Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bir gün bir tarih yazılırsa,

yeri gelip de söylemediklerimizden,

bakarsınız suskunluğumuzun da hesabı sorulur bizden...

AZİZ NESİN

• Cevaplar 2,1b
  • Görüntü 155,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ..   2860. Taneyi bırakan kuş, o hilesiz, düzensiz ovanın tanelerini yer, doyar. Ona kani olduğundan uzaktan kurtulur; hiçbir tuzağa düşmez; kolu kanadı bağlanmaz.   Bir kuş, bir duvarın üstün

• 20 mirenyuma girdigimiz su yilda kendini biraz gelistir

• Calışıyor muyum diye soruyorsun. TABİKİ CALIŞIYORUM!!! Ben aile yöneticisiyim, çalar saatim, asşçıyım, öğretmenim, dadıdıyım, hemşireyim, ütücüyüm,alım satım şefiyim, taşımacıyım,antrenörüm, kuaför

Gönderi tarihi:

Büyük acılar daha önemsizlerinin hissedilmesini engeller ve tersine,büyük acıların yokluğunda en küçük dertler ve sıkıntılar bile bize büyük acı verir

schopenhauer

Gönderi tarihi:

bir haftalık sultanlık buraya kadarmış.. Padişhlar her zaman tahtlarına otururlar...galatasaraylılara selam azizil kardeşime

Gönderi tarihi:

az la yetinmeyi öğrenebiliriz......bizim elimizde olan birşey.....yüreğinizi temizleyin......

Gönderi tarihi:

EZANDA KULAĞI OLMAYANIN NAMAZDA GÖZÜ OLMAZ...

Gönderi tarihi:

beş kuruş fazla olsun.....kırmızı ..............olsun.

Gönderi tarihi:

"SENİ SEVİYORUM"

:wub::wub::wub::wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Her seven Sevilenin boy aynasıdır. Sevmek Sevilenin o aynaya bakmasıdır

özdemir asaf

Gönderi tarihi:

Sahip olduğun şeyler gün gelir sana sahip olurlar..

Gönderi tarihi:

BİLGİNİN EFENDİSİ OLABİLMEK İÇİN,ÇALIŞMANIN ESİRİ OLMAK GEREKİR...

Gönderi tarihi:

zor'u hemen başarırız,imkansız biraz zaman alır...

Gönderi tarihi:

Akıllı konusur , çünkü onun söylemek istedikleri vardir. Aptal konusur , çünkü kendisinin bir seyler söylemek zorunda oldugunu sanır...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

babanızın fakir olması sizin suçunuz değil ama kayınbabanızın fakir olması sizin suçunuz!!! :D

Gönderi tarihi:

Cennet anaların ayakları altındadır...

Hz. Muhammed (s.a.s)

Gönderi tarihi:

Insan nereye yelken açtigini bilmedikçe hiçbir rüzgar dogru rüzgar degildir..

Gönderi tarihi:

İnsanoğlu maymunun en önemli özelliklerinden birini kaybetti; kendi sırtını kaşıyamıyor.Halbuki , bu özelliği eşsiz bir özerklik getiriyordu;birbirini kaşımak zorunda kalmaktansa çok başka nedenlerle işbirliği yapma özgürlüğüne sahip olabilirdi insan.

Jean Baudrillard

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.