Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 16 yıl Paraları havaya fırlatır insanların kapışmalarını seyrederdim.
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Ahhh Ahhh bir zengin olsaydim tehh grip oldugumda selpak diye kullanirdim paralari...
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2009 16 yıl Ahhh Ahhh bir zengin olsaydim tehh grip oldugumda selpak diye kullanirdim paralari... :lol: Zengin olsam hayat cok basit olurdu hic birsey zevk vermezdi
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 16 yıl sayardım..sayardım..sayardım..sayardım..şaşırırdım .. sonna tekrar sayardım.. sayardım..sayardım..sonra tekrar şaşırıdım.. buldum..para sayma makinası alırdım.. yahu ne yapılır zenginlikte, paranın beni harcamaması için tedbirler alırdım..
Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 16 yıl Ahhh Ahhh bir zengin olsaydim tehh grip oldugumda selpak diye kullanirdim paralari... diyelüm Zenginlik basa bela diye de avunalım...ah bi zengin olsam böle fakurlere para verirdim Allah rızasu eçin
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2009 16 yıl agustos geliyor ve onunla bir suru arkadasin yasgunleri geliyor zengin olsaydim kankami dunyanin en iyi ahci ogreten yere yollardim... dostumun istedigi sacma bir pahali olan saati alirdim... arkadasimada araba alirdim kazada arabasini parcaladi diye ( gerci bu 3 kisi kabul etmezlerdi aldiklarimi ve boylece bunlari dovecek birini satin alirdim )
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2009 16 yıl zengin olsam.......... yine zengin olur yine zengin olur... sonra dünyayı dolaşırdım... :)
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2009 16 yıl sevdigim insanla yeni zelanda ya yerlesirdim cok guzel bir dogası var, gitmeden annemede bogazda bir ev alırdım tabi:P
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 16 yıl Önce ülkemi karış karış gezer sonra da Dünya'yı Üst komşum gibi Geçen hafta Amerikadan geldi ayağının tozuyla yine geziye biryerlere gitti bugün... Hiç kıskanmıyorum seni hiçççç diyorum görünce
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 16 yıl İlk iş tanınmamak için hemen bir güneş gözlüğü satın alırdım Olsun tanıyoz biz seni Kurtuluş yok... Bir parça ekmek alır yerdim, yok mu yardım eden Allah rızası için, Allah ne muradın varsa versin abijim, ablajım, hıck!
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2009 16 yıl Olsun tanıyoz biz seni Kurtuluş yok... Bir parça ekmek alır yerdim, yok mu yardım eden Allah rızası için, Allah ne muradın varsa versin abijim, ablajım, hıck! Hayy Allahim adama piyango ciktida gozu doymuyor su dilenme isinden bir turlu vazgecmedi... Baska yerde dilen burada ben dileniyorum.. Hadi kardesim hadi..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 16 yıl Yan gelip yatmak yok arkadaşlar para kazanın ki, 3-5 de bize atın bişiler di mi yani
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl Sen de ver güzel abicim, hatta Allah ne muradın varsa versin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.