Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl ister geyik ister anlamlı sizin için günün sözü nedir? Herkes, Birisi, Herhangi Biri ve Hiç Kimse Hikayemiz, Herkes, Birisi, Herhangi Biri ve Hiç Kimse adlı dört kişi hakkında... “Yapılması gereken önemli bir iş vardı ve Herkes, Birisi’nin bu işi yapacağından emindi. Gerçi işi, Herhangi Biri de yapabilirdi. Ama Hiç Kimse yapmadı... Birisi buna çok kızdı. Çünkü iş Herkes’in işiydi. Herkes, Herhangi Biri’nin bu işi yapabileceğini düşünüyordu. Ama Hiç Kimse, Herkes’in yapamayacağının farkında değildi. Sonunda; Herhangi Biri’nin yapabileceği bir işi, Hiç Kimse yapmadığı için, Herkes, Birisi’ni suçladı...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Yazar "Başarısızlık için kırk milyon neden vardır da, bir tek özür yoktur." Rudyard Kipling
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Dedim:artık bilgiden yana eksiğim yok Şu dünyanın sırrına ermişiz az çok Derken aklım geldi başıma bir de baktım Ömrüm gelip geçmiş, hiç bir şey bildiğim yok ....................................................................Ömer Hayyam
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2006 19 yıl G... ıslanmadan balık tutulmaz. rahmetli DEDEM bugün iyice anladım bu lafın ne demek olduğunu ALLAH ruhuna rahmet eylesin dedecim..
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Kadınların Kalbi Mezar Gibidir, Girdinmi Dönüşü Olmaz..! Erkeklerin Kalbi Süper Market Gibidir, Giren Çıkan Belli Olmaz..!
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl Köpeğe tasma takmasan da, Sadakati bağlar onu sana. Bilirsin ki isteyerek kalmaktadır yanında. İşte ben bu özgürlüğü istiyordum..............heleoise.
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl Gecmisin tehlikesi esir olmakti, geleceginki ise robot. E.FROMM
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl bir cafenin duvarındad gördüm aklımdakaldığı kadarıyla yazayım ordsa ingilizcesi yazıyordu ama ben türkçesini yazıyorum "gerçek arkadaşlar aptallık yaptığın zaman bunu yüzüne vurmazlar."
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın hakkı kötektir
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 19 yıl denildimi bir yerin adına Türk beldesi, gözüm albayrak arar kulağım ezan sesi...
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl Yazar PARAYA,MADDEYE TAPANLAR, DENiZ SUYU iÇENLERE BENZERLER, iÇTiKÇE SUSUZLUKLARI ARTAR...
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl PARAYA,MADDEYE TAPANLAR, DENiZ SUYU iÇENLERE BENZERLER, iÇTiKÇE SUSUZLUKLARI ARTAR... çok güzeldi femalexx saol........ Yoksul bir çocuk görsem yağmur altında üşüyen köprü olmak geçer hiç değilse içimden..................................sunay akın.
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Hayat fena halde futbola benzer. Futbol aslında bireysel becerilerin gerektiği bir oyun olsa da, bariz bir takım oyunudur ve iyi bir takımın yoksa ne futbol da ne de hayatta hiçbirşey yapamazsın.
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Yazar "Yaşam, kalbini okuyacak bir sarkıcı bulamazsa, aklını konuşacak bir filozof yaratır." Khalil Gibran
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sevgiler günü ne nedir kii.... aşka kurşun işlemez.... ve aşkda ölüm yoktur..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl daha fazla kitap oku..daha az internete gir.. ben bu sözü ve tolstoyu çok sewiyorum : İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa ; Pay' ı gerçek kişiliğini , payda' sı da kendisini ne zannettiğini gösterir . Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür..TOLSTOY
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bu dünyadaki görevinin bitip bitmediğini anlaman için işte bir ölçüt : YAŞIYORSAN BİTMEMİŞTİR .......................................MAVİ TÜY
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Haydi abbas vakit tamam akşam diyordun işte oldu öğlen YEMEK SAAATİİİİİİİİİİİİİİİ (en anlamlısı bu)
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Üzüntüler yalnızlıktan fazla büyür, bir sinek bir canavar olur. J.J.Rousseau
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.