Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl tuttu ama sonra basim belaya giriyor siirleri seversin ama kendin yazmasini beceremezsin
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl raki balik sofrasi halen yapmadim ki bu sene yapcam derim tutdumu tutmadi gunun bir turlu gecmiyor
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl hmm tutmadi aslinda ani kaciranlardan degilim arada kaciyor ama yemek yemegi cok seversin
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 16 yıl Tutmadi Uzaklar herzaman uzakta kalmali, nekadar cok uzakta kalirsa okadar cok ozlenir... Hayalperestsin
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Cikkkk Zeki deyilim ... Annem babam ismimi zeki olarak takmamis ne yapayim... Cikolatakolikmisin ..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 16 yıl Tutmadi rejim ve ben cok zittiz birbirimize rejim yapacak en son kisi benim sanirim... Ustunuzde stress var bugun...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 16 yıl Tutmadı inanılmaz mutluyum, üstelik kendimi 18'inde hissediyorum nedense bugün Sevdiğiniz ne isterse yaparsınız...!
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2009 16 yıl Tutmadı...Kardeşim ne diyosun sen, erkek milletine yüz verirsen astarını da ister Çizgi film izliyosun (ben tom ve jerry izliyomda)
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 16 yıl Tuttu da öteye bile geçti,hemide nasılll kolik Özgürlüğüne düşkünsün...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.