Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 akşama, sabaha kadar devam ederiz istersen ama sahurda fasla yeme........................................... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Mutluluk, beklemesini bilenler, usulca sokulanlar, yavaşça dokunanlar ve sessizce fısıldayanlarla kırıştırır.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 "Aldanmak, ezeli bir şifadır" Tevfik Fikret Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 "Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne?" - IV. Murat- Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 "Silahların gürültüsü, yasaların sesiniz boğar" Montaigne Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 "Bağdat'ı almaya çalışmak, Bağdat'ın kendinden daha mı güzeldi ne?" - IV. Murat- Ben hurmasını kasdetmiş idüm.. ilerlemeyi bizi şikayet edenlere borçluyuz,memnun insanlar hiçbir degişiklik istemez H.G.Wells Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 mide ülseri yapan sizin yedıkleriniz değil,sizi yiyip bitirenlerdir Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Yanlış hayat doğru yaşanmaz... adorno Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Atla katır tepişir arada eşşekler ezilir... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Hakiki sevgi iyilik gorunce artmayan, kotuluk gordugunde de azalmayandir.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 işte geldim iki büklüm üstümdedir davul yüküm a benim ağalarım, selamün aleyküm besmeleyle çıktım yola selam verdim sağa sola a benim ağalarım, namazınız mübarek ola. akşamdan pilavı pişirdim gene karnımı şişirdim ben çok mani bilecektim ama defteri yolda düşürdüm davulumun üstü kırmızı dün akşam gördüm yıldızı arkadaşımı sorar isen camilerde kilim hırsızı eski cami direk ister söylemeye yürek ister benim karnım tok ama arkadaşımın canı börek ister Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Kral olup paramı dilenci gibi harcamaktansa, dilenci olup paramı kral gibi harcamayı yeğlerim Igersoll Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 işte geldim iki büklüm üstümdedir davul yüküm a benim ağalarım, selamün aleyküm besmeleyle çıktım yola selam verdim sağa sola a benim ağalarım, namazınız mübarek ola. akşamdan pilavı pişirdim gene karnımı şişirdim ben çok mani bilecektim ama defteri yolda düşürdüm davulumun üstü kırmızı dün akşam gördüm yıldızı arkadaşımı sorar isen camilerde kilim hırsızı eski cami direk ister söylemeye yürek ister benim karnım tok ama arkadaşımın canı börek ister Bak sen manilerimden söyleyen varmış burada.Selam olsun sana ey dost.. Secdeye varan başla, Gözlerden akan yaşla, Müslüman arkadaşla, Ne güzeldir Ramazan. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 arkadaşların ateş gibidir, azı nimet, çoğu felakettir... hz ebubekir (r.a) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 başkalarını sık sık affedin, ama kendinizi asla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Herkesten sevgi beklemeyin, çünkü onu siz yaratacaksınız. (Horace) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi. Biri düşünmek, diğeri oturmak için. Başarı hangisini kullandığınıza bağlı. (Ann Landers) Kanunu olan toplum, mutlu toplumdur. Ondan daha mutlusu, kanunların geçerli olduğu toplumdur. Bundan da daha mutlu olanı ise kanunlarında ayrım söz konusu olamayan toplumdur. En mutlu toplum ise kanuna gereksinimi olmayan toplumdur! (Montesquieu) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Azeri şarkıcı kadın şöyle der: Sizin için söylirem, gelin dostlar yılışak... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Bazıları büyük doğar, bazıları büyüklüğü kazanır, bazılarına da büyüklük kendi gelir. (William Shakespeare) Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 "öyle gidiyorum demekle gidilmez....anılar kalır...." "hayat, hep yana yana biten bir alevdir..." "ALLAH kendi yolumu kendim bulayım diye bana göz vermiş...ve akıl vermiş..ve bu aklı kullanmayı bana bırakmış.Şİmdi ben ondan, benim yerime görüp,benim yerime düşünmesini nasıl isteyebilirim?..." Berbard SHAW..(KARA KIZ adlı kitabından..) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 "Kadinlarin bu dunyada zaten isleri zor,onlara bir de gercegi soylemek,artik zalimlik olur." H.L.Mencken Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Çok bilmek insanı ya küstahlaştırır ya mütevazılaştırır.Bu karakterin belirleyeceği bir seçimdir..TAURUS Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 mide ülseri yapan sizin yedıkleriniz değil,sizi yiyip bitirenlerdir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 İçin temiz olmadıktan sonra Hacı hoca olmuşsun, kaç para! Hırka, tespih, post, seccade güzel; Ama Tanrı kanar mı bunlara? hayyam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.