Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 18 yıl arkadaslar ben bişey anlamadım ama galiba bu nicki kullanan biri mi vardı burada yada benim eski bir üye oldugumumu dusunuyorsunuz eger oyle ise degilim gerci yalan makinasına girince daha net anlasılır ama yine de yazayım eger bu konuda merak eden varsa mesaj atarsa ozeline kendimle ilgili cevaplar yazabilirim
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl HIRhIZ'lıkta dokuz parmağımda dokuz marifet var............................bir parmağımla hep burnumu karıştırıyorum.!! bizim siyahx le tanışmanı isterim onunda en büyük keyfidir burun karıştırmak iğğğğğğğğğğğ
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 18 yıl Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boğun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir yılmaz guney..
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl "Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın."
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl "Seni Seviyorum" Derken hiç Yalan Söylemedim Yalan Söylerken İse "Ben Seni Seviyorum" Hiç Demedim
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 18 yıl kimi insan sağlığını kaybetme pahasına büyük paralar kazanır,fakat kazandığı parayla sağlığını geri alamaz....
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz..
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 18 yıl Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz..
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 18 yıl Bizim ömrümüzde bir ırmak vardır, köpüklerinde hayallerimizi yüzdürdüğümüz. Bizim ömrümüzde dostlarımız vardır,günlerimiz ayrı geçtiğinde üzüldüğümüz.. DOSTLUK GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERİN, TEK BAŞINA YAŞANMAYACAK KADAR ZORDUR.
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 18 yıl yerin seni cektiği kadar agırsın kanatlasrının cırpındıgı kadar hafif
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl DOSTLUK GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, UNUTULMAYACAK KADAR DERİN, TEK BAŞINA YAŞANMAYACAK KADAR ZORDUR. Insan sevmeye baslayinca,yasamaya da baslar.
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl ''Gideceği limanı bilmeyen bir gemiye, hiçbir rüzgar yarım edemez.''
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 18 yıl yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler her işte bir hayır bu işte hepsi sensin... :clover:
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl sen-istersen-yaratırmışsın-kendi-özyaşamında-mutluluğu..............öyle-diyor..
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl Farklı bakış açıları,insanın yaratılışıyla başlar..Düşünsenize;Allah Hz.Adem'i yaratıp,O'na ruh verdiğinde,meleklerle şeytan fikir ayrılığına düşmedi mi..?TAURUS..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.