Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu bi taciz girişimi mi.. :blink::P

taciz değilllll yardımcı olma aa sen yardımcı olmaya calışanlara tacizci gözüyle bakıyorsan o zaman bu taciz ben de tacizci oluyorum evett..:)

Gönderi tarihi:
günün sözü degil sözleri diyim öncelikle veeee

1) Yaşlılık sizi AŞKA karşı korumaz. Ama AŞK, bir ölçüye kadar sizi YAŞLANMAKTAN Korur (ayy ayy ayyyyy)

2) İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz. KAZANCAKIS (işte bu beeee)

3) Hepimizde baskalarına katlanacak güç vardır. LA ROCHEFONCAULD (ne akdar doğru di mi?)

4) Bahar; insanın çocukluğuna başkaldırması, isyan etmesidir. Bütün kadınların kücük bir kız, bütün erkeklerin küçük bir oğlan çocuğu olduğu, birlikte "yaramazlık" ettiği mevsimdir. Havada dolaşan bu sebepsiz sevinç yaramazlık isteğinden başka bişey değildir. (yesinlerrrrrr)

5) Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman suçu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.( bu da sanırım benim ders almam gereken bi söz...aldık mı? aldık aldık...)

buna günün sözü değil,ayın sözleri dimek lazım.bır ay yeter bize bu sözler sağol valla :w00t:

bu yazı büyüdü mü,ben mi büyük görüom :wassat: malum saat 3 olmuşş :wacko:

Gönderi tarihi:
Ben bu kitabı aradım aradım bulamadım yaw.Nerde bulabilirim..?

niye arıyorsun ki,o kitap senin iç dünyanı bilinçaltını felan mı anlatıyorrr :wassat::w00t:

bu yazı gene büyüdüü :lol:

yoksa biri beni lanetledi miii :w00t: yoksa buranın altı önceden mezarlık mıymış :lol::D

off insan yalnız kalınca saçmalıyor galiba

saçmalama taurus :lol:

Gönderi tarihi:

Bütün dünya bilsin ki, benim için bir yandaşlık vardır: Cumhuriyet yandaşlığı, düşünsel ve toplumsal devrim yandaşlığı. Bu noktada yeni Türkiye topluluğunda, bir bireyi bunun dışında düşünmek istemiyorum ATATÜRK

Gönderi tarihi:

İnsan, yüzü kızaran ve yüz kızartıcı işler yapan tek hayvandır.

Mark Twain

Gönderi tarihi:

çüşşşşşşşşşşşşşşşşş

bugün yol vermediğim bayan söförün bana uygun gördügü kibar sözcukler.

hiç utanmadı,sıkılmadı ve korkmadı.

ama yol benimdi ya.hiç bişi diyemedim.agzım açık bakakaldım. :shuriken:

Gönderi tarihi:
hani mezar taşında yazılı olan ölüm yılıyla doğum yılı arasındaki kısa çizgi varya; işte hayat dedikleri şey o dur.......

kısım ne oldu sana oyunlara gelsene,hey usttekı senı çok cıddı gördum bugun

bu yzı gene buyudu,ben buraya gırınce buyuyor.dıyom ya buranın altında mezarlık var :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Yemin,mukaddes bir yüklenme demektir.

Namuslu olan bir kimse,verdiği sözden dönmez.

K.ATATÜRK

Gönderi tarihi:

Devrim yasası, eldeki yasaların üstündedir. Bizi öldürmedikçe, bizim kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başladığımız devrim ve yenilik bir an bile durmayacaktır. Bizden sonraki dönemlerde de böyle olacaktır ATATÜRK

Gönderi tarihi:

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla ise kendin olmak...

Gönderi tarihi:

Ruhum Tanrı'nın karşısındaydı ve Tanrı Cennet Irmağı'nın akışını düzenliyordu, Tanrı birden ruhuma dönüp: "Geleceğini seç ve soldan git!" dedi. İşte sorun burada başladı; Tanrı'nın solundan mı, yoksa kendi solumdan mı gidecektim?

"Her seçiş bir kaybediştir."

Gönderi tarihi:

Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşınızdakinin kalbinde büyümesini bekleyin; fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun.

Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiginiz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu düşündüğünüz andır.

yaww bunları imzama koyacaktım ama abartmim diye vazgectimm :)

Gönderi tarihi:

bazen susmak en büyük silahdır bazende konuşmak... suski vurulmayasın konuş ki vuran sen olasın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.