Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 49 kilo..... yok yok 46 kiloymuş,aman dr abiye gittim,bi 46 bi 47 bi...değişiyor dakka başı valla yoğun bi iş gününde bu kilo muhabetti çok iyi geldi Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 şekerim bende uzun zaman 48 kiloydum şimdiyse üzerine 15 ekle gerçek kilom ortaya çıksın ama birşey söyliyeyimmi sana o zayıf halime dönmeyi hiç istemem yürüyen iskelet gibi ne öyle topla pılını pırtını bana gel annemin bana yaptığı beslenmeyi ben sana uygulayayım en fazla 2 ay sonra tamamsındır.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 vallaha gelem bende bu durumdan heç hoşnut değilim,hergün gören yene soruyor; "yav niye bu kadar zayıflamışssın"deye (şeytan diyor,çak surata,nese ) şaka bi yana,mutlaka almalıyım 2 ay sonra bekle beni sağlıklı yaşam... Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 allahım allahım hala mavının zayıflıgı mı konuuuu kızıyorum heee. ya ben nasıl zayıflarım dıye dusunuyorum, mavı'ye bak hele... bol bol hamur ısı, et,tatlı tuzlu ne varsa ye arkadasım valla cok kolay alınıyor tecrube ıle sabıt ben hıc kılo almazdım bu aralar masallahım var ama en kısa zamanda eskı halıme donecegım sevgıler... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Sevgili Direniş, vallaha ben çok yerim,sen hazırla ben gelip yiyem ayrıca,üzülme,yemedin mi verirsin ben bilim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2009 seni erkek zannetmemizin nedeni cicili bicili bir avatarının ve imzanın olmaması , devamlı güncel konulara yazıyor olmandan kaynaklanıyor olabilir mavi... kesinlikle katılıyorum sevgili mavi bak benim avatara,imsaya ascık sende cicili bicili bişiler bulda bundan sonra seni erkek zanneden olmasın bari 2 hafta sonrada senın varmıs röportajın bakalım sen ne cıkcan 2 hafta sonra mı yayınlancakmış valla benim cinsiyetim konusunda şimdiye kadar forumda bir karışıklığa rastlamadım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 kesinlikle katılıyorum sevgili mavi bak benim avatara,imsaya ascık sende cicili bicili bişiler bulda bundan sonra seni erkek zanneden olmasın bari ama benim kullanıcı resmim de Sünger Bob,ordan çakmazlar mı senin avartarda bebek var bi kere ben seni erkek sanmıştım Erbay,şaka yaptı hemen yayınlayın MINEU'nun röportajını.... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Ben de yere bakmaktan gökyüzünde ki mavi' yi görmez olmuşum, şimdi anı devterini gördüm de hatırladım 16.En sevdiğiniz mevsim ? Neden ? C:İlkbahar...bana umudu hatırlatıyor. Umudunu hicbirzaman yitirmemen dileği ile Mavi olmayan gökyüzü reportaj icin tesekkürler.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Ben de yere bakmaktan gökyüzünde ki mavi' yi görmez olmuşum, şimdi anı devterini gördüm de hatırladım Umudunu hicbirzaman yitirmemen dileği ile Mavi olmayan gökyüzü reportaj icin tesekkürler.. [/color] O kadar güzel insanlar var ki hayatımda,onlar ben bittim desem de umut etmeye devam diyorlar. o umut hep benimle olacak,dileğiniz için farklılığınız için teşekkürler Sevgili Birce...siz yere değil aydınlığa bakıyorsunuz. ben de yakında Sarı Lalem ile yapacağım röportajı,efem duyoyor musunuz?Sarı Lalemmmmmmmmmm Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 ===Biraz ısınma turları yapalım 2. Kaç yaşındasın ? C:23 yaşındayım. 24 oldun 5.Burcun nedir ? C:İkizlermiş ne yáni iki yüzlümüsün sen 8. Hangi şehirde yaşıyorsun ? C:Şimdilik Diyarbakır,ama çok yakında başka bir şehir olacak. degisti bile 9. Mesleğin nedir ? C:Cevap vermezsem hahaha ben gördüm nerde calisiyorsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Canım,ispat mı istiyon Hani kadayıf göndermiştin ya ad soyada, ha bi de telefonda işlettiğin biri desem...hem sen beni görmedin mi bak bunun aynisini ben ona yapcaktim hakani kullanipta telde ama acidim cunku bnm sakamin sonunda sercan köprüden atlar diye korktum ben belki hanisülasyon görmüş olabilirim sercan senle ilk msnde ne konusmustuk aklima geldi ayniden Sen ve hallünasyon hem sen benim sesimi de duydun o ne oliy Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Bunların üzerinden neler geçti neler vaaayy beee Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2012 En son 1 bucuk ay önce telefondan gorusmustuk.kendisi yaşam mücadelesi veriyor Çalışıyor. Örtmen oldu izmirin bir yerinde ama unuttum neresındeydı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.