Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 kızlaaaarr... hadi gelin birer kahve içelim... tatlı sohbet eşliğinde Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2009 Sevgili Direniş,sana içli köfte yapacaktım ki net bağlantısında sorun yaşıyorum en kısa zamanda... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 kızlaaaarr... hadi gelin birer kahve içelim... tatlı sohbet eşliğinde hani kahvem hem çağırıyorsun hem kahve yok Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 içli köfteleri bugün isterim o zaman, mavi sıcak sıcak hem de... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 hani kahvem hem çağırıyorsun hem kahve yok dün davet ettim, bugün gelirsen tabii kahve bulamazsın ben dün içtiiim bile Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 geldiğinde bi kahve içersin artık Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 geldiğinde bi kahve içersin artık BU koku beni baştan çıkarıyor zaten :P oooo bensiz kahveler içilmiş fallar açılmış pehhh :P formun en güzel kızı olmadan bi dddeee yani olacak iş mi şimdi benden daha güzel fala bakan mı var yoksa Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 kokusunda davet var değil mi bak nasıl da geldin hemen e dün o kadar seslendim biriniz duyup da gelmediniz ben ne yapayım yahu... fala bakmaya da kimse yoktu... meraklanma senden başkası güzel bakamaz fala ben öylesine kapatmıştım :D Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 kokusunda davet var değil mi bak nasıl da geldin hemen e dün o kadar seslendim biriniz duyup da gelmediniz ben ne yapayım yahu... fala bakmaya da kimse yoktu... meraklanma senden başkası güzel bakamaz fala ben öylesine kapatmıştım :D Bende biran kıskanmıştım hıhh demştimm kim benden daha güzel fal bakıyormuş Dün demekki bu kadar kışkırtıcı degildi kokusu bugün davet etti kokusu beni Gelmez miyim hele benim kadar güzel bir kahve varken ya yapan da güzel ( AMA benim gibi degil ) Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2009 hoscakalın.. Hersey gonlunuzce olsun.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 bu içli köfteler Direnişe ve bana Deniz sen de kahve yap,canum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 bu içli köfteler Direnişe ve bana Deniz sen de kahve yap,canum inanamıyorummm bana yani formun en tatlı en şeker en güzel en mütevazi kızına köfte yok öyle mi sonrada bir de benden kahve istemek haaa Kahve yaparım tabiki ancak fakat lakin kendime Biliyorum yine benim kadar güzel oldu Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 bu içli köfteler Direnişe ve bana Deniz sen de kahve yap,canum nasıl da güzel görünüyoooorr... ellerine sağlık mavi ama biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar deniz kızı sen de gel hadi, bi tane de sen ye üstüne kahve yaparsın içeriz artık Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 kahveler hazıııır Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 ben geldim ama çay isterem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 kahveler hazıııır işte bayılıyorum bu kokuyaa Kahveli parfüm neden yokki yaa Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 yakında cıkar merak etme denız kızı Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 ben geldim ama çay isterem bu da senın ıcın mavı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Teşekkürler canım çok çay içip hemen acıkmalıyım,yoksa uçarım yakında Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 afiyet olsun dikkat et aman deyim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Ederim ederim Deniz gibi kestirmeden gitmeye heç niyetim yok Deniz,valla kahveden gidecen Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 e kahve sayıklayıp duruyor ne yapayım, ıkram etmesen küsüyor vitamin takviyesi yaparız ona da Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Pişt,forum ahalisi, Bi daha Denize kahve yoğ Direnişcim,sen hazurla vitaminleri Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 deniz küsme bize tamam mı bunlar sana.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2009 Sayun Avukat,Deniz küser küser hele ki bu kadar çalışmaya başlarsa Dedim,gel Diyarbakıra,takılalım,gelmedi işte yokuz galiba,özlendiniz ama sevgiler direnişimize... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.