Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl SENİ SEVMEK SUÇ İSE BEN İDAMLIĞIM..... Benim için günün değil tüm günlerin sözüdür.
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğruna ölen varsa vatandır..... VATAN(* kardeşimiz için güzel bi söz de benden
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Aldanmanın en gerçek yolu, kendini başkalarından daha kurnaz sanmaktır. La Rochefoucault
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Akıllı insan düşündüğü her şeyi söylemez, ama söylediği her şeyi düşünür...
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğruna ölen varsa vatandır..... VATAN(* kardeşimiz için güzel bi söz de benden Düşündük altımızda binlerce kefensiz yatanı..... Teşekkürler.
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl ölürsem görmeden millet ümit ettiğim feyzi yazılsın sengi kabrimde vatan mahzun ben mahzun NAMIK KEMAL
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl "düşen bir çığda, hicbir kar tanesi, kendisini olup bitenden sorumlu tutmaz." Oscar Wilde
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Maske takmadan üstüme gelmek zor muydu? Adı olmayanların sesi de yok mu?
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 18 yıl Birşeylerin zararlarından kurtulmak istiyorsan önce faydalarından kurtulmalısın..
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl Yaşanılan her gürültüden sonra geriye bir tek yanlızlık kalır..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl maskemi taktım sürdüm boyalarımı,giyindim en süslü yalanlarımı...
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Acele etmeye gerek yok.Önem verilen biriysen zaten bekleniyor olacaksın..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Dünyanın en adaletsiz insanları, hayatın adil olduğunu idda edenlerdir..FİGGARO
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Bazen insanın yakındıkları aslında tapındıklarıdır..figgaro...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.