Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Ah bir zengin olsam, fakir olmak isterdim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 zengin olsam planimi gerceklestirirdim Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Paraları havaya fırlatır insanların kapışmalarını seyrederdim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Ah bir zengin olsam, fakir olmak isterdim Alıntı
Misafir minikyildiz Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 yan gelip yatardım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Ahhh Ahhh bir zengin olsaydim tehh grip oldugumda selpak diye kullanirdim paralari... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Ahhh Ahhh bir zengin olsaydim tehh grip oldugumda selpak diye kullanirdim paralari... :lol: Zengin olsam hayat cok basit olurdu hic birsey zevk vermezdi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 Zenginlik basa bela Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 sayardım..sayardım..sayardım..sayardım..şaşırırdım .. sonna tekrar sayardım.. sayardım..sayardım..sonra tekrar şaşırıdım.. buldum..para sayma makinası alırdım.. yahu ne yapılır zenginlikte, paranın beni harcamaması için tedbirler alırdım.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Ahhh Ahhh bir zengin olsaydim tehh grip oldugumda selpak diye kullanirdim paralari... diyelüm Zenginlik basa bela diye de avunalım...ah bi zengin olsam böle fakurlere para verirdim Allah rızasu eçin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 ah bir zengin olsaydim tatili oderken parasiz gezmezdim Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Nemi yapardim yalan soylemek icin adam tutardim ... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 agustos geliyor ve onunla bir suru arkadasin yasgunleri geliyor zengin olsaydim kankami dunyanin en iyi ahci ogreten yere yollardim... dostumun istedigi sacma bir pahali olan saati alirdim... arkadasimada araba alirdim kazada arabasini parcaladi diye ( gerci bu 3 kisi kabul etmezlerdi aldiklarimi ve boylece bunlari dovecek birini satin alirdim ) Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 Ahh zengin olsaydim Turkish forumun Ana sponsoru olurdum... Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 zengin olsam.......... yine zengin olur yine zengin olur... sonra dünyayı dolaşırdım... :) Alıntı
Φ process Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 İlk iş tanınmamak için hemen bir güneş gözlüğü satın alırdım Alıntı
Φ process Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 sevdigim insanla yeni zelanda ya yerlesirdim cok guzel bir dogası var, gitmeden annemede bogazda bir ev alırdım tabi:P Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Önce ülkemi karış karış gezer sonra da Dünya'yı Üst komşum gibi Geçen hafta Amerikadan geldi ayağının tozuyla yine geziye biryerlere gitti bugün... Hiç kıskanmıyorum seni hiçççç diyorum görünce Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 İlk iş tanınmamak için hemen bir güneş gözlüğü satın alırdım Olsun tanıyoz biz seni Kurtuluş yok... Bir parça ekmek alır yerdim, yok mu yardım eden Allah rızası için, Allah ne muradın varsa versin abijim, ablajım, hıck! Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 Olsun tanıyoz biz seni Kurtuluş yok... Bir parça ekmek alır yerdim, yok mu yardım eden Allah rızası için, Allah ne muradın varsa versin abijim, ablajım, hıck! Hayy Allahim adama piyango ciktida gozu doymuyor su dilenme isinden bir turlu vazgecmedi... Baska yerde dilen burada ben dileniyorum.. Hadi kardesim hadi.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Yan gelir yatardım 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Yan gelip yatmak yok arkadaşlar para kazanın ki, 3-5 de bize atın bişiler di mi yani Alıntı
Φ process Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2009 Allah versin kardesim Allah versin Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Sen de ver güzel abicim, hatta Allah ne muradın varsa versin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.