Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Tum diyetteki arkadaslari vermis olduklari azim ve hirstan dolayi kutlarim, onemli olan hizli kilo vermek degildir.. Onemli olan yavas yavas ama ayni zamanda diyette olmanin tadina vararak kilo vermektir.. Tum arkadaslari tekrar tebrikler...

• Cevaplar 279
  • Görüntü 26,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Teşekkurler :)

Başarımızda katkın buyuk bunu da unutmayalım lutfen biz de toplu diet grevimizin ilk haftasında her akşam bizimle birlikte oldugun için sana teşekkur ediyoruz :)

direniş ve ben ilk haftanın sonuçlarını verdik şimdi sıra erbay ve domuzbağı'nda :) bekliyoruz arkadaşlar....

Gönderi tarihi:
Teşekkurler :)

Başarımızda katkın buyuk bunu da unutmayalım lutfen biz de toplu diet grevimizin ilk haftasında her akşam bizimle birlikte oldugun için sana teşekkur ediyoruz :)

Tesekkurler bizden efendim sizlerde bu azim ve istek olmasaydi, ben her nekadar aksamlari buraya gelsemde bir faydasi olmazdi..

Diyetteki arkadaslar sanirim bir tabak meyve koktailini hak ettiler sanirim.. :)

25462img8711tr2.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ben şu kırmızı meyvelerden yicemmmmmmmmmmm :) çok teşekkurler :)

Gönderi tarihi:

tebrıkler gloria :) superız supeeer :)

Gönderi tarihi:

sevgılı yakısıklı,

destegın ıcın tesekkurler.. her aksam yanımızda oldun... katkın buyuk...

vee harıka bı kokteyl bu.. ellerıne saglık.. muthıs gorunuyor... :)

Gönderi tarihi:

Afiyet olsun sayin direnis ve gloria

Donusu yok artik yilmak ve vazgecmek yok donusu olmayan tekyonde ilerliyorsunuz .. Boyle devam ettiginiz surece belkide belirlemis oldugunuz tarihten evvel istediginiz kilolara kavusmaniz an meselesidir yeterki pes etmeyin..

Gönderi tarihi:

bulunduğum ortam gereği cuma ve c.tesi ipin ucunu birazcık kaçırdım :blushing: ama bugün kaldığım yerden devam ettim diyete başladıktan sonra hiç tartılmadım biraz daha zaman geçsin tartılıcam -_-

Gönderi tarihi:

kesınlıkle devam edecegım :)

kısa bı surede olursa benım ıcın bı suprız ve cok buyuk keyıf olacak :)

Gönderi tarihi:
tbrkler direniş :thumbsup:

tesekkurler denız kızı :)

Gönderi tarihi:
bulunduğum ortam gereği cuma ve c.tesi ipin ucunu birazcık kaçırdım :blushing: ama bugün kaldığım yerden devam ettim diyete başladıktan sonra hiç tartılmadım biraz daha zaman geçsin tartılıcam -_-

hadı bakalım erbay, pes etmek yok.. hedefledıgımız kılolara ulasıncaya kadar devam :)

lutfen dıkkat et yedıklerıne.. kolay gelsın arkadasım:)

Gönderi tarihi:

1kg gitti

Bugün

Kahvaltı: Erik hoşafı, 3 yeşil zeytin, menemen

Öğle: Tavuk 1 göğüs, light cola

Akşam :Salata, çilek

Arkadaşlara gayretlerinden dolayı tebrikler ve başarılar.

Gönderi tarihi:

Senide tebrik ederiz Domuzbagi.. Kisa surede 1 kilo vermen cok iyi.. :)

Gönderi tarihi:
Senide tebrik ederiz Domuzbagi.. Kisa surede 1 kilo vermen cok iyi.. :)

O kile vermenin başka sebepleri var ama bahsetmek istemiyorum burada :D

Gönderi tarihi:

ben şöyle bişey duydum...böyle kısa zamanda kilo verdiğimiz zaman vücudumuzdaki yağlardan bişey eksilmediği, sadece vücudumuzda su kaybı oluştuğu için tartıya çıktığımızda daha hafif gelmemize neden oluyormuş...çünkü vücudumuzdaki yağlar çabuk erimiyormuş...bu doğrumu acep... :huh:

Gönderi tarihi:
ben şöyle bişey duydum...böyle kısa zamanda kilo verdiğimiz zaman vücudumuzdaki yağlardan bişey eksilmediği, sadece vücudumuzda su kaybı oluştuğu için tartıya çıktığımızda daha hafif gelmemize neden oluyormuş...çünkü vücudumuzdaki yağlar çabuk erimiyormuş...bu doğrumu acep... :huh:

Siz bahsetmişsiniz ve doğru demişsiniz :D

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar tecrübeyle sabit olan bir şey söyliyeyimmi size,her şeyi yiyin ama az yiyin özellikle ekmeği sadece kahvaltıda yiyin ve masadan kalktığınızda aç kalkın nasılsa biraz sonra tokluk hissi gelecek..

Ve emin olun işe yarıyor :)

Gönderi tarihi:

evet haklısın.. ekmeği azalttım.. hamur işini de tabii ki :)

az yıyorum.. aç kalmak çözüm değil.. aç kalınca sonraki öğünde daha çok yiyorsun çünkü..

Gönderi tarihi:

Diyet kacaklari bir kac gundur forumda nedense gorunmuyorlar, acaba diyorum, acaba diyeti askiyami aldilar... :unsure:

Gönderi tarihi:

yoo ben devam ediyorum.. Kimse yazmıyor diye ben de uydum onlara, yazmadım.. Ama diyete devam :)

Gönderi tarihi:

Ben bugün;

Hamsi bir tabak ve salata yedim

O kadar :)

Gönderi tarihi:

tum gun onunla olur mu yahu.. Cok saglıksız. Ben ne yedim.. Imm kahvaltıda cok bisey yemedim her zamanki gibi :) oglen peynir ve 3 tane galeta..bol su.. Aksam mantar sote ve yogurt.. Cay..

Gönderi tarihi:
14_212695_sarikart2105_490.jpgSarikart her an cikabilir bak soylemedi demeyin sonra kirmizi kart cikarsa 40 gun katiksiz hapis sonra ... :)
Gönderi tarihi:

yaa bana degil dımı.. Ben uyuyorum anlasmaya :)

Gönderi tarihi:

Ben lafimi ortaya attim begenen alir begenmeyen almaz :yuvarlan:.. Saka bir tarafa diyet bozulmadigi surece bir problem yok ama artik acik oturum yapar karari birlikte aliriz .. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.