Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Ne kadar bilirsen bil, ne kadar anlatırsan anlat , söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır..... Mevlana Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Alışmaya çalışmak diye birşey yok,alışmak zorundayım,üzülmemek... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Ne vakte kadar testinin şekli, biçimi ile üstündeki nakışlarla oyalanıp duracaksın? Testini şeklini, nakşını bırak da içindeki suyu ara.Yani, insanların güzelliklerine, dış görünüşlerine bakma da ahlâklarına, huylarına, tabiatlarına bak. Ey gördüğü güzele takılıp kalan kişi! Onun sûretini görüyor, mânâsından, yâni, ahlâkının güzel mi, çirkin mi olduğundan gâfil bulunuyorsun. Eğer akıllı bir adam isen sedefteki inciyi bul . Mevlana... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 "İnsan bir kuyuya düştüğünde, onu itenin kim olduğunun ne önemi var; insanı en hızlı şekilde dibe götüren kendi ağırlığıdır." Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Doğduğum gün ölmeye başladım.. Taurus Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Çocuklarınıza dillerini tutmasını öğretin. Konuşmayı nasıl olsa öğrenecekler... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyameteeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 kalbime gömerim ozaman,unutupta silerim ozaman..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 karanlı aydınlıktan, yalansa gerçekten kaçar, güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar, doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürü ile KARTALLAR yanlız uçar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 bugün güzel bir gündü....ÇOKKK GÜZELLLL Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Kargalar kahvaltılarını yapmadan kalkmak diye buna derim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Doğduğum gün ölmeye başladım.. Taurus ciddimisin nsıl anladın bunu Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Hediye süsü verilmiş ayrılıklar kaybetmenin tiryakisi biri için sadece susmaktır. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 inandıklarınızı yaşayamazsanız,zamanla yaşadıklarınıza inanırsınız... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 inandıklarınızı yaşayamazsanız,zamanla yaşadıklarınıza inanırsınız... Peki sen bu yazdığına inanıyor musun.. (Misilleme.. ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Peki sen bu yazdığına inanıyor musun.. (Misilleme.. ) bu yazdığıma inanmasam buraya yazmam,inanıyorumkı yazıyorum,3 bu bi çelişki deil,4 benı sinir edemen gurban Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Dayanamadım,bunu cevaplayıp gidicem: 1.Yazman inanmanı gerektirmez.. 2.Çelişki lafın kendisiyle çelişiyor.. 4.Benim seni sinir etme gayretim yok.. 5.Olsa zaten şansın yok.. 6.Gurbana daha 3 ay var.. 6.3'ü unutmadım,lapin gibi atladığını varsayarak gülüyorum şu anda.. Kesin gittim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Dayanamadım,bunu cevaplayıp gidicem: 1.Yazman inanmanı gerektirmez.. 2.Çelişki lafın kendisiyle çelişiyor.. 4.Benim seni sinir etme gayretim yok.. 5.Olsa zaten şansın yok.. 6.Gurbana daha 3 ay var.. 6.3'ü unutmadım,lapin gibi atladığını varsayarak gülüyorum şu anda.. Kesin gittim.. az öncede gıdıyodun ya sorması ayıp yolculuk nereye abi Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Bu kadar cok uyursanız fotosentez yaparsınız. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım. Montaigne Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 rüzgar her zaman aynı şiddetle aynı yönden esmiyor... herşeyin döndüğü bir dönüm noktası var... sardunyam Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ne kadar mükemmel olursan ol, beğenmeyen birisi mutlaka olacaktır by eksisozluk Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Taş Uzaktan Gelmez ,,Taş Yakından gelir Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Dünyada en zor şey, insanın kendini bilmesidir. THALES Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 biri sana sinerji derse, bu senin sabaha karşı ellialtı kere aynı şarkıyı dinlemen gerektirmez. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.