Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kırmızı lale senin olsun beyaz lale benim olsun eyer sen beni unutursan kırmızı lale solsun eyer ben seni unutursam beyaz lale kefenim olsun...........................

Bunun doğrusu benim imzamda kaan_bebeto.

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 156,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

ya aaa :lol::rolleyes::getlost::w00t: görmedim walla seni ilk defa görüyorum sermin

ama değişik biraz ... :laughing: walla ne diyecemi bilemedim yafff seni dedim ya ilk gördüm daha ....

ha bide avatar güzelmiş senmisin...

Gönderi tarihi:

Ben miyim.? Bilmem.;):)

ya benim desene... nie kalbimi kırdın şimdi.....

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazöayı başardın ....şimdi güneşin doğmasını bekle...

Gönderi tarihi:

ya benim desene... nie kalbimi kırdın şimdi.....

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer. Sen o suya yazı yazöayı başardın ....şimdi güneşin doğmasını bekle...

ben bizzat gördüm sermini ve bu resim ona ait ve hatta hatta bu resimden cok ama cok daha guzeldir kendisi hoşgeldin sermincigimmm :) nasılsınn

Gönderi tarihi:
:blushing: way way anacım maşallah o zaman ne diim ..Allah sahibine bagılşasın derler bizim oralarda.... B)
Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim Gloria'cığım.:clover: Geçmiş bayramın mübarek olsun,nasılsın görüşmeyeli..:)

Gönderi tarihi:

:blushing: way way anacım maşallah o zaman ne diim ..Allah sahibine bagılşasın derler bizim oralarda.... B)

aminnnnnnnnn inşallahhhhhh :)

serminciğim gitmedin di mi buralardasın daha bayadır gelmiyorsun özlettin kendini şekerim yaaaa.. ben iyiyim ne olsun işte iş güç işteee

Gönderi tarihi:

an gelir insan gülerken ağlarmış gözyaşları sel olup kalbine akarmış kahkaha maske derler bilirmisin insan sewdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmışş -_--_-B)

Gönderi tarihi:

Bir saat kadar işim var sonra gelicem,buradaysan konuşuruz.;)

buralardayım sanırım :unsure: gelince konusuruz

Gönderi tarihi:

selmin bekliyoruz hadi çabuk gel daha karpuz kescez..... :D:lol::sweatingbullets:B)

Gönderi tarihi:

Geldim ama adım Sermin,dikkat edersen sevinirim.;)

sermin hoş geldin gözlerim yollarda kaldı walla seni bekeldim bakk............ :blushing::wub:

Gönderi tarihi:

sermin hoş geldin gözlerim yollarda kaldı walla seni bekeldim bakk............ :blushing::wub:

Hadi canım beni neden bekliyesin ki..;)

Gönderi tarihi:
Bir ot bile olamıyoruz,o bile azimle sert kayayı delip suya ulaşıyor..Taurus..

biliyoruz bir ot bile olamadığını sölemene gerek yok :lol::D:P:lol::lol:

Gönderi tarihi:

Hadi canım beni neden bekliyesin ki.. ;)

beklememiş bekelmiş :stuart::D

Gönderi tarihi:

iyi iyi tamam bir teşekkür bile yok ...... :wassat::whistling: nese yaa geldim dedin ya hoş geldim dedim sadece ...

ben hoş geldin derken çok samimi olabiliyorum sekil A daki gibi.. :w00t::w00t::w00t: nie beklesek bir yerimiz eksilmedi yaaa...

SERMİN ...

Gönderi tarihi:

beklememiş bekelmiş :stuart::D

Sedelina nasılsın görüşmeyeli :devil::D

Kaan resimdeki senmisin.?

Gönderi tarihi:

haaa kaan bu arada biz Serminle buluştuğumuzda Sedelina da vardı yanımızda... Sedoş kız sermin bu resimdeki halinden daha da güzel degil miydi soylesene valla benim agzım acık ayran budalası gibi kalmıştım sedoş nerdeyse havada ucan sinegi yutuyordu şaşkınlıktan yalan mı sedoş :)

Gönderi tarihi:

burda yeni ve yine bi kek var.ben var kaçmak.sen daha iyi bilirsin resımdeki kaanmı kim :D

Gönderi tarihi:

Sedelina nasılsın görüşmeyeli :devil::D

Kaan resimdeki senmisin.?

yes ta kendisi oluyorum....... <_<:w00t:

Gönderi tarihi:

haaa kaan bu arada biz Serminle buluştuğumuzda Sedelina da vardı yanımızda... Sedoş kız sermin bu resimdeki halinden daha da güzel degil miydi soylesene valla benim agzım acık ayran budalası gibi kalmıştım sedoş nerdeyse havada ucan sinegi yutuyordu şaşkınlıktan yalan mı sedoş :)

Utandırıyorsun beni Gloria'cım :blushing::clover:

Gönderi tarihi:

Allah ım aklıma mukayet ol.çok kişilikli şizofren vakası abim elden gidiyor :online2long:

Gönderi tarihi:

burda yeni ve yine bi kek var.ben var kaçmak.sen daha iyi bilirsin resımdeki kaanmı kim :D

kız nereye kacıyorsun yaaaaaaa neeeee kaçmak mııı hııı? :o

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.