Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2009 16 yıl Şart oldu vallahi, gerçekten tatile çıkmam şart Penguen sevmek ister (Niyeyse artık)
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 16 yıl Kadayif desen kimseye vermem hepsini bir basima yerim ama kunefe yok istemem... Alisveris yapmak ister
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Alışverişten nefret ederim Şeker kız candy çizgi filmini izlemek ister
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl watta shiwa watta shiwa candyy.. Uzun yillar oldu izlemeyeli kendiyi birde tekerlemesi vardi candynin.. dur bakalim hatirliyacakmiyim seker kiz kendi anthonyi sevdi bunu duyan liza kiskancliktan geberdi ... Uyumak ister ...
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 16 yıl watta shiwa watta shiwa candyy.. Uzun yillar oldu izlemeyeli kendiyi birde tekerlemesi vardi candynin.. dur bakalim hatirliyacakmiyim seker kiz kendi anthonyi sevdi bunu duyan liza kiskancliktan geberdi ... Uyumak ister ... ya ben boşuna sefmiyom bu yakışıklıyı süperrrrr İstemem Alttaki süperstar olmak ister yok ya,sünger bob süperstarı ile muhabbet ister sadece aşık olmak ister mi altta ki muhterem
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 16 yıl En son isteyecegim seydir sevmem masaji.. Kosmak, bagirmak ister...
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2009 16 yıl delimiyim ben acaba gerçekten bunu mu istiyorum hiçbirşey...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl yukardaki değil aşagıdakini söliyecennn..alttaki şarkı ister şimdi
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Isterim sarkilara yok denilirmi hic mumkunse benim istedigim sarkilari olsun... Altaki Buz gibi limonata ister...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl İsterim ama çok buzzzz gibi ve az tatlı altta ki kahve ister şimdi...
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2009 16 yıl Abouww adim nasilda kahveciye cikti... Allahtan kasikci olmakdik... Sirket kurmak ister ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.