Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl tutamayacağın sözü verme, verdiğin sözüde ne pahasına olursa olsun tut...
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl asla kimseyi küçümseme, eğer birini küçümseyeceksen önce kendinden başla...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl aman aman osman osman değil aslan gel kalbime yaslan... :w00t:
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa bilin ki; o yol sizi bir yere ulaştırmaz...
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl herkez duslerının buyuklugu kadar ozgurdur Ernesto "Ç´e" Guevara
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl sevmek ayrı bişey; sevilmek ayrı.... unutmak ayrı bişey vazgeçmek ayrı............
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA!
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Ne olurdu yazmasaydım ben bu kara yazıyı Bilmeseydi namert soysuz içimdeki sızıyı...
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl namer de söze gerek yok adamdan sayma seni sevenlerin kadrini bil ola ki unutma
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl başım diye öğünmeyin ne gelirse başa gelir; diz düşerse toprak üstüne; baş düşerse taşa gelir.
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl bak sen terbiyesize yaa ayıp yanii sana soylenecek söz mu bu beee
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl bak sen terbiyesize yaa ayıp yanii sana soylenecek söz mu bu beee Sana mı dedim ben,bak yanına parantez açtık..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Seni şebek.. (Şahsıma sarfedildi bugün..) heyyy sen kimsinde benim dedeme laf söylüyon bakem
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl söz kişnin aynası sen sıkma canını şebeklik kanında mı varmış bilmemki bilmediğimden değil kafiye olsun sana şebek diyen şebek kalsın
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Sana mı dedim ben,bak yanına parantez açtık.. bana dedin demedim ki ben soyleyene dedim terbiyesiz diye bi daha oku cumlemi noktalama işaretleri neyim eksik olmuş ondan yanlış anladın di mi düzeltip noktalamalı yapıyorum bi daha oku beee bak sen terbiyesize yaa.... ayıp yanii... sana soylenecek söz mu bu beee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.