Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

"Askeri uçak düştü!

Konya'da askeri bir eğitim uçağı düştü. Pilotlardan biri kurtuldu, diğeri ise şehit oldu. Uçağın düşme sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili araştırma çalışmaları başlatıldı.

AA

Konya- Bir askeri eğitim uçağı, Altınekin ilçesine bağlı Ayışığı köyü yakınlarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü.

İlk olarak köylülerin yardıma koştuğu enkaz yakınlarında pilotlardan birinin yaralı olarak kurtulduğu, diğer pilotun ise şehit olduğu bildirildi. Yaralı pilot, enkaz bölgesine ulaşan askeri bir helikopterle hastaneye kaldırıldı."

Alinti: -http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=44438-

Bu haberi okuyunca aklima derhal Semih Hicyilmaz'in "iste Derin Devlet" isimli kitabi geldi. O kitapta F-104 lerin Lockheed firmasindan nasil kaziklanarak alindigini ve sonunda hemen hemen tümünün kaza sonucu düserek bittigini belgeleriyle yaziyor. Tabii olan gene ölen askeri pilotlara oluyor, veriyorsun onlara bir sehit ismi, olaya böylece bitiyor.

Lockheed tabii Türkiye'de askeriyeden tutun milletvelikkerine kadar bir cok ksiye rüsvetler veriyor ve hatta bu konuyla ilgili meclis arastirma komisyonu kuruluyor ve herkesinde tahmin edebilecegi gibi Meclis arastirma komisyonunun bulmus oldugu deliller ciddiye alinmiyor. Bu sayede gene tüm sorumlular aklaniyor, falan filan

Bu gün söyle bir haberlere bakayim diyorum ve ne görüyorum, Konya'da bir ASKERI UCAK DÜSÜYOR, bir pilot yarali kurtuluyor ve digeri sehit oluyor.

Hic sasmam eger bu ucagida TSK'ne Lockheed firmasi sattiysa. Nasilolsa gene o firma bazilarinin ceplerini doldurmustur.

Evet bizler böyle vatan evlatlarini ve birde paralarini harciyoruz!!!!

Simdi kalkipta "dehitler ölmez vatan bölünmez" diyene kadar neden ülkemizde bu kadar fazla askeri ucak kazasi oluyor ve ucak aliminda kimler rüsvet aliyor arastirmasi gerekmezmi?

Benzeri durumlar Güneydoguda sehit olan askerlerimiz icinde gecerli.

Gönderi tarihi:
"Askeri uçak düştü!

Konya'da askeri bir eğitim uçağı düştü. Pilotlardan biri kurtuldu, diğeri ise şehit oldu. Uçağın düşme sebebi henüz belirlenemezken, olayla ilgili araştırma çalışmaları başlatıldı.

AA

Konya- Bir askeri eğitim uçağı, Altınekin ilçesine bağlı Ayışığı köyü yakınlarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü.

İlk olarak köylülerin yardıma koştuğu enkaz yakınlarında pilotlardan birinin yaralı olarak kurtulduğu, diğer pilotun ise şehit olduğu bildirildi. Yaralı pilot, enkaz bölgesine ulaşan askeri bir helikopterle hastaneye kaldırıldı."

Alinti: -http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=44438-

Bu haberi okuyunca aklima derhal Semih Hicyilmaz'in "iste Derin Devlet" isimli kitabi geldi. O kitapta F-104 lerin Lockheed firmasindan nasil kaziklanarak alindigini ve sonunda hemen hemen tümünün kaza sonucu düserek bittigini belgeleriyle yaziyor. Tabii olan gene ölen askeri pilotlara oluyor, veriyorsun onlara bir sehit ismi, olaya böylece bitiyor.

Lockheed tabii Türkiye'de askeriyeden tutun milletvelikkerine kadar bir cok ksiye rüsvetler veriyor ve hatta bu konuyla ilgili meclis arastirma komisyonu kuruluyor ve herkesinde tahmin edebilecegi gibi Meclis arastirma komisyonunun bulmus oldugu deliller ciddiye alinmiyor. Bu sayede gene tüm sorumlular aklaniyor, falan filan

Bu gün söyle bir haberlere bakayim diyorum ve ne görüyorum, Konya'da bir ASKERI UCAK DÜSÜYOR, bir pilot yarali kurtuluyor ve digeri sehit oluyor.

Hic sasmam eger bu ucagida TSK'ne Lockheed firmasi sattiysa. Nasilolsa gene o firma bazilarinin ceplerini doldurmustur.

Evet bizler böyle vatan evlatlarini ve birde paralarini harciyoruz!!!!

Simdi kalkipta "dehitler ölmez vatan bölünmez" diyene kadar neden ülkemizde bu kadar fazla askeri ucak kazasi oluyor ve ucak aliminda kimler rüsvet aliyor arastirmasi gerekmezmi?

Benzeri durumlar Güneydoguda sehit olan askerlerimiz icinde gecerli.

Allah rahmet etsin.

Derin devlet işidir bu bakın dünya hepimiz kardeşimizde tesbitini yapmış...bugün mynet haberinde adanada trafik kazası olduğunu ve bir kişinin öldüğü haberi yazıyordu....bu kazada derin devlet işidir sanırım.

Gönderi tarihi:
Allah rahmet etsin.

Derin devlet işidir bu bakın dünya hepimiz kardeşimizde tesbitini yapmış...bugün mynet haberinde adanada trafik kazası olduğunu ve bir kişinin öldüğü haberi yazıyordu....bu kazada derin devlet işidir sanırım.

Dalga gececegimize ülkenin gecmisinde ve gününde olan olaylari ciddiye alsak daha saglikli olur. Olaya ciddi bakanlar ne demek istedigimi gayet iyi anladilar. Ben ülkemizde düsen 100 lerce askeri ucaklardan bahsederken sizlere belge olarak gene meclis arastirma komisyonundan bahsettim ve bu konuyla ilgili bir de kitap ismi verdim.

Yoksa bu askeri ucagidami Hollanda'li kule yetkilileri yanlis bilgilendirerek düsürdüler dersiniz? TSK disinda bu kadar askeri ucak kazasi olan baska bir ülke gösterin isterseniz. Bahsettigim askeri ucak satan firmanin tüm ucaklari ülkemizde düserek yok oldular, benzeri ucaklar gene diger ülkelerde de aynnen düserek bittiler.

Derin devleti irdelemek gibi bir düsüncesi olmayan zihniyetin söyleyecegi sadece Allah rahmet eylesin olur ve is biter. Ama bir daha kimseye bu tür kaza sonucu Allah rahmet eylesin demememiz icin neler yapmaliyiz ve sorumlular kimlerdir sorusu sorulmaz. Neden sorulmaz, cünki bizler vatanina milletine bagimli insanlariz ve hicbir zaman milletin büyüklerinin aldigi kararlar, ucaklar,..... sorgulanmaz. Bizim büyüklerimizin durumu aynen kurani kerime benzer ve onlar neyaparsa dogrudur aynen kurani kerim de yazilanlar gibi. Onlari sorgulamak ülkemizde en büyük tabudur ve sorgulayanlarda muhakkak vatanhainleridir.

Sn kaplan-20, faili mechulleri anlatirken meclis arastirma raporlarindan bahsediyorsunuz ama benimde size bu düsen ucaklarin alimi ile ilgili meclis arastirma raporlarindan bahsettim. Demekki sadece sizin arastirma raporunuz ciddi ve digerleri gene ciddi falan degiller.

Bir kerede olsun, ortaya atilan bir görüsü ciddi sekilde arastirip tartisma düzeyini yükseltelim. Burada sen ve ben kavgasi vererek ne elde edecegimizi zannediyoruz. Alin size kaynak, Semih Hicyilmaz'in kitabi "Iste Derin Devlet", bu kitaptayilar önce TSK'e satilan F-104 ucaklarinin nasil satildigini ve sonlarinin ne oldugunu görün, hemde gene o en cok güvendigimiz ve saygi duydugumuz Türkiye Büyük Millet arastima komisyonu raporlarina dayanarak. Ama burada gercekten de biraz niyet önemli. Art niyet oldugu sürece asla gercekleri göremiyecegiz.

Gönderi tarihi:
Dalga gececegimize ülkenin gecmisinde ve gününde olan olaylari ciddiye alsak daha saglikli olur. Olaya ciddi bakanlar ne demek istedigimi gayet iyi anladilar. Ben ülkemizde düsen 100 lerce askeri ucaklardan bahsederken sizlere belge olarak gene meclis arastirma komisyonundan bahsettim ve bu konuyla ilgili bir de kitap ismi verdim.

.

.

.

Bir kerede olsun, ortaya atilan bir görüsü ciddi sekilde arastirip tartisma düzeyini yükseltelim. Burada sen ve ben kavgasi vererek ne elde edecegimizi zannediyoruz. Alin size kaynak, Semih Hicyilmaz'in kitabi "Iste Derin Devlet", bu kitaptayilar önce TSK'e satilan F-104 ucaklarinin nasil satildigini ve sonlarinin ne oldugunu görün, hemde gene o en cok güvendigimiz ve saygi duydugumuz Türkiye Büyük Millet arastima komisyonu raporlarina dayanarak. Ama burada gercekten de biraz niyet önemli. Art niyet oldugu sürece asla gercekleri göremiyecegiz.

Sevgili dünya hepimiz amacım dalga geçmek değilde ciddiye alınacak bir durumda değil .

Olaya ciddi bakanlar ne demek istediğini gerçektende anladı evrensel ve gündem zihniyetinin haberi ve belgeleri de o kadar olur.

Yüzlerce düşen askeri uçaklar derken hangi yüzlerce ! bana birkaç örnek gösterebilrmisin .

Yüzlerce diyorsunuz dikkatinizi çekerim hangi yüzlerce bu güne kadar kaç askeri uçak düşmüştür? bu söylenenler bilinçli söylenen art niyetli sözlerdir madem belgeniz var bu yüzlerce düşen uçakları belgeleyin en azından şöyle 10-20 örnek gösterin ki biraz inandırıcı olsun gösterebilecek misiniz.?

Belge olarak meclis araştırma komisyonundan bahs etmenizde belge niteliği taşımaz?. sizde benim gibi meclisin açıklamalarıyla cevap verirsen en azından belge niteliği taşıya bilir.

Semih hiçyılmaz kitabında yazmış her yazılan kitap size göre belge niteliğimi taşıyor?

Bakın sayın dünyahepimiz farklı bögelerde günde onlarca uçaklar kalkıp iniyor dolayısı ile teknik sorunlarda olabiliyor pilotların kendi hataları olabiliyor ve dolayısı ile bu tür olayların olması doğaldır.

Sizin söylediğiniz gibi yüzlerce uçağın düşmesi elbette düşündürücüdür oysa bakın tarihe bırakın cumhuriyeti ezelinden buyana yüzlerce uçak düşmemiştir..

Ben duymadım araştırdım görmedim hava kuv.görevli arkadaşıma sordum benimle dalga geçti ve olmadığını söyledi.

Eğerki siz bu yüzlerce düşen uçağı kanıtlarsanız sizden elbette özür dilerim .

ABD ordusuna ait F/A-18 Hornet tipi savaş uçağı, San Diego`da düştü.

Afganistan'da, koalisyon askerleri taşıyan CH-47 Chinook tipi uçak düştü.

Yunanistan`Tanagra`` Üssü`nden kalkan uçak Eğriboz`un kuzeydoğusuna düştü.vs bunları çoğalta biliriz.

Ayrıca sizin büyüklerinizin söylediği kur-an gibiyse bizimle ne alakası var o sizin sorununuz.

Biz gerektiği yerde gerektiği gibi hesabını da sorarız,saygımızı da gösteririz.

kendi yaşamınızla bizleri örnek göstermeyin lütfen.

Semih hiçyılmazın kitabını siz nasıl belge olarak kabul edebilirsiniz birde belge olarak gösteriyotrsunuz anlamış değilim.

Meclis komisyonu diyorsunuz meclise ait bilgileri gösterin burada belge olarak sunun ona göre üzerinde tartışalım.

her önümüze gelen kitabı belge kabul edersek içinden çıkamayız sevgili dostum.

Geçen yıllarda okuduğum bir kitapta ??kürtlerin peygamberimiz tarafından lanetlenmiş bir millet olduğunu?? kart-kurt sesinden Kürtlüğün geldiğini yazmıştı.bunun gibi gerçekle alakası olmayan bir kitabı ben size nasıl kaynak olarak gösterebilirim.

Kitabın neresine bakarsanız bakın art niyetle yazıldığını görebilirsiniz çünkü zihniyet belli.

Sizin örnekte buna benziyor..

Şimdi bunları söylerken bu tür hainlikler olmamıştır da diyemem, elbette olabilir zamanında yine satılmışın biri devletide satar uçak ihalelesinide fakat olaya evrensel ?gündem zihniyetiyle yaklaşılırsa hem inandırıcı bir tarafı olmaz hemde yüzlerce askeri uçağımız düşmüştür bunuda derin devlet yapmıştır demek gerçekten komik olur ve doğru olmaz inandırıcı olmaz.

Derin devlet her zaman kendi çıkarları için çalışır bu bütün devletlerde vardır ve böyledir?Artık şu derin devlet kavramını anlayalım dış güçlerin üzerimizdeki oyuna derin devlet demeyelim belki o zaman birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.

saygılar ..

Gönderi tarihi:
Sevgili dünya hepimiz amacım dalga geçmek değilde ciddiye alınacak bir durumda değil .

.

.

.

saygılar ..

Neden Meclis arastiirma komisyonunu belge olarak gösremezmisiz? Onlar taraflimi arastirdi dersiniz? F-104 S ucaklarini isterseniz tekrardan iyi arastirin derim. Size gülende olsa siz arastirin. Onlarin gülmeleri sizin bilgisizliginiz anlamina gelmez. O ucaklari alalarda elestirenlere gülüyorlardi, ama tek bir F-104 S kalmadi. Neredeler acaba dersiniz? Benim TSK'leri ile fazla aram yok, dolayisiyla bana onlar cevap vermiyorlar. Belki size veririler, hani vatanperversiniz ya.

Diger taraftan baske yerde buldugum benzeri bir yorum daha:

"o zamanlar abd ve alman tonadolari.almanlarda para bol olsa bunlarda süper ucak yapar,dünyada ilk bombardiman ucagini Prof. Dr.-Ing.

Wilhelm Messerschmitt,yapti bu ucaklari almanlar icad etti.yani bunlarda kafa var ama para yok proje icin,benim icin almanlar cok iyi ucak yapar cünkü adamlarda 100sene tecrube var,tabii ki mesele para olunca kayyip ediyorlar.

-http://www.adlertag.de/willi/willi.htm-

abd ye bakalim eski hali.

F-104 Starfighter Uçaklarına Neden "Uçan Tabut", "Katil Uçak" vs. Denilmektedir ?

Yaklaşık 40 yıl önce Amerikan uçak yapımcısı Lockheed Martin firmasının imal ederek piyasaya sürdüğü F-104 Starfighter (Yıldız Savaşçısı) uçakları hem dizaynı hemde satışı ile ilginç olaylara sahne olmuştu. Lockheed Marttin firması iflas etmek üzere iken aniden Almanya?nın verdiği 700 uçaklık F-104 uçağı siparişi firmayı zor durumdan kurtarmıştı. Lockheed sadece 1970 yılında 25 milyon dolara yakın rüşvet dağıtmış, Almanya, İtalya, Japonya ve Hollanda?da bir çok devlet adamının başı aldığı rüşvetten yanmıştı. Bu sırada Almanya Milli Savunma Bakanı olan Franz Josef Strauss?un adıda bu dedikodulara karıştı. Ama Strauss?un rüşvet aldığı kanıtlanamadı. Çünkü Strauss, araştırma komisyonu göreve başlamadan önce bürosundan bu dosyaların çalındığını açıklamıştı. F-104?ler Amerikan standartlarına göre yapılmıştı. İyi birer hava keşif uçağı olmalarına karşın Almanya?nın yağmurlu ve puslu havası için planlanmamış olmaları bir dezavantajdı. En büyük sorun ise; Almanya bu uçağı bir bombardıman uçağı olarak kullanacak olmasıydı. İmal edilmiş uçak üzerinde revizyonlar yapıldı. Bu revizyonlar uçağın özelliğini, ağırlığını ve dengesini bozdu. Lockheed bu revizyonlar içinde ek ücret almıştı. Sonunda başka bir model haline gelen bu uçaklar Almanlara teslim edildi. Tek motorlu olan uçak bir motor arızasında neredeyse yok denecek kadar az olan kanatlarıyla süzülemiyor ve pilota zaman kazandıramıyordu. Bakım için normalin üzerinde teknik personel ve uzun süreli kurslar gerektiren uçaklar için Alman halkı pek iyi puan vermemişti.

İlk uçuş töreninde Strauss?da hazır bulunmuştu. Biri Amerikalı 4 pilot, 4 uçakla kalkıştan hemen sonra düştüler. Bunu diğer kazalar izledi. Bunlar öylesine arka arkaya geldiki iki yıl içinde 33 uçak düşmüştü. Alman halkı çetere tutmaya başlamıştı. 34, 35, 36..... Amerikalı pilotlar bu uçaklara alaycı bir isim takmışlardı; "Güzel ölüm". Alman meslektaşlarının taktığı isim daha hüzünlüydü; "Dul Bırakan". Bu sırada ölen pilotlardan birisi bu uçağın alımını yapan, rüşvet aldığı ispatlanamadığı halde en büyük sorumlu olan Strauss?un oğluydu. Sadece Temmuz 1983?e kadar Almanya?da 700 F-104?ten 250?si düşmüştü. Ölen pilot sayısıda 100?ü geçmişti. Almanya, Tornado uçaklarına geçince bu uçakları Türkiye?ye hibe etti (Yedek parçalar ücrete tabii idi). Türkiye, uçuştan çoktan kalkmış olması gereken F-5?lerin yerine bu uçağa tabiri yerindeyse balıklama atladı. Kısa sürede bu uçağa yeni bir isim de Türk pilotlardan geldi "Uçan Tabut". Katil uçaklara takılan bu isimlerin hikayesi kanla yazılmıştır. F-104?ler arkalarında kahramanlık hikayeleri yerine maalesef hüzünlü aileler bırakmış olmakla isim yaptılar."

Gönderi tarihi:
Neden Meclis arastiirma komisyonunu belge olarak gösremezmisiz? Onlar taraflimi arastirdi dersiniz? F-104 S ucaklarini isterseniz tekrardan iyi arastirin derim. Size gülende olsa siz arastirin. Onlarin gülmeleri sizin bilgisizliginiz anlamina gelmez. O ucaklari alalarda elestirenlere gülüyorlardi, ama tek bir F-104 S kalmadi. Neredeler acaba dersiniz? Benim TSK'leri ile fazla aram yok, dolayisiyla bana onlar cevap vermiyorlar. Belki size veririler, hani vatanperversiniz ya.

.

.

.

arkalarında kahramanlık hikayeleri yerine maalesef hüzünlü aileler bırakmış olmakla isim yaptılar."

Bu alıntıları yorumları yazmaya gerek yok siz düşen yüzlerce uçağın örneklerini gösterin...

Gönderi tarihi:

.

.

.

saygılar ..

Sn kaplan kaza haberini yanilmiyorsam Cumhuriyet gazetesinden aldim, yani sizin o kadar cekindiginiz bölücü gazeteler olan Evrensel ve Birgün'den degil.

Diger taraftan bu ucak kazasi ile ben sadece ülkemizde askeriyeye ucaklarin nasil alindigi ve gene söyledigim gibi F-104 lerin akibeti ü´zerine dikkat cekmek istedim. Illada her ucak kazasi alim satim sekline bagli degil, ama genede ülkemizde nasil rüsvetin dolandigini ve bu rüsvetler sayesinde kac tane vatan evladini kaybettigimiz de bir gercek. Arastirdiginizi söylüyorsunuz, o halde herhalde F-104 lerin su an Türkiye'deki funktionunu da biliyorsunuz demektir. Evet sayi nerede bu F-104 ler dersiniz?

Gönderi tarihi:

.

.

.

saygılar ..

Sayin Kaplan,birdefa öyle yüzlerce ucak yok,Türk Silahli Kuvvetleri Hava gücü belirli sayida savas ve diger ucaklara sahiptir.Yüzlerce ucagin yok olmasi demek bir felaketin olmasi demektir ki böyle birsey mevcut degil ayrica savaslarda bile yüzlerce ucak düsmez.Bunlar negatif yönlü abartmalar ve bu abartmalarla siyaset yapilmaya calisiliyor kime karsi?Devlete ve Silahli Kuvvetlere,cünkü hedefte onlar var.

Egitim sirasinda maalesef ucaklardan düsenler oluyor,helikopterde düsüyor,bunlar tekniki oldugu kadar insan hatasindanda kayanklanabiliyor ve dünyanin her tarafinda böyle istenmeyen kazalar yasanmaktadir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Sn kaplan kaza haberini yanilmiyorsam Cumhuriyet gazetesinden aldim, yani sizin o kadar cekindiginiz bölücü gazeteler olan Evrensel ve Birgün'den degil.

Diger taraftan bu ucak kazasi ile ben sadece ülkemizde askeriyeye ucaklarin nasil alindigi ve gene söyledigim gibi F-104 lerin akibeti ü´zerine dikkat cekmek istedim. Illada her ucak kazasi alim satim sekline bagli degil, ama genede ülkemizde nasil rüsvetin dolandigini ve bu rüsvetler sayesinde kac tane vatan evladini kaybettigimiz de bir gercek. Arastirdiginizi söylüyorsunuz, o halde herhalde F-104 lerin su an Türkiye'deki funktionunu da biliyorsunuz demektir. Evet sayi nerede bu F-104 ler dersiniz?

:) Ben size kaza haberini evrensel yada birgün gazetesinden aldın demedim.

Düşen yüzlerce uçağın haberini evrensel zihniyetinden alıyorsun..okuduğun kitabın yazarıda sanırım evrenselde yazıyor.

Gönderi tarihi:
:) Ben size kaza haberini evrensel yada birgün gazetesinden aldın demedim.

Düşen yüzlerce uçağın haberini evrensel zihniyetinden alıyorsun..okuduğun kitabın yazarıda sanırım evrenselde yazıyor.

Zihniyet önemli degil eger yazilanlar dogrulari yansitiyorsa. Basta söylemistim yazarin siyasi görüsünüze ters düsecegini, ama ona ragmen kitabi sonuna kadar okursaniz göreceksiniz yazilanlarin bir zihniyetten kaynaklanmadigini, bilhassa gene Türkiye'de yapílan arastirmalar kaynak oldugunu.

Ne zaman su zihniyet iyidir ama digeri zihniyet kötüdür ve dolayisiyla ne söylerse yalandir mantigindan vazgececegiz acaba?

Gönderi tarihi:
Yazılanlar doğru ise nerede düşürülen yüzlerce uçaklar ,doğruluğunda ısrar ediyorsunuz ama bir kaç örnek göseremiyorsunuz.

Sn kaplan, arkadasim düsürüldü falan demedim, düsenlerden bahsettim. Siz isi yokusa sürmekte israrlisniz galiba. Benim bu konuyla ilgili soruma, yani bu ucaklarin akibeti ile soruma, siz yanit vermediniz. Eger hala TSK'nin kullandigi ucaklarsa herhalde bileceksinizdir. Tesadüfe bakin, googleye girince bu tip ucaklarin mesela Almanya'da cogun un düstügünü okuyabiliyorsunuz ve hatta AB ülkelerinin sonradan bu ucaklari Türkiye'ye verdigini de okuyabiliyorsunuz, ama akibeti ne olmus, trafikten alindiysa sebebi nnedir falan göremiyorsunuz. Bu size hicmi soru isareti yapmiyor.

Tekrarliyorum, biz burada sadece ülkemizdeki yapilan rüsvetlere dikkat cekmek istiyoruz ve rüsvetler yüzünden bir cok vatan evladi gitmistir ve milyonlarca dolarda paramiz. Peki sizin amaciniz ne acaba, devamli rüsvetcileri savunarak? Bumu vatanseverlik? Türkyie'deki yolsuzluklari, rüsveti, hirsizligi sirf "vatanhainlarimi" yapiyor zannediyorsunuz? Ucan tabutlari sorun birde o size gülen asker dostlariniza?

Gönderi tarihi:

Yolsuzluklardan bahsetmek ayri bir konudur,yüzlerce ucak düstü demek ise yanlistir.

Vatan haini olmakla,Devletin parasini sahsi cikarlari icin carcur edenlerin acaba ne farki var cok merak ediyorum,bunlar sanki ayri gösterilmeye calisiliyor.Devleti soyanla Devleti satanda haindir bunun baska izahi yoktur.Kimi ucak alarak,kimi ucuzu dururken pahali Dogalgaz sayaci alarak kimide bölücülerle isbirligi yaparak ihanet eder ama ihanet ihanettir.

Türkiye'de her dönemde böyle yolsuzluklar yapilmis milletin alinteri vergileri birilerine kazanc olmustur.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Sn kaplan, arkadasim düsürüldü falan demedim, düsenlerden bahsettim. Siz isi yokusa sürmekte israrlisniz galiba. Benim bu konuyla ilgili soruma, yani bu ucaklarin akibeti ile soruma, siz yanit vermediniz. Eger hala TSK'nin kullandigi ucaklarsa herhalde bileceksinizdir. Tesadüfe bakin, googleye girince bu tip ucaklarin mesela Almanya'da cogun un düstügünü okuyabiliyorsunuz ve hatta AB ülkelerinin sonradan bu ucaklari Türkiye'ye verdigini de okuyabiliyorsunuz, ama akibeti ne olmus, trafikten alindiysa sebebi nnedir falan göremiyorsunuz. Bu size hicmi soru isareti yapmiyor.

Tekrarliyorum, biz burada sadece ülkemizdeki yapilan rüsvetlere dikkat cekmek istiyoruz ve rüsvetler yüzünden bir cok vatan evladi gitmistir ve milyonlarca dolarda paramiz. Peki sizin amaciniz ne acaba, devamli rüsvetcileri savunarak? Bumu vatanseverlik? Türkyie'deki yolsuzluklari, rüsveti, hirsizligi sirf "vatanhainlarimi" yapiyor zannediyorsunuz? Ucan tabutlari sorun birde o size gülen asker dostlariniza?

Uçan tabutlar ne demek ?

''Bu haberi okuyunca aklima derhal Semih Hicyilmaz'in "iste Derin Devlet" isimli kitabi geldi. O kitapta F-104 lerin Lockheed firmasindan nasil kaziklanarak alindigini ve sonunda hemen hemen tümünün kaza sonucu düserek bittigini belgeleriyle yaziyor. ''

yazdığınız yazıya tekrar bakarsanız ne demek istediğinizi anlarsınız.

Uçakların düşeceğini bile bile derin devlet almıştır demek değilde nedir?eğer bunların düşeceğini bilerek alıyorsa düşürüldü demek değilmidir...

Hadi o zaman düşürüldü demeyelim..

Nerede o zaman düşen yüzlerce uçaklar?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.