Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 doktor bey tam doktora ihtiyacim varken yok oldunuz ve halen gelmediniz geri Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Pişt nerdesin arkadaş iyiki sana defter aldık insan kaçar gidermi yaaaaa ben geldim sen yoksun ben çiçegimi bırakıyorum umarım birgün alırsınız... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 T ühh az kalsın unutuyordum getirdiklerimden 2 sini ermeden gidecektim cevizli incir lokumu(karışık) birde kendim yaptım söylemesi ayıp cevizli incir tatlısı bence çabuk alın yoksa sabah tek bir parça kalmıcak özelikle godzi görürse Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 doktor bey tam doktora ihtiyacim varken yok oldunuz ve halen gelmediniz geri Geldim Nyx ama atrık sen yoksun sanırım Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Pişt nerdesin arkadaş iyiki sana defter aldık insan kaçar gidermi yaaaaa ben geldim sen yoksun ben çiçegimi bırakıyorum umarım birgün alırsınız... Sevgili Yaramaz Karınca sakladım çiçeği çanta yaptım sana hediyem olsun Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Tekrarciktan hosgelmissin insallah elin bos gelmemissindir ama ben yinede tebrimi alayim Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Tekrarciktan hosgelmissin insallah elin bos gelmemissindir ama ben yinede tebrimi alayim Ellerine sağlık eski dostum uzaktaaan yollamışsın soğumuş sıcağını koyayım Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Ellerine saglikta bu kahve birincisi cok acik ikincisi fincani kuccuk ogrenemedin gittin Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Bekar adamdan ancak bu kadar, zamanla en iyi yaptığım şey kahve yapmak olacak bu kesin... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Alistirmalara basla ozaman simdiden, Eskiden kahve yapmasini bilmeyen kiz evde kaliyorsu simdi dunya tersine dondu kahve yapmasini bilmeyen erkek evde kaliyor Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Bir kahvenin 40 yıl hatırı var deseler de ne kahveler içtim hatırlamadılar sonradan. Ama biliyorum ki senin kahven gerçek hislerle tatlanmış, gönülden yapılmış. Yüzlerce yıl geçse unutulmayacak tatlardan. Birgün senin kadar gönülden yapabildiğimde kahvemi, öğrenmiş olacağım sanırım. Evde kalmak değil, gönüllerde kalamamak sorun Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Olurmu hic oyle, muhakkaki her gonulde bir taht kurmussundur, Hem unutma unutulanlar unutanlari asla unutmazlar.. Haa illaki benim yatigim kahveden icmek istersende adresi biliyoruz .. Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Söz verdim gelmeye er geç yanında içeceğim. Bir de bira sözü vardı unutmadım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.