Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Go homeeeeee!!!! Git burdan kovuyorum seniiiii.. git kadayıfını yeee.... O kadar çok kadayıf yersen ileride kolestrol falan olur sende haberin olsun.. Dikkat et, zayıfım diye bunları yeme, zayıfsın falan ama sağlıksızsındır sen şimciiii...

Ohhhhh bi intikam daha aldım... beceriksizler sizi, 46 kiloluk insan mı olur yawwwww, cıx cıx cıx...

Şimdi arkadaşlar bu zayıflar buraya gelince hep beraber bunları kınıyoruz, tıpkı benim yaptıgım gibi.. Kınadım seni mavi olmayan gokyuzu :w00t:

bi daha mı,asla :P tamam,kızmayın ya,gidiyorum işte -_-

• Cevaplar 279
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
anneeee :D 46 kg ve kadayıf bu saatte hee.. Mavi, bize kastın mı var arkadaşım yaa

kan şekeri dusmuştur,düşer tabii.. 46 kiloluk insanın ne kadar eti butu olabilir ki :D Yok işte o yuzden bi şekeri bir tutamıyo uzerinde, düşüyor şeker... E kadayıf yesin bence de :)

mavi valla şekerim hakettin sen şimdi 46 kiloyum derken tum bunları... Hakettin dimi canım... Hakettim ben, hepsini hakettim deeee bakim..

Sercan cıkarırım listeden valla seni haaaaaaa...........

Gönderi tarihi:

Diyete giren arkadaslara destek olalim arkadaslar kostek olmayi birakalim... :) Bakin ben karinca kararinca bir meyve sepeti hazirlattim, sayet bu saatte acikan olursa bu meyvelerle takviye yapsinlar diye ... :)

Saglik_MeyvelerSepeti_01.jpg

Saygilar

Gönderi tarihi:
bi daha mı,asla :P tamam,kızmayın ya,gidiyorum işte -_-

hakettim de oyle git o zaman :D

Gönderi tarihi:
Diyete giren arkadaslara destek olalim arkadaslar kostek olmayi birakalim... :) Bakin ben karinca kararinca bir meyve sepeti hazirlattim, sayet bu saatte acikan olursa bu meyvelerle takviye yapsinlar diye ... :)

Saglik_MeyvelerSepeti_01.jpg

Saygilar

teşekkur ediyoruz sayın yakışıklı arkadaşım, siz birtanesiniz... Ben şuradan bi armut alim... :) Muzları da şu kilo alma becerisine sahip olmayan arkadaşlar yesin..

Gönderi tarihi:

Tehdit yoğğğğ... :D

Ya yakısıklı bırak ya herkes optimum fiziğe sahip olursa nasıl tombiş arkadaşlardan farkın olabilir ki :D

Bak benimmm farkım var.

Yukarda yazılanlar glorıa ya ithaf edilmiştir :D :D :D

Gönderi tarihi:

NE YEDİM NE İÇTİM (1. GUN)

Bugun sabah super bir kahvaltı yaptım..

Oğle yemeğinde kepekli ekmek ve biraz peynirle birlikte sandviç yaptım kendime ama oyle buyuk bişi degil.... Kucuk bir sandviç..

Aralarda bir şekersiz kahve, bi kaç bardak şekersiz çay, su vs. falan... Yanısıra toplam 7 adet burçak biskuvi yedim...

Akşam ustu bir kaseden daha az çorba ve 1 dilim ekmek...

Ama bugunku asıl başarım, saat 16:00 gibi onume konulmuş misler gibi kokan havuclu cevizli keke ellerimi dahi surmemiş olmamdır...

Halihazırda dolaptaki cola ya dokunmuş degilim ama şimdi bir ice tea içeceğim.. Bu ödülüm...

Gönderi tarihi:

Ya yakısıklı bırak ya herkes optimum fiziğe sahip olursa nasıl tombiş arkadaşlardan farkın olabilir ki :D

Bak benimmm farkım var.

Yukarda yazılanlar glorıa ya ithaf edilmiştir :D:D:D

tombiş yok, ben fiziğime dikkat edenlerdenim... Birkaç kilo fazlam oldugunu dusunuyorum, onları verme cabasındayım... Fazla kiloyu sevmiyorum da :D Yoksa FİTim ben

Gönderi tarihi:

benimde böle yiyip yiyip kilo almayan arkadaşım vardı adam benim yediğimin 3 katını yiyodu hiç abartmıyorum..bi gün yemeği yedik tatlı siparişimizi verdik o arkadaş üçlü künefe istedi...garsonlarda hepimiz için istedi zannetmişler 5 tane çatal koymuşlar yanına :lol: bizim arkadaş yoo sadece ben yicem diyince garsonlar afalladı :wacko: nerdeyse bi tepsi büyüklüğünde künefeyi yedi bi parçada ekmek istedi dibinde kalan şerbetini sildi süpürdü... :blink: neyse bu anlattığım olay o arkadaş evlenmeden önceydi adam bi evlendi patlangaç gibi oldu :D yani bu yiyip yiyip kilo almayanların sonu evlenince geliyo arkadaşlar bunları bir an önce evlendirmek lazım... :devil:

Gönderi tarihi:
NE YEDİM NE İÇTİM (1. GUN)

Bugun sabah super bir kahvaltı yaptım..

Oğle yemeğinde kepekli ekmek ve biraz peynirle birlikte sandviç yaptım kendime ama oyle buyuk bişi degil.... Kucuk bir sandviç..

Aralarda bir şekersiz kahve, bi kaç bardak şekersiz çay, su vs. falan... Yanısıra toplam 7 adet burçak biskuvi yedim...

Akşam ustu bir kaseden daha az çorba ve 1 dilim ekmek...

Ama bugunku asıl başarım, saat 16:00 gibi onume konulmuş misler gibi kokan havuclu cevizli keke ellerimi dahi surmemiş olmamdır...

Halihazırda dolaptaki cola ya dokunmuş degilim ama şimdi bir ice tea içeceğim.. Bu ödülüm...

Sayin gloria

ilk gunki diyet listen iyi hosta tek sorun kahve, cay tuketmeyeceksin bunlar genelde selulute yol acar bunun yerine daha cok su tuketmelisin, bu yogurt ve meyvesuyuda olabilir ... :)

Gönderi tarihi:

Bak benimmm farkım var.

Yukarda yazılanlar glorıa ya ithaf edilmiştir :D :D :D

Sayin Bursercan

Olsun okadar ya nekaybederizki herkes esit olur kimsenin kimseden bir farki kalmaz dedigin gibi ayrica sende hic cekinmeden istedigini yeme sansin olur .. :) Kimsenin gozu kalmaz ne yediginde nede ictiginde... :)

Gönderi tarihi:
benimde böle yiyip yiyip kilo almayan arkadaşım vardı adam benim yediğimin 3 katını yiyodu hiç abartmıyorum..bi gün yemeği yedik tatlı siparişimizi verdik o arkadaş üçlü künefe istedi...garsonlarda hepimiz için istedi zannetmişler 5 tane çatal koymuşlar yanına :lol: bizim arkadaş yoo sadece ben yicem diyince garsonlar afalladı :wacko: nerdeyse bi tepsi büyüklüğünde künefeyi yedi bi parçada ekmek istedi dibinde kalan şerbetini sildi süpürdü... :blink: neyse bu anlattığım olay o arkadaş evlenmeden önceydi adam bi evlendi patlangaç gibi oldu :D yani bu yiyip yiyip kilo almayanların sonu evlenince geliyo arkadaşlar bunları bir an önce evlendirmek lazım... :devil:

:lol: :lol:

Gönderi tarihi:
Sayin gloria

ilk gunki diyet listen iyi hosta tek sorun kahve, cay tuketmeyeceksin bunlar genelde selulute yol acar bunun yerine daha cok su tuketmelisin, bu yogurt ve meyvesuyuda olabilir ... :)

Tamamdır dikkat edicem bu onerine :) Bundan sonra kahve ve çayı yavaş yavaş azaltıp (aslında az içiyorum ama olsun hiç içmem) meyve ve yogurt vs. yiyeceğim :) teşekkurler

Gönderi tarihi:

oncelıkle sabah kahvaltı yapmıyosunuz ac karnına bı sıgara yakıyosunuz

oglen ve aksam arası yanı ıkındı vaktı alkolle bırlıkte bısıler atıstırıyosunuz cok fazla degıl ama

daha sonra gıdıp saglam bı ıcıyosunuz gece yanı (rakı bıra votka... )

haftanın her gunu olmasada 5 gunu bunu uygulayın

tabı geceyatarken ve gun ıcerısınde sıgara ıcmeyı unutmayın ıstah kesıyo

ben busekılde 55 kıloya kadar dustum ama bu aralar annem sagolsun 57 kıloya cıktım =)

Gönderi tarihi:

Sonra bi kaç yıl omrumuz kalıyor dimi... Boyle zayıflamak dogru degil, saglıklı da olmak zorundayız.. :) Jön ahh Jön, bundan sonra sağlıklı besleniyorsun ona gore... Artık boyle şeyler yapmamalısın... İntihar etmek istiyorsan, bu dogru bi yontem degil bence uyku hapı iç daha iyi acısız olur hem...

Dellendirmeyin adamı... Burada herkes sağlıklı olacak, hele Jön gibi sevdigim bir kardeşim sağlıklı olup burada bizimle daha cok vakit gecirecek..

BU ARADA FLAŞ HABER GEÇİYORUM ARKADAŞLAR ARTIK BİR DENETİM KURULU BAŞKANIMIZ VAR :)

BURADA YENİLENİ İÇİLENİ, NE YAPTIĞIMIZI, NE ETTİĞİMİZİ HERŞEYİ DENETLEYECEK, HESAP SORMA HAKKI OLACAK, KIZMA HAKKI DA..

BAŞKANIMIZA SAYGILARIMI İLETİRİM EFENİM...

DENETİM KURULU BAŞKANIMIZ: YAKIŞIKLI

Gönderi tarihi:

Hepenize basarilar diliyorum bir yardimim olursa yardim ederim :)

Yanliz boylariniz kac onu ogrene bilirsem sevinirim gloria ve direnis ikinizde 50 lerden oldunuza gore sanirim zaten normal bir kilodasiniz zaten :) . Tabiki bir kac kilo zayiflayip kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsaniz sizleri destekleriz .

Gönderi tarihi:
anneeee :D 46 kg ve kadayıf bu saatte hee.. Mavi, bize kastın mı var arkadaşım yaa

yok yok,gerçek ama.

evet evet mavi de 4 kg alsın.. Super fikır :D

hemen,hemen.tutmeyin beni lem,ben 4 kg alcam.

kan şekeri dusmuştur,düşer tabii.. 46 kiloluk insanın ne kadar eti butu olabilir ki :D Yok işte o yuzden bi şekeri bir tutamıyo uzerinde, düşüyor şeker... E kadayıf yesin bence de :)

mavi valla şekerim hakettin sen şimdi 46 kiloyum derken tum bunları... Hakettin dimi canım... Hakettim ben, hepsini hakettim deeee bakim..

hakettim,ben hepsini hakettim(masumiyet bu olsa gerek)

hakettim de oyle git o zaman :D

aaaaaaaaa,dün demeden gitmişim.

Gönderi tarihi:

sabah : 1 bardak ılık sudan yarım saat sonra,guvvatlı bir kahvaltı...

öğlen : beşamel soslu makarna, 8 adet köfte, ayran, her seferinde bu son kaşık denilerek yenilen 7 kaşık nutella (öğlen hiç ekmek yemedim -_- )

akşam : tavada özel soslu mantar,şefin salatası,ayran (ekmek yok -_- )...tatlı yok gözlerim şaşı göriy... :online2long:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.