Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl bende izledim çok beğendim çok sıcak bir filmdi bi cinnet herşeyi halleder hakkatten... birde maçolar dizisinden "herşeyin bi şeyi var" çok felsefik bir söz dimi?
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl bende izledim çok beğendim çok sıcak bir filmdi bi cinnet herşeyi halleder hakkatten... birde maçolar dizisinden "herşeyin bi şeyi var" çok felsefik bir söz dimi? harbiden cok felsefik bi sozmuş şaştım kaldım nasıl çözcem bunu ben simdi yaaa takılır kafama ne demek istiyo bu adam acaba diye.. sen cozdun mu bunu sardunyam
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl çözmemmi herşeyin bi şeyi var çooooooooooooooook derin sayfalar yazsak bitmez arkadaşım
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl çözmemmi herşeyin bi şeyi var çooooooooooooooook derin sayfalar yazsak bitmez arkadaşım sağolasın sardunyam yaaaa anladım şimdi herşeyin bir şeyi var doğru soyluyorsun adam da cok dogru soylemiş helal olsun valla helaaallll olsun
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl Şu çeşmenin haline bak,Su içmeye tası yok.Kırma insan kalbini,Yapacak ustası yok..
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl Zaman, bekleyenler için çok yavas, korkanlar için çok hizli, yas tutanlar için çok uzun, sevinenler için çok kisa, ama sevenler için sonsuzdur...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 18 yıl Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan.
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 18 yıl Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 18 yıl evrenin genişliği gibi görüş açımı da geniş tutmayı öğrendim. öyle ki, her çeşit çelişkiye yer olsun... maxine hong kıngston
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Büyük Türk ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz ve daha sağlam bir askere rastgelinmemiştir. M.K.ATATÜRK
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 18 yıl Ubi caritas ubi amor deus ibi est (Nerede yardımlaşma varsa, nerede sevgi varsa Allah oradadır.)
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 18 yıl "Tutkunluklar zaptolunmazsa, barış uyur. Ve savaş uyanır tavşan uykusundan" Gündüz Alp
Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2007 18 yıl hayat yaşadığın kadardır.............. ötesi ya anılardaki iz ya da hayalindeki umuttur........
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl dünyada çözülemeyecek hiçbir mesele yoktur, tek sorun çözebilecek kişinin olmayışıdır....
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 18 yıl Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl Hicri yılbaşınız kutlu tüm mutluluklar bizlerin olsun.. aammiinn teşekkür ederiz empati.....
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 18 yıl Dikenler icindedirler,fakat gul gibi gulerler..Marifet ,dikenler icinde oldugu halde gul gibi gulebilmektir. Hz Mevlana
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 18 yıl Kadını güzel yapan Tanrı; sevimli yapanda şeytandır.. VİCTOR HUGO
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.