Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 18 yıl ana bide komser bey yaptı bi abi olduk bi komser bide ajan yap bari old olacak.......... nese ajan yapma beni
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl SevmeK Senİ SeviyoruM DemeK DeğildiR...Senİ SeviyoruM DerkeN TitremektiR.
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl SevmeK Senİ SeviyoruM DemeK DeğildiR...Senİ SeviyoruM DerkeN TitremektiR. cok güzel tesekkürler
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl cok güzel tesekkürler ben teşekkür ederim asıl okudugun için ve üşenmeyip cevap yazdugunuz için teşekkürler....
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Bildiğim tek bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim Sokrat amcamda aşırı mütevaziymiş
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Aynaya bakıyorsun İnsanlar seni nasıl görüyor diye... Kendini görmek için En son ne zaman baktın aynaya! MEVLANA
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Sevgiyi taşımak değil Hasretini çekmek zor Gülmeyi unutmak değil Aglamaya alışmak zor Sevmek yada ölmek degil ÖZLEYIPTE GÖREMEMEK ZOR...!!!
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Karşınızdakini dinliyor musunuz, yoksa konuşmak için sıra mı bekliyorsunuz?
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma. John F. Kennedy
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl hayat cinsel yolla geçen bulaşıcı bir hastalıktır ve sonu ölümdür...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl ne yani bu forumda hep aynı kişilermi güzel söz yazcak .... her böcegin bir güzel iki çift lafı vardır ...bunu okuyanlardan rica etsem iki kelimede olsa güzel bir çift söz alalım....
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl hayata bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zor rolü bana verdiler önce sev sonra unut dediler öyle birini sevki sen ölünce bile o yaşasın.
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 18 yıl Hayatta iki şeyi unut: Başkasına yaptığın iyiliği Başkasının sana yaptığı kötülüğü; Hayatta iki şeyi unutma: ÖLÜMÜ ve ALLAH'ı
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl ♥ OZLEMEK GUZEL SEYDIR, OZLUYORSA OZLENEN. BEKLEMEK GUZEL SEYDIR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GUZEL SEYDIR, SEVIYORSA SEVILEN...
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl AKLIMDAYDIN GUN GECEYE DEVRILDIGINDE, GECE UZUNDU, YAGMURLUYDU, HAVA SOGUK SEN UZAKTIN! OYSA BIR SEN VARDIN ICIMI ISITACAK.
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 18 yıl ben yanmazsam sen yanmazsan biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl ...Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin...
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Yaşaşin Diye Büyüttüğümüz DostLuklar''ın Düşüncelerimiz''in Öksüz KaLmasını İstemiyorsak Ardımız Sıra Hüzünlü DüşünceLer,,YaşLİ Gözler BırakmamaLıyız..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Rüzgara bıraktım kendimi öyle bir umursamazlık halindeyim Nereye götürür bilmem bu aralar acıların birktiği yerdeyim..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2006 18 yıl Herkes mutluluktan bahseder, ama pek az kimse bilir onu. MME.JEANNE P.ROLAND.
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Beni yak, kendini yak, herşeyi yak Bir kıvılcım yeter be hazırım bak İster öp ister okşa istersen öldür Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Seni içime çektim bir nefeste Yüreğim tutuştu göğsüm kafeste Yanacağız ikimizde atetşte Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayrılıktan daha zor Dilediğin kadar acıt canımı Yokluğun da varlığın da yetmiyor Allahım Allahım Ateşlere yürüyorum Allahım acı ile Aşk ile büyüyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.