Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

gloriaa naptıın.. Yememelıydınn onlarıı..ben dondurma hayalıyle gecırdım tum gunu :D amaa yemedımmm

• Cevaplar 279
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Ben geldim :) Bugun akşam hiç planımda yokken dietimi bir parça bozdum arkadaşlar ama inanın elimde olmayan sebeplerden dolayı..

Oncelikle sabha kahvaltısı her zamanki gibi perfect...

Oglen biraz ceviz ve kuru kayısı ama ikisini toplasanız bir avuç daha fazla degil..

ve akşammmm :D ben bu akşam hint lokantasına gittim ve bir porsiyon tikka masala, yarım peynirli naan yedim ve bir bardak da mango lassi içtim. Aslında tikka masala da sadece eti yedim ve biraz da sosuna ekmek bandım :D (ki biliyorum sos çok buyuk gunah benim diyetim için) ve mango lassi de tatlı bir içecek, muhtemelen kalori yuvası olabilir. Bugun akşama kadar herşey yolundaydı akşam işin ucunu kaçırdım yine de gerçekten çok dikkat ettim arkadaşlar abartmamaya, yarın herşeyi yoluna sokacağıma emin olabilirsiniz...

Bugunu diyet gunumun lanetli gunu ilan ediyorum, bir daha da boyle şeyler yapmayacağıma soz veriyorum... izci sözü :D

Sayin Gloria

Bugun diyette lanetli gundu diye hemen kestirip atma olabilir boyle seyler zaman zaman herkesin basina gelebilir aksam yemeginde aldigin kalori bombasini eritmeninde yolu yuruyusten geciyor mesela evde kosu banti var ise 30 dakika bir yuruyus yapip aldiginiz kaloriyi minimuma indirebilirsiniz.. Ayrica bol miktarda sivi almayida ihmal etmeyelim..

Saygilar

Gönderi tarihi:
Bugün:

1 adet salata

1 biber dolması

yedim :)

Sayin Domuzbagi

sabah kahvaltisi yokmu bu cok az bence ayrica takviye olarak meyve havuc, ve ceviz kaysi kurusu yapabilirsin ve yaninda sivi..

saygilar

Gönderi tarihi:
sabah 1 tost 1 cay..oglen 2 galeta.. Bol su.. Aksam salata ve dolma bıber.. Cay.. :)

Sayin direnis

Sabah kahvaltisini biraz gecistirmissiniz ama yinede birseyler yemissiniz ama ogle 2 galeta az degilmi en azindan yaninda meyve takviye edebilirdiniz.. aksam yemegi ok.. bol sivi almayi unutmayin..

Genel olarak sunu soyleyim yemek yemeden evvel bir bardak su icerseniz bu sizin bir nevide olsa istahinizi kesebilir..

Saygilar

Gönderi tarihi:
Sayin Domuzbagi

sabah kahvaltisi yokmu bu cok az bence ayrica takviye olarak meyve havuc, ve ceviz kaysi kurusu yapabilirsin ve yaninda sivi..

saygilar

Eee öğlen kalkınca kahvaltıya vakit olmaz tabi :D

Gönderi tarihi:
Sayin direnis

Sabah kahvaltisini biraz gecistirmissiniz ama yinede birseyler yemissiniz ama ogle 2 galeta az degilmi en azindan yaninda meyve takviye edebilirdiniz.. aksam yemegi ok.. bol sivi almayi unutmayin..

Genel olarak sunu soyleyim yemek yemeden evvel bir bardak su icerseniz bu sizin bir nevide olsa istahinizi kesebilir..

Saygilar

ilginize tesekkurler yakışıklı.. Meyve yeme alıskanlıgı edinmelıyım..

Suyu bol mıktarda tuketıyorum:)

Gönderi tarihi:

bence genelde diyet arkadaslarimiz az yiyorlar .. simdi "diyet " yaparsaniz ve az yerseniz belki cabuk kilo verirsiniz ama bir kac ay sonra normal yeyince butun kilolar geri gelir , o yuzden diyetler genelde yanlisdir. Diyet yerine sadece bir kac kucuk denisikler yaparsaniz yavas zayiflarsiniz ama uzun zaman istediginiz kilolarda durursunuz.

hafta'da 2 yada 3 kere spor yapmakta iyidir eger vaktiniz yoksa gunde 30 dakika disarda yurumenizde bile fayda var.

Gunde 5 kere yemektede fayda vardir ( az sekilde tabiki ) sabah oyle aksam ve ikere arada meyva mesela :) Gunde 2 litre su icmek iyidir derler ama mecbur degilsiniz cunku her vucud sekli denisiktir mesela spor yapan daha cok icmeli 1 yada 1 bucuk literde yeter.

yogurt cok iyimis size tavsiyem meyva salatasi yapip yogurtla karistirmak ben severim de :D

Disarda yemek yiceginiz zamanlarda corba ile baslaya bilirsiniz yemege sonra sectiginiz menude sebzeli yiyecekler secebilirsiniz bir cok yerde istediginiz cekilde yapmalarini soyleye bilirsiniz.

Birde boyunuza ve kilonuza gore ne kadar Kcal yiyebilirsiniz ona bakin . Ve hic bir zaman 1200 den asagiya inmeyin.

Gönderi tarihi:

Bugun sabah kahvaltı her zamanki gibi

öğlen bi salep ve bir çikolata :D

akşam ustu bi kepekli sandiç

biraz once bir adet çikolatalı sufle...

arada su da içtim... İhmal etmedim bu arada...

Biliyorum size diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor bu yediklerim ama ben vallahi boyle zayıflıyabiliyorum sadece :D

Sadece vucudumun sesini dinliyorum ve neye ihtiyacı varsa onu yiyorum :D abartmıyorum... sırf kalori bunlar ama ben yarım kilo kadar verdim yine de kesin sonucu pazar sabahı tartılıp soyleyeceğim...

başkanım bana kızacak bu ne biçim beslenme biçimi diyecek napiiimmmmm başka turlu rejim bilmem ben, uzerimde tek etkili olan rejim biçimi bu, hepsini denedim... bu hafta bir kere et yedim... diyete başlamadan onceki gun ton balığı yiyerek bu ihtiacımı da giderdim.. her sabah yedigim peynirle kalsiyum ve protein ihtiyacımı da gideriyorum... tatlı da da enerji ve karbonhidrat işte.. Tatlı rejimi benimkisi başka da kimsede etkili olacağını sanmıyorum dermişim :D

neyse aslında ben bu hafta bu yarım kiloyu vereyim onumuzdeki hafta başka bir yonteme geçerim... Sadece diyette degilmişim gibi gelmesin ya da diyete uymuyormuşum gibi gelmesin ben gerçekten de uyuyorum ve verdiğim yarım kilo bunun işareti sanırım :)

onumuzdeki hafta daha farklı bir yontem deneyeceğim... sağlıksa sağlıkkkk onu da denerizzz :D

Gönderi tarihi:

ya ben sıgarayı bıraktım ..ustune 7 aylık hasta bır sureçten sonra yenı yenı gezmeye başladım felan derken baya kılo aldım

yav kımseyı göresım bıle gelmıyo her gören kılo aldın dıyo :angry:

ama dıyetısyenle çok ıyı verılıyor..sanırım en az bır 2 buçuk kılo felan verdım 2 haftada..

şu sıgarayı bırakmak varya..olsun şişmanlasam da değer :D

Gönderi tarihi:

Onemli olan insanlar diyet yaparken yaptigi diyetten hem kendisi hemde bedeni zevk almalidir yani sirf bir kac kilo verebilmek icin bedenine olmadik iskenceleri uygulamak hic bir zaman dogru degildir.. Onemli olan vucudun ihtiyaci olan proteinleri ve karbonhidratlari yeterli olcude almaktir ama siviyida unutmayalim.. Zaten diyetin amacida budur..

Ayrica diyet yapan arkadaslar haftada bir gun tartiya cikip kilo verdiklerini ogrenecekler.. sadace haftada bir kere ayrica herzaman kendinizi motive etmeyi ve kendi kendinizi simartmayida unutmayin..

Saygilar

Gönderi tarihi:

ben ınceldıgimi hıssedıyorum :) pazar sabah tartılacagım..heyecanla beklıyorum :)

Gönderi tarihi:
ben ınceldıgimi hıssedıyorum :) pazar sabah tartılacagım..heyecanla beklıyorum :)

Onemli olanda budur direnis kendini mutlu hissetmektir, sen kendini nekadar mutlu hissedersen bedeninde stresten okadar uzak olur ve kilo vermen kolaylasir.. stress aslinda kilonun bas dusmanidir.. :D

Gönderi tarihi:

evet, cok haklısın.. Stresli bir donem gecirdim ve sonuç ortada.. Standart bi kilom vardı ama ustune cıktım maalesef..ama bu aralar dikkat edıyorum herseye.. Formuma kavusurum yakında :)

Gönderi tarihi:

Bundan suphem yok, bu istek ve azim oldugu surece insanin basaramiyacagi sey yoktur ve sizlerde en kisa surede istediginiz kiloya kavusaceksiniz..

Gönderi tarihi:

bugun guzel bi kahvaltı yaptım.. Malum haftasonu :) oglen 2 kofte bi dilim ekmek.. Aksam salata.. 2 bardak cay. Ve gun boyu bol mıktarda su..

Gönderi tarihi:
gelıp kımse not duşmemis he.. Ceza kesecegim biline.. :D

Anlasilan dun herkes ya, boykot etmis yada diyeti bir gunluk olsun askiya almis olmali.. ama unutmayin arakadaslar bugun tartiya cikiliyor.. Hafta boyunca yedikleriniz ictikleriniz tartida belli olacak.. Simdiden sizlere basarilar dilerim..

Saygilar

Gönderi tarihi:

bugun ilk hafta sonuclarını acıklayacaktık.. Ama goruyorum kı kimse yok.. :( nerdesiniz arkadaslar bi kac gundur.. Anlamadım ki.. Yalnız kaldım burda.. Yakışıklı iyi ki varsınız, desteginizi eksik etmediniz.. :)

Gönderi tarihi:

ben diyetin sonuclarını almaya basladım.. 58 kilonun altındayım su an :) yediklerime dikkat ettim.. Ama en onemlısi moralim yuksekti..mutlu ve keyifli bir hafta gecirdim :) 57.75 :D

Gönderi tarihi:
ben diyetin sonuclarını almaya basladım.. 58 kilonun altındayım su an :) yediklerime dikkat ettim.. Ama en onemlısi moralim yuksekti..mutlu ve keyifli bir hafta gecirdim :) 57.75 :D

Yessss işte buu :) Tebrik ederim arkadaşım :) Mukemmelsin ve sıra bende :)

1 kilo vermişim ve şu an 56 kiloyum :)

haftasonu kuzenim gelmişti o yuzden giremedim hiç ama şimdi artık burdayım :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.