Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 15 yıl Cikkk Istemem daha once gittin yine gitmek istemem Kuzey kutubunda guneslenmek ister
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 15 yıl 100 at gerisi yeter. Yükselen değer olmak ister.Ama yeni gelin gibi köşede(forumda) durur.
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 15 yıl İstemem, ben yaşını başını almış ciddi, ağır, olgun veeeee amaaaan neyse, ne oynuyoz yaaa, elim sendeeeee Fareli Köyün Kavalcısı olmak ister...
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 15 yıl evet evet benim o... Oyun oynamak ister... yarın evlilik günü almaya gidelim mi.??
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 15 yıl ben aldım bile 09.09.09 kimseye söz verme... Sözüm ağzımdan çıkana kadar esirimdir.''seni duyuyorum,bana güvenebilirsin'' Gelinlik giyme hayali kurmayan biri.!.
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 15 yıl aaa mızmız dediii banaa dondurma istiyorum ben ya.. gıdıklanmak ister
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Günlerdir İçime Çöktü Ayrılık olsun lütfen Sevgili Fuzuli Bu dünyanın da nimetlerinden faydalanmak ister...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Gönderiyorum şarkıyı sevgili S.e.t.h aç radyoyu. Gönül o kadar çok şey istiyor ki! Everest'e tırmanmak ister.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.