Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 187
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

drcum dönüşün muhteşem oldu :)

forum başlıklarında epey aktifsin bugün..

gözlerin yorulmadı mı kaç saat oldu he :unsure:

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim avukat hanım

Siz de oldukça aktifsiniz, dünkü yoğun çalışmadan sonra dinlenme günü herhalde :)

Gönderi tarihi:

evet, biraz rahatım bugün..

dün gerçekten korkunç bir gün geçirdim..

bugün yarı iş , yarı forum takılıyorum işte :)

Gönderi tarihi:

Sevgili direniş

Ülkenin birinde bir işadamı varmış. Bu işadamı senelerdir hastalandığında hep gittiği bir doktoru ve her türlü hukuki sorununda başvurduğu bir avukatı varmış. Her zaman onlardan ne kadar memnun kaldığını defalarca vurgularmış. Ancak günün birinde doktor, avukatın kendisinin aldığı ücretten çok daha fazlasını aldığını duymuş. Bunu işadamına sormadan edememiş. Aldığı yanıt ise gayet ilginçmiş; "Benim bir rahatsızlığım olduğunda her ne kadar beni iyileştirmek için elinden geleni yapsan da, ben iyileşene kadar hastalığımın acısını çekiyorum; halbuki hukuki bir sorunum olduğunda tüm yetkiyi avukatıma veriyorum, bütün sıkıntıları ona yüklüyorum ve hiç bir rahatsızlık duymaksızın işime devam ediyorum, İŞTE ARANIZDAKİ FARK BU!"

Sevgiler...

Gönderi tarihi:

tabiri caizse "cuk" oturmuş bu he :)

ya neden her derdi,sıkıntıyı biz çekiyoruz yaa.. müvekkil arar, şu işim var halledin.. heh artık uğraş dur..

halledersin işi ,kazanırsın davayı takdir görmek istersin.. aa av. hanım bu dava zaten kazanılacak işti..

kaybedersin davayı... bu avukat zaten beceriksizin tekiydi.. dedim dimi yapamaz diye...

:D :D

sorunsuz, rahat iş gelmez.. sorun olmasa adliyeye taşınmaz zaten olay :)

bazen diyorum ki ben niye bu mesleği seçtim.. :unsure:

Gönderi tarihi:

bana hiç bişey demedi ki :( geldim ve nicki yok olmuş gördüm :(

neler oluyor..

gidiyorum demişti.. gitti de ama uzun sürmemişti.. gelmişti yine..

ama şimdi nicki de kullanılmıyor.. yani şimdi tamamen mi gitti :unsure:

Gönderi tarihi:

Hayirdir Sayin Domuzbagin nickine ne olmus boyle misafir olmus.... Bir kusurumuz hatamizmi oldu acaba ?!

Gönderi tarihi:
bende bi geleyim dedim bedava birşeyler dağıtıyormuşsunuz :D

yayamazim açtıysa bu anı defterini bilki sen seçilmişlerdensin:)

yayamazın her ağzından çıkan kelime hatta harfler çok önem arz eder bende.O şahsiyete saygı duyuyorum gerçekten....

Ya ben ne diyim sana canımsın ya birinin bukadarmı içi dışı bir olur halk tabiri ile bukadarmı saf olur yahu :blushing: hemen bir dip not o saf diye ifade edilenler parmaklarımızın sayısı kadar kalmadı gibi!!!!!sende benim trafımdan hep sevildigini bil tamamı...........................

Gönderi tarihi:

Öncelikle merhabalar......................baktım bayagı yogun oyunlardasınız ve seviliyorsunuzda sanıyorum azıckta olsa

:unsure::) ehhh ben aradada olsa geliyorum ama şunu bilinki ben geldimi sizin tüm papuçlar yallah dama B) işte size bir karalama defteri .....niyemi açtım benim oldugum alanlarda olmayın oturun alın kalem kagıdınızı karalayın defterinizi diyem :angry: şayet kalem boya v.s biterse hemen haber verin ben tedarik ederim siz yeterki bu kapsamı alanı içerisinde olun :D

Şaka bir yana umarım güzel,hoş karalamalar olur her satırında....................saksi8.jpg

karalama.jpg

Teşekkür ederim, hemen karalamaya başlıyorum buraları :D Yan duvarları da karalasam mı acaba! Kendi avatarıma da boynuz çizicem :)

Geldim ama defter sahibini göremedim misafir olmuş :unsure: acaba hızını alamıyıpta sitenin duvarlarını afişlemeye falanmı kalktı karalıyacagım derken :excl: neyse biz buradayız.............................

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

doktoorr.. Ayagıma bisey olduuu.. Bas parmagım kasıldı kaldı.. Parmaklarım yamuldu anneee

Gönderi tarihi:

Elveda

Kara bulutlar çöktü

Deniz mavi göklere

Güneş elveda dedi

Gonca açan güllere

Elveda güller

Elveda denizler

Elveda güneş

Elveda arkadaşim

Elveda tüm evren

Elveda bütün herşey

Elveda.

Fatih Mehmet Balkıs ( bir kelime degistirilmistir benden )

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.