Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Yazar sonradan garson olmuş bir filozofa veya filozof olmuş bir garsona göre insanlar karışık salataya benzer
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl "taş yerinde ağırdır" sabah sabah bu türk filmi karesi neredende geldiyse aklıma.. emrahın annesine babası nasılsa cuk diye oturtmuştu lafı....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl yeni hayat felsefemi tekrar ediyorum AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER!!!
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Eski baskadir, eskimis baskadir. Nice eskiler vardir ki hic eskimez. PEYAMI SAFA
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Başkalarının bilgisi ile bilgin olabilsek bile ancak kendi aklımız ile akıllı olabiliriz. MONTAINE
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl İNSANLAR BAŞAKLARA BENZERLER, İÇLERİ BOŞKEN BAŞLARI HAVADADIR, DOLDUKÇA EĞİLİRLER. ----------------------- MONTAİGNE
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl "taş yerinde ağırdır" sabah sabah bu türk filmi karesi neredende geldiyse aklıma.. emrahın annesine babası nasılsa cuk diye oturtmuştu lafı.... yani yuh sabah sabah ne söz gelmiş aklına bee...... bana bakma ben senin baktığın yöndeyim.........(zamanında bi dostun msn sinde yazardı.aklıma geldide gözel ama)
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl *Bana ben demen, Ben ben değilem.. Öyle bir ben var, benden içerü..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl yalan söylemezsen ne söylediğini hatırlamak zorunda kalmazsın..bi amca demişti ama hatırlamıyorumm...iyi bi amca..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne denli güçlü eserse, ağaç da o denli sağlam olur.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl Kafanız bin bir fikirle, içiniz bin bir ihtirasla kaynasa da hiçbir zaman aklınızın yolundan ayrılmayın
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür... Çin Atasözü
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl ne anlatırsan anlat Aslınada anlattıgın tek sey karsındakının anladıgı kadardır
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl "Hayat, silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır." John Christion
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Yazar Dövüşte usta olanlar öfkelenmez, kazanmakta usta olanlarsa korkmazlar. Dolayısıyla akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler. ........................ Zhuge Liang ...............................(Savaş Sanatı)
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Zannetme ki soyle boyle bir soz, gel sen de soyle boyle bir soz. SEYH GALIP
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.