Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

geçen her günün değerini bilin...dünümü özler oldum şu sıralar....ve öyle güzel yaşayın ki dününüzü...bugün dünü kıskandırmak için daha da iyi geçsin...!! :):clover: -buda benden bi söz size...içimden geldi...-

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 155,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yumuşak başliysam kim demiş uysal koyunum,

kesmeye gelir ancak çekmeye gelmez boynum B)

Gönderi tarihi:

akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, bilgi gibi şeref olamaz... (Hz. Ali)

açık kalb ile konuşan düşman, içten pazarlıkla konuşan dosttan iyidir... (Hz. Ali)

Gönderi tarihi:

boynuma sarılma gulum

benden sana gecer olum

Gönderi tarihi:

Ömür dediğin üç gündür...Dün geldi geçti..Yarın meçhul...O zaman ömür dediğin bir gündür...O da bugündür...

Gönderi tarihi:

başarı ,insana çok şey öğretmez ama başarısızlık öğretir.

Gönderi tarihi:

AŞKIN GÖZÜ KÖR OLABİLİR AMA İNAN BANA KARNI AÇTIRRRR!!!

İYİ SİNDİRİLMEMİŞ BİR AŞK ÜÇÜNCÜ TEKİLLERE MUHTAÇTIR.....

Gönderi tarihi:

Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;

"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ

H. Lawrence

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

...................kırılan dal, meyve vermez......................

Gönderi tarihi:

kırılan dal meyve vermez tasasıda kleo' ya düşer yoksa ne yiyecek :devil:

bi tane daha :w00t: can boğazdan gelir :clover:

Gönderi tarihi:

nazar etme ne olur çalış seninde olur

Gönderi tarihi:

Elmayı düşlemek,elmayı dişlemek.İşte soyut ve somut arasındaki fark..

TAURUS..

Gönderi tarihi:

Olmadığı biri gibi davranıp, ruhsal hastalığını gizlemek için, temiz olmadığı halde temiz görünmek için, manevi değerleri kullanan insan zavallıdır. Emaneten giyilen giysi olmadık yerde yırtılır.

KesKiNkAleM

Gönderi tarihi:

Yaşamımız yaşadıklarımızla değil beklentilerimizle şekillenir.

Bernard Shaw...

Gönderi tarihi:

Küçük işlerle uğraşanlar çoğu zaman büyük işleri göremeyecek hale gelir.

Benjamin Franklin

Gönderi tarihi:

Güven elde edebilmek için yIllar gerekir, ama yok etmek için saniyeler bile yeter.

Gönderi tarihi:
Olmadığı biri gibi davranıp, ruhsal hastalığını gizlemek için, temiz olmadığı halde temiz görünmek için, manevi değerleri kullanan insan zavallıdır. Emaneten giyilen giysi olmadık yerde yırtılır.

KesKiNkAleM

bizi yıpratan da böyleleri değilmidir,güven ve sevginin katilidir bunlar :online2long:

Gönderi tarihi:

Hayat insanın çok vaktini alıyor. . .

Gönderi tarihi:

Ey kahraman Türk kadini, sen yerde sürünmeye degil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layiksin..

M.K.ATATÜRK.

Gönderi tarihi:

sabır sabır ya sabır -_-

Gönderi tarihi:

ne elbıseler gordum ıcınde ınsan yok nıce ınsanlar gordum uzerınde elbıse yok (mevlana)

Gönderi tarihi:

"BEKLİYORUM.. ÖYLE Bİ VAKİTTE GEL Kİ , VAZGEÇMEK MÜMKÜN OLMASIN..." (ORHAN VELİ) -_-

Gönderi tarihi:

SATILAN MAL GERİ ALINMAZ... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.