Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Çok güzel bir test arkadaşlar... Bu testte karşınıza 10 adet fotoğraf çıkacak bu fotoğraflarla ilgili yorumlarınız sizin geçmişte kapanmayan ve sizi hala rahatsız eden hesabınızı belirleyecek. Unutmayın bir sayfa kapanmadan yenisini açmak mümkün değildir. Geçmişle yüzleşmenin tam zamanı! Test sonuçları bilimsel değer taşımaz. GEÇMİŞİNİZDE KAPANMAYAN YARA NEDİR? Sonunda size bir de şarkı çıkarıyor... Bana çıkan şarkı, Leman Sam'dan Anladım ki Hiç Kimse Sen değil... Hahhhaha Anladım ki Hiç Kimse Sen Değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Geçmişte elimden kayıp giden bir fırsatın yasını tutuyormuşum hala...Şarkım da şu: Deniz Seki - Pişman Olmadım Ben beni bütün gece Bu yaşıma kadar yaşadığım Kendimi, geçmişim ve Geleceğimi sorguladım İstediğim herşeyimi Kendim için yakaladım Tanrı bana ne kadar güzel Bir hayat sundu Ağladım, ağladım, ağladım Çok ağladım Hor görmedim hiç kimseyi Hor göreni hiç sevmedim Bugüne kadar yaşadığım Hiç birşeyden hiçbir zaman Pişman olmadım Hayat bana ne sunduysa Kıymet bilip şükrederek yaşadım.
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Kaçırılmış Fırsatlar Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin. çıktı bana...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Kaçırılmış Fırsatlar Geçmişte büyük ihtimalle büyük bir fırsat elde ettiğinizi düşünmüşsünüz. Ve bir şekilde bu fırsat ellerinizden kayıp gitmiş. Siz hala bu kaçan fırsatın yasını tutuyorsunuz ama düşünün ki bu "fırsat" diye tanımladığınız olay aslında belki de ileride şanssızlık olarak tanımlayacağınız bir şey olacaktı, belki şu anki hayatınızda edindiğiniz bir çok güzelliğe erişmenize engel olacaktı. Kısacası siz kaçırılmış fırsat olarak algılıyorsunuz ama büyük ihtimalle herşey olması gerektiği gibi gelişti hayatınızda. Bu nedenle keşkelerinizden biraz sıyrılıp mevcut hayatınızın tadını çıkarmaya çalışın. Deniz Seki'den sizin için 'Pişman Olmadım' şarkısı gelsin. çıktı bana...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Kaçırdığım en büyük fırsat çok sevdiğim hava harp okulunu kazanıp, gidememem ve pilot olamamamdı
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 16 yıl Yazar Hayatınızda ilk defa, aşkı bulduğunuzu düşünmüşsünüz, ilk defa birisi için 'o olmazsa yaşam çok tatsız olur demişsiniz' ve ne yazık ki o bir şekilde hayatınızdan çıkıp gitmiş. Ama isteyerek, ama onun da elinde olmayan sebeplerle sizi yapayalnız bırakmış ve hayatınızdan çıkıp gitmiş. Onun yerine koyacak birisini bulmak o kadar zor ve o kadar imkansız gibi gözüküyor ki size karşınıza çıkan her insanda hala onu arıyorsunuz. Bugün Leman Sam'ın "Anladım ki hiç kimse sen değil!" şarkısını son bir kez dinleyin ve hayatınızda yeni bir sayfa açın. Hayatınızın başrolünde siz varsınız, yardımcı oyuncular sandığınız kadar da vazgeçilmez değiller.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.