Misafir direniş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 gloriaa naptıın.. Yememelıydınn onlarıı..ben dondurma hayalıyle gecırdım tum gunu amaa yemedımmm Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Ben geldim Bugun akşam hiç planımda yokken dietimi bir parça bozdum arkadaşlar ama inanın elimde olmayan sebeplerden dolayı.. Oncelikle sabha kahvaltısı her zamanki gibi perfect... Oglen biraz ceviz ve kuru kayısı ama ikisini toplasanız bir avuç daha fazla degil.. ve akşammmm ben bu akşam hint lokantasına gittim ve bir porsiyon tikka masala, yarım peynirli naan yedim ve bir bardak da mango lassi içtim. Aslında tikka masala da sadece eti yedim ve biraz da sosuna ekmek bandım (ki biliyorum sos çok buyuk gunah benim diyetim için) ve mango lassi de tatlı bir içecek, muhtemelen kalori yuvası olabilir. Bugun akşama kadar herşey yolundaydı akşam işin ucunu kaçırdım yine de gerçekten çok dikkat ettim arkadaşlar abartmamaya, yarın herşeyi yoluna sokacağıma emin olabilirsiniz... Bugunu diyet gunumun lanetli gunu ilan ediyorum, bir daha da boyle şeyler yapmayacağıma soz veriyorum... izci sözü Sayin Gloria Bugun diyette lanetli gundu diye hemen kestirip atma olabilir boyle seyler zaman zaman herkesin basina gelebilir aksam yemeginde aldigin kalori bombasini eritmeninde yolu yuruyusten geciyor mesela evde kosu banti var ise 30 dakika bir yuruyus yapip aldiginiz kaloriyi minimuma indirebilirsiniz.. Ayrica bol miktarda sivi almayida ihmal etmeyelim.. Saygilar Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Bugün:1 adet salata 1 biber dolması yedim Sayin Domuzbagi sabah kahvaltisi yokmu bu cok az bence ayrica takviye olarak meyve havuc, ve ceviz kaysi kurusu yapabilirsin ve yaninda sivi.. saygilar Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 sabah 1 tost 1 cay..oglen 2 galeta.. Bol su.. Aksam salata ve dolma bıber.. Cay.. Sayin direnis Sabah kahvaltisini biraz gecistirmissiniz ama yinede birseyler yemissiniz ama ogle 2 galeta az degilmi en azindan yaninda meyve takviye edebilirdiniz.. aksam yemegi ok.. bol sivi almayi unutmayin.. Genel olarak sunu soyleyim yemek yemeden evvel bir bardak su icerseniz bu sizin bir nevide olsa istahinizi kesebilir.. Saygilar Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Sayin Domuzbagi sabah kahvaltisi yokmu bu cok az bence ayrica takviye olarak meyve havuc, ve ceviz kaysi kurusu yapabilirsin ve yaninda sivi.. saygilar Eee öğlen kalkınca kahvaltıya vakit olmaz tabi Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Sayin direnis Sabah kahvaltisini biraz gecistirmissiniz ama yinede birseyler yemissiniz ama ogle 2 galeta az degilmi en azindan yaninda meyve takviye edebilirdiniz.. aksam yemegi ok.. bol sivi almayi unutmayin.. Genel olarak sunu soyleyim yemek yemeden evvel bir bardak su icerseniz bu sizin bir nevide olsa istahinizi kesebilir.. Saygilar ilginize tesekkurler yakışıklı.. Meyve yeme alıskanlıgı edinmelıyım.. Suyu bol mıktarda tuketıyorum:) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 bence genelde diyet arkadaslarimiz az yiyorlar .. simdi "diyet " yaparsaniz ve az yerseniz belki cabuk kilo verirsiniz ama bir kac ay sonra normal yeyince butun kilolar geri gelir , o yuzden diyetler genelde yanlisdir. Diyet yerine sadece bir kac kucuk denisikler yaparsaniz yavas zayiflarsiniz ama uzun zaman istediginiz kilolarda durursunuz. hafta'da 2 yada 3 kere spor yapmakta iyidir eger vaktiniz yoksa gunde 30 dakika disarda yurumenizde bile fayda var. Gunde 5 kere yemektede fayda vardir ( az sekilde tabiki ) sabah oyle aksam ve ikere arada meyva mesela Gunde 2 litre su icmek iyidir derler ama mecbur degilsiniz cunku her vucud sekli denisiktir mesela spor yapan daha cok icmeli 1 yada 1 bucuk literde yeter. yogurt cok iyimis size tavsiyem meyva salatasi yapip yogurtla karistirmak ben severim de Disarda yemek yiceginiz zamanlarda corba ile baslaya bilirsiniz yemege sonra sectiginiz menude sebzeli yiyecekler secebilirsiniz bir cok yerde istediginiz cekilde yapmalarini soyleye bilirsiniz. Birde boyunuza ve kilonuza gore ne kadar Kcal yiyebilirsiniz ona bakin . Ve hic bir zaman 1200 den asagiya inmeyin. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Bugun sabah kahvaltı her zamanki gibi öğlen bi salep ve bir çikolata akşam ustu bi kepekli sandiç biraz once bir adet çikolatalı sufle... arada su da içtim... İhmal etmedim bu arada... Biliyorum size diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor bu yediklerim ama ben vallahi boyle zayıflıyabiliyorum sadece Sadece vucudumun sesini dinliyorum ve neye ihtiyacı varsa onu yiyorum abartmıyorum... sırf kalori bunlar ama ben yarım kilo kadar verdim yine de kesin sonucu pazar sabahı tartılıp soyleyeceğim... başkanım bana kızacak bu ne biçim beslenme biçimi diyecek napiiimmmmm başka turlu rejim bilmem ben, uzerimde tek etkili olan rejim biçimi bu, hepsini denedim... bu hafta bir kere et yedim... diyete başlamadan onceki gun ton balığı yiyerek bu ihtiacımı da giderdim.. her sabah yedigim peynirle kalsiyum ve protein ihtiyacımı da gideriyorum... tatlı da da enerji ve karbonhidrat işte.. Tatlı rejimi benimkisi başka da kimsede etkili olacağını sanmıyorum dermişim neyse aslında ben bu hafta bu yarım kiloyu vereyim onumuzdeki hafta başka bir yonteme geçerim... Sadece diyette degilmişim gibi gelmesin ya da diyete uymuyormuşum gibi gelmesin ben gerçekten de uyuyorum ve verdiğim yarım kilo bunun işareti sanırım onumuzdeki hafta daha farklı bir yontem deneyeceğim... sağlıksa sağlıkkkk onu da denerizzz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 diet diet diet başka bir işin sözün falan yok muydu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 ya ben sıgarayı bıraktım ..ustune 7 aylık hasta bır sureçten sonra yenı yenı gezmeye başladım felan derken baya kılo aldım yav kımseyı göresım bıle gelmıyo her gören kılo aldın dıyo ama dıyetısyenle çok ıyı verılıyor..sanırım en az bır 2 buçuk kılo felan verdım 2 haftada.. şu sıgarayı bırakmak varya..olsun şişmanlasam da değer Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Onemli olan insanlar diyet yaparken yaptigi diyetten hem kendisi hemde bedeni zevk almalidir yani sirf bir kac kilo verebilmek icin bedenine olmadik iskenceleri uygulamak hic bir zaman dogru degildir.. Onemli olan vucudun ihtiyaci olan proteinleri ve karbonhidratlari yeterli olcude almaktir ama siviyida unutmayalim.. Zaten diyetin amacida budur.. Ayrica diyet yapan arkadaslar haftada bir gun tartiya cikip kilo verdiklerini ogrenecekler.. sadace haftada bir kere ayrica herzaman kendinizi motive etmeyi ve kendi kendinizi simartmayida unutmayin.. Saygilar Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 ben ınceldıgimi hıssedıyorum pazar sabah tartılacagım..heyecanla beklıyorum Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 ben ınceldıgimi hıssedıyorum pazar sabah tartılacagım..heyecanla beklıyorum Onemli olanda budur direnis kendini mutlu hissetmektir, sen kendini nekadar mutlu hissedersen bedeninde stresten okadar uzak olur ve kilo vermen kolaylasir.. stress aslinda kilonun bas dusmanidir.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 evet, cok haklısın.. Stresli bir donem gecirdim ve sonuç ortada.. Standart bi kilom vardı ama ustune cıktım maalesef..ama bu aralar dikkat edıyorum herseye.. Formuma kavusurum yakında Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Bundan suphem yok, bu istek ve azim oldugu surece insanin basaramiyacagi sey yoktur ve sizlerde en kisa surede istediginiz kiloya kavusaceksiniz.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 tesekkurler iyi ki varsınız.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 bugun guzel bi kahvaltı yaptım.. Malum haftasonu oglen 2 kofte bi dilim ekmek.. Aksam salata.. 2 bardak cay. Ve gun boyu bol mıktarda su.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 gelıp kımse not duşmemis he.. Ceza kesecegim biline.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 gelıp kımse not duşmemis he.. Ceza kesecegim biline.. Anlasilan dun herkes ya, boykot etmis yada diyeti bir gunluk olsun askiya almis olmali.. ama unutmayin arakadaslar bugun tartiya cikiliyor.. Hafta boyunca yedikleriniz ictikleriniz tartida belli olacak.. Simdiden sizlere basarilar dilerim.. Saygilar Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 ben geldimm.. vee acıklıyoruumm.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 bugun ilk hafta sonuclarını acıklayacaktık.. Ama goruyorum kı kimse yok.. nerdesiniz arkadaslar bi kac gundur.. Anlamadım ki.. Yalnız kaldım burda.. Yakışıklı iyi ki varsınız, desteginizi eksik etmediniz.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 ben diyetin sonuclarını almaya basladım.. 58 kilonun altındayım su an yediklerime dikkat ettim.. Ama en onemlısi moralim yuksekti..mutlu ve keyifli bir hafta gecirdim 57.75 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 ben diyetin sonuclarını almaya basladım.. 58 kilonun altındayım su an yediklerime dikkat ettim.. Ama en onemlısi moralim yuksekti..mutlu ve keyifli bir hafta gecirdim 57.75 tbrkler direniş Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 ben diyetin sonuclarını almaya basladım.. 58 kilonun altındayım su an yediklerime dikkat ettim.. Ama en onemlısi moralim yuksekti..mutlu ve keyifli bir hafta gecirdim 57.75 Yessss işte buu Tebrik ederim arkadaşım Mukemmelsin ve sıra bende 1 kilo vermişim ve şu an 56 kiloyum haftasonu kuzenim gelmişti o yuzden giremedim hiç ama şimdi artık burdayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.