Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl "Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asiyorum Bu son olsun, son olsun." "Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin icindekileri anlıyabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun Artık sigarayı üç pakete çıkarttım günde Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun..."
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl ♥ SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA, SENSIZ OLMAYI ASLA OGRENEMEDIM.
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 18 yıl Comertligin uc belirtisi vardir: sozunun eri olmak, gereksiz yere ovunmemek ve sorgusuz sualsiz bagislamaktir. IMMANUEL KANT
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl İnsan yüreği, kaç yaşında olursa olsun ancak ona açılan yüreğe karşılık verir.
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl yemek yerken ağız şapırdatılmaz... .... evet haklısın babalar kızar
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 18 yıl bu aşka paydos şunu bil bitti!!! puurrrr purrr kime kıssdın .....her paydosun bir de iş başısı var
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl ALÇAKGÖNÜLLÜLÜK ■ Övülmek isterseniz,alçak gönüllülüğü yem olarak kullanabilirsiniz. CHESTERFİELD ■ Gerçekten alçak gönüllü olan bir insan, kendisinden hiç söz etmeyen insandır. LA BRUYERE ■ İnsan gururu yüzünden de alçak gönüllü olabilir. MANTAİGNE ■ İnsan yüzü kızaran hayvandır. MARK TWAİN ■ Bir adamın gerçekten büyük olup olmadığını, onun alçak gönüllülüğünden anlayabilirsiniz. ■ Senden iyilere yerini vermesini bil. KEBLE
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl -Hiç kimse bir başkasının yerine yaşamaz. -Hiç kimse bir başkasının yerine hayat defterini yazmaz. -Hiç kimse bir başkasının yerine tevbe etmez. -Hiç kimse bir başkasının yerine ölmez. -Hiç kimse bir başkasının yerine yargılanmaz.
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl pantalonu gösteren ütüdür... kadını gösteren GÖzüdür gözüüü... a gözümün nuru... o düşündüğünün nuru olmazzzzz
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl hayata gülüşünle ceza ver ki;kötüler yıkılmadığını anlasınlar....
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl Hayatta kimse için ağlamaya değmez Ağlamaya değenler zaten ağlatmaz Birgün ağlaman gerekirse başını dik tut ki Gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl [/b]KURTLARLA DOST OL, AMA BALTAYI ELİNDEN BIRAKMA..! peheheh bu sözü bir yerden hatırlıyorum kıssss sen kimsin bakiyim ?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.