Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2011 13 yıl Gitmekle gidilmiyor ki.. Gitmekle gitmiş olamazsın! Gönlün kalır, Aklın kalır, Anıların kalır... Cemal Süreya
Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2011 13 yıl Türk olmak demek 3 kıtadan dönüp 1 küçük yarımadada misafir muamelesi görmektir.Türk olmak demek sayısız imparatorluk kurmak aynı zamanda sayısız imparatorluk yıkmaktır
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 13 yıl "Bayram nedir ki dedim kendi kendime: Bayram bir ömürdür ben gibi bir deliye..." ))
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2011 13 yıl Birlikte olmayı haketmeyen milyonlarca insan yanyanayken, Ben neden hala senden ayrı nefes alıyorum?" City Of Angels
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2011 13 yıl "Amerikan Saatli Marif Takvimi>Bugün doğacak kasırgalara isimler> Kız olursa: Irene, Erkek olursa: Walter."
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 13 yıl Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur. (C. Palahniuk)
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2011 13 yıl "Sırtım olmasın isterdim; ben onları görmediğim zaman insanların bana bir şeyler yapmalarından hoşlanmıyorum." Jean Paul Sartre Sırtımı seviyorum, sırtım olsaydı da sırtımda da bir çift gözüm olsaydı fena olmazdı hani....
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2011 13 yıl Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaförüm, psikologum, bodygaur'dım, geleceği tahmin ederim, navigasyonum (herseyi bulurum) ,şöförüm, bankamatigim 24/7 ,365 gün hazırım. ) istiyorsan omuzumda ağlayabilirsin,dinleyiciyim..bir de çalışıyorum işte o kadar...)
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2011 13 yıl Hiç kimsenin mecburi istikameti değilim, kimse de benim çıkmaz sokağım değil..!! [ Walter Bagehot ]
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2011 13 yıl Tünele girdiğinizde dikkat edin dostlarım, umut sandığınız ışık tren farı olabilir... Charles Bukowski
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 13 yıl "Giderek terbiyesizleşiyorsan, Hayatın ne mal olduğunu anlıyorsun demektir..."[b.Marley]
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2011 13 yıl Öfke, her yenilgiyle içimizde büyüyen cüzzamlı bir çocuk... Ece Temelkuran/ Bütün Kadınların Kafası Karışıktır
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2011 13 yıl "Ayaklarını seviyorum.. çünkü onlar; toprakta, rüzgarda, sularda yürüdüler.. beni bulana kadar" pablo neruda
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 13 yıl "Bayım siz bir sebze bile olamazsınız ; çünkü enginarın bile kalbi vardır..."
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 13 yıl "Ayaklarını seviyorum.. çünkü onlar; toprakta, rüzgarda, sularda yürüdüler.. beni bulana kadar" pablo neruda Çok şirin bu ayaklar... Bende aynısını yapmak istiyorum... Tamam buldum birde profilime ekleyeceğim...Hihihiiii ne şirin.
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2011 13 yıl "Faşizm, öldürmeye faşistin içindeki insanı öldürmekle başlar"
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 13 yıl Seni sırtından vurana kızma .Çünkü ona arkanı dönen sensin. Senin arkadan konuşana da kızma . Onu adam yerine koyan da sensin
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2011 13 yıl "Kadınları mutlu etmenin 20 yolu" diye bir sürü gereksiz haber çıkıyor. Tek maddede açıklıyorum: Dürüst olun, yeter... TurgutUyar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.