Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Tum diyetteki arkadaslari vermis olduklari azim ve hirstan dolayi kutlarim, onemli olan hizli kilo vermek degildir.. Onemli olan yavas yavas ama ayni zamanda diyette olmanin tadina vararak kilo vermektir.. Tum arkadaslari tekrar tebrikler...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar Teşekkurler Başarımızda katkın buyuk bunu da unutmayalım lutfen biz de toplu diet grevimizin ilk haftasında her akşam bizimle birlikte oldugun için sana teşekkur ediyoruz direniş ve ben ilk haftanın sonuçlarını verdik şimdi sıra erbay ve domuzbağı'nda bekliyoruz arkadaşlar....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Teşekkurler Başarımızda katkın buyuk bunu da unutmayalım lutfen biz de toplu diet grevimizin ilk haftasında her akşam bizimle birlikte oldugun için sana teşekkur ediyoruz Tesekkurler bizden efendim sizlerde bu azim ve istek olmasaydi, ben her nekadar aksamlari buraya gelsemde bir faydasi olmazdi.. Diyetteki arkadaslar sanirim bir tabak meyve koktailini hak ettiler sanirim..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yazar ben şu kırmızı meyvelerden yicemmmmmmmmmmm çok teşekkurler
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl sevgılı yakısıklı, destegın ıcın tesekkurler.. her aksam yanımızda oldun... katkın buyuk... vee harıka bı kokteyl bu.. ellerıne saglık.. muthıs gorunuyor...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Afiyet olsun sayin direnis ve gloria Donusu yok artik yilmak ve vazgecmek yok donusu olmayan tekyonde ilerliyorsunuz .. Boyle devam ettiginiz surece belkide belirlemis oldugunuz tarihten evvel istediginiz kilolara kavusmaniz an meselesidir yeterki pes etmeyin..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl bulunduğum ortam gereği cuma ve c.tesi ipin ucunu birazcık kaçırdım ama bugün kaldığım yerden devam ettim diyete başladıktan sonra hiç tartılmadım biraz daha zaman geçsin tartılıcam
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl kesınlıkle devam edecegım kısa bı surede olursa benım ıcın bı suprız ve cok buyuk keyıf olacak
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl bulunduğum ortam gereği cuma ve c.tesi ipin ucunu birazcık kaçırdım ama bugün kaldığım yerden devam ettim diyete başladıktan sonra hiç tartılmadım biraz daha zaman geçsin tartılıcam hadı bakalım erbay, pes etmek yok.. hedefledıgımız kılolara ulasıncaya kadar devam lutfen dıkkat et yedıklerıne.. kolay gelsın arkadasım:)
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl 1kg gitti Bugün Kahvaltı: Erik hoşafı, 3 yeşil zeytin, menemen Öğle: Tavuk 1 göğüs, light cola Akşam :Salata, çilek Arkadaşlara gayretlerinden dolayı tebrikler ve başarılar.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Senide tebrik ederiz Domuzbagi.. Kisa surede 1 kilo vermen cok iyi..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Senide tebrik ederiz Domuzbagi.. Kisa surede 1 kilo vermen cok iyi.. O kile vermenin başka sebepleri var ama bahsetmek istemiyorum burada
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl ben şöyle bişey duydum...böyle kısa zamanda kilo verdiğimiz zaman vücudumuzdaki yağlardan bişey eksilmediği, sadece vücudumuzda su kaybı oluştuğu için tartıya çıktığımızda daha hafif gelmemize neden oluyormuş...çünkü vücudumuzdaki yağlar çabuk erimiyormuş...bu doğrumu acep...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl ben şöyle bişey duydum...böyle kısa zamanda kilo verdiğimiz zaman vücudumuzdaki yağlardan bişey eksilmediği, sadece vücudumuzda su kaybı oluştuğu için tartıya çıktığımızda daha hafif gelmemize neden oluyormuş...çünkü vücudumuzdaki yağlar çabuk erimiyormuş...bu doğrumu acep... Siz bahsetmişsiniz ve doğru demişsiniz
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Arkadaşlar tecrübeyle sabit olan bir şey söyliyeyimmi size,her şeyi yiyin ama az yiyin özellikle ekmeği sadece kahvaltıda yiyin ve masadan kalktığınızda aç kalkın nasılsa biraz sonra tokluk hissi gelecek.. Ve emin olun işe yarıyor
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl evet haklısın.. ekmeği azalttım.. hamur işini de tabii ki az yıyorum.. aç kalmak çözüm değil.. aç kalınca sonraki öğünde daha çok yiyorsun çünkü..
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Diyet kacaklari bir kac gundur forumda nedense gorunmuyorlar, acaba diyorum, acaba diyeti askiyami aldilar...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl yoo ben devam ediyorum.. Kimse yazmıyor diye ben de uydum onlara, yazmadım.. Ama diyete devam
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl tum gun onunla olur mu yahu.. Cok saglıksız. Ben ne yedim.. Imm kahvaltıda cok bisey yemedim her zamanki gibi oglen peynir ve 3 tane galeta..bol su.. Aksam mantar sote ve yogurt.. Cay..
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Sarikart her an cikabilir bak soylemedi demeyin sonra kirmizi kart cikarsa 40 gun katiksiz hapis sonra ...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Ben lafimi ortaya attim begenen alir begenmeyen almaz .. Saka bir tarafa diyet bozulmadigi surece bir problem yok ama artik acik oturum yapar karari birlikte aliriz ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.