Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sonradan garson olmuş bir filozofa veya filozof olmuş bir garsona göre insanlar karışık salataya benzer

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 156,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

Eceline susamış köpek cami duvarına işer...

Gönderi tarihi:

"taş yerinde ağırdır"

sabah sabah bu türk filmi karesi neredende geldiyse aklıma.. :) emrahın annesine babası nasılsa cuk diye oturtmuştu lafı.... :D

Gönderi tarihi:

Eski baskadir, eskimis baskadir. Nice eskiler vardir ki hic eskimez. PEYAMI SAFA

Gönderi tarihi:

Başkalarının bilgisi ile bilgin olabilsek bile ancak kendi aklımız ile akıllı olabiliriz.

MONTAINE

Gönderi tarihi:

İNSANLAR BAŞAKLARA BENZERLER, İÇLERİ BOŞKEN BAŞLARI HAVADADIR, DOLDUKÇA EĞİLİRLER.

-----------------------

MONTAİGNE

Gönderi tarihi:

"taş yerinde ağırdır"

sabah sabah bu türk filmi karesi neredende geldiyse aklıma.. :) emrahın annesine babası nasılsa cuk diye oturtmuştu lafı.... :D

yani yuh sabah sabah ne söz gelmiş aklına bee...... :lol:

bana bakma ben senin baktığın yöndeyim.........(zamanında bi dostun msn sinde yazardı.aklıma geldide gözel ama) B)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

korkuyorum kendimden

Gönderi tarihi:

*Bana ben demen, Ben ben değilem..

Öyle bir ben var, benden içerü..

Gönderi tarihi:

Besik sallayan eller gun gelir dunyayi sallar. PETER D.VRIES

Gönderi tarihi:

yalan söylemezsen ne söylediğini hatırlamak zorunda kalmazsın..bi amca demişti ama hatırlamıyorumm...iyi bi amca..

Gönderi tarihi:

İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne denli güçlü eserse, ağaç da o denli sağlam olur.

Gönderi tarihi:

Kafanız bin bir fikirle, içiniz bin bir ihtirasla kaynasa da hiçbir zaman aklınızın yolundan

ayrılmayın

Gönderi tarihi:

Yeryüzündeki hiçbir uzaklık,

dün kadar uzak değildir

Gönderi tarihi:

Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...

Çin Atasözü

Gönderi tarihi:

Gonlumuz bize aklimizdan daha yakindir. GOETHE

Gönderi tarihi:

ne anlatırsan anlat

Aslınada anlattıgın tek sey karsındakının anladıgı kadardır

Gönderi tarihi:

"Hayat, silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır." John Christion

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dövüşte usta olanlar öfkelenmez, kazanmakta usta olanlarsa korkmazlar. Dolayısıyla akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

........................ Zhuge Liang

...............................(Savaş Sanatı)

Gönderi tarihi:

Zannetme ki soyle boyle bir soz, gel sen de soyle boyle bir soz. SEYH GALIP

Gönderi tarihi:

bugün güneş tutulacak :shuriken:

Gönderi tarihi:

büyük konuşmak küçüklüğün ifadesidir

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.