Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl Pek az kişiye, mutluluğa erişmek için bir fırsat düşmemiştir, ama pek az kişi de bu fırsattan yararlanmayı bilmiştir. Andre Maurois
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 18 yıl ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN ARADAKİ İKİ KURUŞA SENİ SATAR....
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 18 yıl ÜÇ KURUŞLUK ADAMA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN ARADAKİ İKİ KURUŞA SENİ SATAR....
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl gönül ne kahve ister ne kahvehane; gönül bir dost ister kahve bahane...........
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 18 yıl Bak okunan benim sela'm..Sende kalsın artık sağlığımda vermediğin selam.. Taurus..
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl Bak okunan benim sela'm..Sende kalsın artık sağlığımda vermediğin selam.. Taurus.. Taurus,bu söz çok etkiledi beni.Defterime yazdım ve artık farkında olmadığım insanları da farketmeye karar verdim.Sağol canım kardeşim....
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl Taurus,bu söz çok etkiledi beni.Defterime yazdım ve artık farkında olmadığım insanları da farketmeye karar verdim.Sağol canım kardeşim.... Beğendiğine ve bundan çok içerdiği mesajı anladığına sevindim abla..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 18 yıl Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıklari sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız (J. W. Swift)
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 17 yıl Ölüm hayatta büyük bir kayıp değildir. Asıl büyük kayıp, yaşarken içimizde ölen şeylerdir. "Norman Cousins"
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl Birşeylerin zararlarından kurtulmak istiyorsan önce faydalarından kurtulmalısın...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Batan Güneş İçin Ağlamayın ; Yeniden Doğduğunda Ne Yapacağınıza Karar Verin... Dale Carnegie
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. öyleyse bu büyüklenme niye? bu gurur,bu kibir niçin? mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. bardağı insan bunun için öper daima anlından...Erkin Vahidov
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 17 yıl sinsilik; karanlıkta insanın üzerine gelen bir ok gibidir....fgr..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Hayatta kimse için ağlamaya değmez...Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz..Bir gün ağlaman gerekirse başını dik tut ki gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın...
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 17 yıl Gerçek sevgi; İyilik gördüğünde artmayan, Kötülük gördüğünde eksilmeyendir.
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 17 yıl Herkezin yalancı olduğu yerde en dürüst, yalancılığını kabul edendir.....
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl günün anlam ve önemine istinaden .... Sinek de küçüktür ama mide bulandırır....
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 17 yıl Şerefsizliğe ant içmişlere karşı onur savaşı verenlere selam olsun.. TAURUS
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.