Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl Aslı ''abdal'' deyip espirinin başını yemiyeyim dedim.. bı konuşmasan çatlarsın demi,bizde bılıoz aslını
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 18 yıl bı konuşmasan çatlarsın demi,bizde bılıoz aslını Vıdı vıdı vıdı..
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boğun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir. yılmaz güney
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 18 yıl Eğer bir gün ölüme gitmek istersen bana gelki sana sensiz olmanın ölüm olduğunu anlatabileyim.
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 18 yıl Uzak diye birşey yok, paylaştığımız gökyüzü kavuşturuyor bizi!
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 18 yıl Gerdanimda pirlantalar olacagina,masamda guller olmasini tercih ederim. (unlu biri ama unuttum)
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 18 yıl Gerdanimda pirlantalar olacagina,masamda guller olmasini tercih ederim. (unlu biri ama unuttum) Emma GOLDMAN..
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 18 yıl Emma GOLDMAN.. İşte benim idolüm e hazır yeri gelmişken KIZIL EMMA'mın en sevdiğim sözünü de yazayım... EĞER DANS EDEMEYECEKSEM BU DEVRİM BENİM DEVRİMİM DEĞİLDİR.
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı öğretti belki ama unutmayı asla...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl tesekkur ederim Rica ederim Leyla'cım.. Kaç gündür gözümüzü çıkaran yazıyı,günün sözü yapacağım bugün: Kıllara Servet Ödemeyin..
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl Sanmaki dönerim artık geriye, bu sana aşkımdan en son hediye, beni hatırlayıp ağlarsın diye; kapına kırmızı bir gül bıraktım.
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 18 yıl Gerçek dost, arkadaşının kusurunu görünce onu uyarır. Fakat bu kusurları başkalarına açıklamaz..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 18 yıl Bundan sonra hergün buraya ünlü bir kadının sözünü ekleyeceğim. Erkekler kadınların çok konuştuğunu iddia ediyorlar ama sözlere bakıyoruz %90'ı erkeklere ait. Her fırsatta bir söz ifade etmişler kim daha çok konuşuyor bu durumda??? "Öğrenme budur: Bütün yaşamınız boyunca anladığınız bir şeyi birden başka bir biçimde anlarsınız!!!" DORİS LESSİNG
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl soruları da siz sormalısınız, cevapları da siz vermelisiniz çünkü olayın tam ortasındasınız; sizi yetkili kıldılar ve üstelik bir de fırtına var... Sheıla Ballantyne
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 18 yıl Dondurmam Gaymak'tan: KESİNİ DEĞİL İHTİMALİ DÜŞÜN, ÖLÜM KESİN, YAŞAM İHTİMAL ha bi de Bİ CİNNET HERŞEYİ HALLEDER ha bi deee HALA ONU SEVMELER CUMHURİYETİNDE YAŞIYORUM VE HALA ÇOK MUTLUYUM
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.