Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

BÖLÜCÜLER CHP'LİLERE SALDIRDI!..

CHP'LİLERE MOLOTOF KOKTEYLLİ SALDIRI

Geçtiğimiz gün CHP'nin Gazi Mahallesi'nde bulunan seçim ofisinin açılışında yaşanan gerginlik bugün de devam etti. Gazi Mahallesi'nde bulunan CHP seçim bürosu önüne akşam saat 19.30 sıralarında kalabalık bir grup tarafından taşlı ve molotof kokteylli saldırı yapıldı.

Molotof kokteylli saldırı, Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunda, yöneticilerin toplantı halinde oldukları bir sırada yapıldı.

Saldırıda seçim bürosunun tüm camları kırılırken, bazı CHP'li üyelerin de elbiselerinin yandığı belirtildi. Küçük çapta maddi hasara yol açan saldırının ardından, polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

CHP'ye saldırdıktan sonra İsmetpaşa Caddesi'nden kaçan saldırganlar, cadde üzerinde bulunan bir süpermarkete de molotof kokteyl ve taşla saldırdılar.

Marketin camları kırılırken, küçük çapta maddi hasar olduğu öğrenildi. Polis saldırganların yakalanması için incelemelerini sürdürüyor. CHP Sultangazi ilçesi Belediye Meclis üyeliği aday adayı Veysel Ballıkaya, toplantı halinde oldukları sırada saldırı olduğunu belirtti.

• Cevaplar 132
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
BÖLÜCÜLER CHP'LİLERE SALDIRDI!..

CHP'LİLERE MOLOTOF KOKTEYLLİ SALDIRI

Geçtiğimiz gün CHP'nin Gazi Mahallesi'nde bulunan seçim ofisinin açılışında yaşanan gerginlik bugün de devam etti. Gazi Mahallesi'nde bulunan CHP seçim bürosu önüne akşam saat 19.30 sıralarında kalabalık bir grup tarafından taşlı ve molotof kokteylli saldırı yapıldı.

Molotof kokteylli saldırı, Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunda, yöneticilerin toplantı halinde oldukları bir sırada yapıldı.

Saldırıda seçim bürosunun tüm camları kırılırken, bazı CHP'li üyelerin de elbiselerinin yandığı belirtildi. Küçük çapta maddi hasara yol açan saldırının ardından, polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

CHP'ye saldırdıktan sonra İsmetpaşa Caddesi'nden kaçan saldırganlar, cadde üzerinde bulunan bir süpermarkete de molotof kokteyl ve taşla saldırdılar.

Marketin camları kırılırken, küçük çapta maddi hasar olduğu öğrenildi. Polis saldırganların yakalanması için incelemelerini sürdürüyor. CHP Sultangazi ilçesi Belediye Meclis üyeliği aday adayı Veysel Ballıkaya, toplantı halinde oldukları sırada saldırı olduğunu belirtti.

CHP bitti artik!!!! Vatandas esasi varken oyunu neden taklitciye versinki? CHP sosyal demokrat olmayi basaramadigi icin, milliyetcilik ve hatta dincilik bazinda siyaset üretmeye basladi. Ama vatandas CHP'nin söylemlerine kanmayacak, cünki gercek seriatci ve milliyetci irkci partiler oldugu icin, oylar CHP'ye gitmeyecek. Sosyal demokratligi da basaramadigi icin tabiiki CHP sol düsünen insanlar tarafindan da dislaniyor. Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir.

Gönderi tarihi:
CHP bitti artik!!!! Vatandas esasi varken oyunu neden taklitciye versinki? CHP sosyal demokrat olmayi basaramadigi icin, milliyetcilik ve hatta dincilik bazinda siyaset üretmeye basladi. Ama vatandas CHP'nin söylemlerine kanmayacak, cünki gercek seriatci ve milliyetci irkci partiler oldugu icin, oylar CHP'ye gitmeyecek. Sosyal demokratligi da basaramadigi icin tabiiki CHP sol düsünen insanlar tarafindan da dislaniyor. Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir.

Belediye otobüsüne molotoflu saldırı

Terör örgütü sempatizanları, içinde yolcuların bulunduğu bir belediye otobüsüne molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulundu

evet bu önceki gün istanbulun göbeginde oldu..

Düsman otobüs.

Gönderi tarihi:

:)

CHP sosyal demokrat bir partidir. Dinci siyaset gütmez, gütmüyor da. Chp şeriatçı bir parti değil.

Milliyetçilik konusuna gelince amblemindeki altı oktan biri 86 yıldır milliyetçiliği simgeliyor (9 Eylül 1923-2009). Fakat buradaki milliyetçilik, sizin anladığınız ırkçılık değildir.

CHP'nin solcu kesim tarafından dışlandığı falan yoktur. CHP tabanı yapısı gereği özeleştiri kültürüne sahip bir tabandır. Bu sebeple zaman zaman kendi içlerinde yine kendilerini eleştirdikleri olur. Bu durum CHP için yapısal olarak normal bir süreçtir. Fakat dışarıdan meselenin özünü bilmeden bakanlar "ahanda CHP liler bilem Baykal'ı beyenmiii" şeklinde yorumlar üretmektedirler. Sonuç olarak CHP de itaat ve boyun eğme, şartsız ve koşulsuz olarak parti liderinin peşinden gitme şeklinde bir kültürel yapı yoktur. Dolayısıyla kendi içlerinde yine kendilerini eleştirecek kapasitede insanlardan oluşur. Ne var ki CHP tabanı kendi halinden memnundur. Akp'ye Mhp'ye Dtp'ye vs. vs. ye özenmez. Ne terörist olur, ne ırkçı olur, ne şeriatçi olur; kaygıya ve sıkıntıya gerek yoktur.

Unutmadan şu sizin bahsettiğiniz Gazi halkı (?ne demekse?) nasıl bir halk böyle çok merak ettim. Kendileri gibi düşünmeyenleri linç etmeye meraklı, saldırgan, yıkıcı, teröre eğilimli, kendilerinden olmayanları düşman ilan edip üzerlerine saldıran bir halk mı? Siz belki bizi aydınlatırsınız.

Gönderi tarihi:
Belediye otobüsüne molotoflu saldırı

Terör örgütü sempatizanları, içinde yolcuların bulunduğu bir belediye otobüsüne molotof kokteylli ve taşlı saldırıda bulundu

evet bu önceki gün istanbulun göbeginde oldu..

Düsman otobüs.

HMmmmm! Bakın! otobüsün de fikirleri beğenilmedi belli ki. O da düşman ilan edilmiş.

Gönderi tarihi:

CHP sosyal demokrat bir partidir. Dinci siyaset gütmez, gütmüyor da. Chp şeriatçı bir parti değil.

Milliyetçilik konusuna gelince amblemindeki altı oktan biri 86 yıldır milliyetçiliği simgeliyor (9 Eylül 1923-2009). Fakat buradaki milliyetçilik, sizin anladığınız ırkçılık değildir.

CHP'nin solcu kesim tarafından dışlandığı falan yoktur. CHP tabanı yapısı gereği özeleştiri kültürüne sahip bir tabandır. Bu sebeple zaman zaman kendi içlerinde yine kendilerini eleştirdikleri olur. Bu durum CHP için yapısal olarak normal bir süreçtir. Fakat dışarıdan meselenin özünü bilmeden bakanlar "ahanda CHP liler bilem Baykal'ı beyenmiii" şeklinde yorumlar üretmektedirler. Sonuç olarak CHP de itaat ve boyun eğme, şartsız ve koşulsuz olarak parti liderinin peşinden gitme şeklinde bir kültürel yapı yoktur. Dolayısıyla kendi içlerinde yine kendilerini eleştirecek kapasitede insanlardan oluşur. Ne var ki CHP tabanı kendi halinden memnundur. Akp'ye Mhp'ye Dtp'ye vs. vs. ye özenmez. Ne terörist olur, ne ırkçı olur, ne şeriatçi olur; kaygıya ve sıkıntıya gerek yoktur.

siz öyle bilmeye devam edin, ama ben degisik görüyorum. CHP sosyal demokrat olamadi ve bu gidisle de asla alamayacak. Sadece isim bir partinin ne oldugunu belirlemez. Belirleyici olan siyasi anlayisi ve politik uygulamalaridir. CHP bu dönemde dinci ve milliyetci kesimin oyunu alabilmek icin bazi yöntemlere basvuruyor, herkesin bildigi olaylar. CHP dönem dönem alevicilik yapti, devrimcilik yapti ve hatta baska bir dönemler baska parti ismi altinda, sodep olabilir, kürtcülük bile yapti, ama tümünde basarisizliga ugradi, cünki secimlerden sonra oy aldigi insanlarin sorunlarini unutup baska politikalar yaptilar.

Gönderi tarihi:
HMmmmm! Bakın! otobüsün de fikirleri beğenilmedi belli ki. O da düşman ilan edilmiş.

Degerli Arkadasim Rua ben Ülkemizin dört mevsimine düsman olanlari gördüm biraz tuhaf gelecek inanki böyle kisaca bizim neden dört mevsimimiz yok diye!

şaka gibi degil mi?

Gönderi tarihi:
ilk yüzün icindeyiz.

???? Dev aynasinin iki yüzü oldugunu ilk defa sizden ögrendim dogrusu. Herhalde yakinda diger yüzüne de geceriz. Nasil olsa bizler her konuda kendimizi dev aynasinda görüyoruz ve birileri özel olarak bizim icin iki yüzü olan bir dev aynesi üretmis olacak. Ehhh bize de tabiiki o yakisir.

Gönderi tarihi:
???? Dev aynasinin iki yüzü oldugunu ilk defa sizden ögrendim dogrusu. Herhalde yakinda diger yüzüne de geceriz. Nasil olsa bizler her konuda kendimizi dev aynasinda görüyoruz ve birileri özel olarak bizim icin iki yüzü olan bir dev aynesi üretmis olacak. Ehhh bize de tabiiki o yakisir.

Benim tavsiyem biraz Ülkeni birazda kendini sevmesini ögren arkadasim. herseye düsman olma biraz barisik yasa.

Gönderi tarihi:
Benim tavsiyem biraz Ülkeni birazda kendini sevmesini ögren arkadasim. herseye düsman olma biraz barisik yasa.

Kusura bakmayin ama siz hala beni anlayamamissiniz. Benim ülkemle ve ülkemin insanlariyla hic bir sorunum yok, sadece ülkemi bu duruma getirenler ile ve ülkemin insanlarini bir birlerine düsürenlerle kavgam var. Bana yapmis oldugunuz tavsiye ye kendiniz kulak verirseniz hic fena olmaz. lütfen ülkenizde yasayan tüm insanlarla barisik olmayi deneyin.

Gönderi tarihi:
Kusura bakmayin ama siz hala beni anlayamamissiniz. Benim ülkemle ve ülkemin insanlariyla hic bir sorunum yok, sadece ülkemi bu duruma getirenler ile ve ülkemin insanlarini bir birlerine düsürenlerle kavgam var. Bana yapmis oldugunuz tavsiye ye kendiniz kulak verirseniz hic fena olmaz. lütfen ülkenizde yasayan tüm insanlarla barisik olmayi deneyin.

bak demin yazdigini

Gazi'de saldiriya ugramasi gayet normal, cünki CHP Gazi halki icin bir dost degil düsman partidir.

zamaninda müdahale olmasa insanlar icinde diri diri yanacakti..

o zamanda diyecektin onu derin devlet yapti..

sabahtan beri üretiklerinin özeti budur.

Hoscakal

Gönderi tarihi:

bak demin yazdigini

zamaninda müdahale olmasa insanlar icinde diri diri yanacakti..

o zamanda diyecektin onu derin devlet yapti..

sabahtan beri üretiklerinin özeti budur.

Hoscakal

Siz hala anlamamakta zorluk cekiyorsunuz. Ben otobüse saldiri dogru ve yapilmasi gerekli diye yazmadimki, yazdigim sadece CHP yi protesto acisindan olan olaylar dogal dedim. ben canakkale bogazi diyorum siz yandi agzim diyorsunuz. Olay bu, konuyu ve yorumlari anlamadan yorum yapmanin sonucu. Benzeri yanlis anlasilmayi Almanya sosyal yardim daiereleri icinde yapmistiniz. tavsiyem yapilan yorumlari dogru okuyup, dogru anlamak.

Gönderi tarihi:
Aman aman!!!! Dikkat edelim de... çevremizde uyaranlar var :)

İşinize gelen şiddeti alkışlayıp işinize gelmeyen şiddet eylemlerini yuhalayarak demokrat olamazsınız!

Anlayisiniza ve yorumlariniza hayranim desem yalan olmaz. Sakin yolunuzdan hic sasmadan güzel anlayislarinizi burada sergilemeye devam edin. Gönlümüzdesiniz.

Gönderi tarihi:
Anlayisiniza ve yorumlariniza hayranim desem yalan olmaz. Sakin yolunuzdan hic sasmadan güzel anlayislarinizi burada sergilemeye devam edin. Gönlümüzdesiniz.

sevgili arkadaşım, böyle iğnelemeler de hoş tabi, rahatsız olduğumu düşünmeyin sakın :)

ortada bir anlama sorunu varsa, karşısında da bir anlatma sorunu vardır. ben meselenin karşılıklı anlamamadan kaynaklandığını umuyorum. yoksa sizin teröre, şiddete, bölücülüğe, düşmanlığa destek veren biri olduğunuza inanmak istemem doğrusu.

pek tabi ben düşündüğümü söylerim. düşüncelerim haftada bir değişmez; yolumdan şaşacak biri değilim. bu halimden de gayet memnunum, siz de bundan rahatsız olmayın.

Gönderi tarihi:

Ben bu saldırının sebebini tam olarak anlayamadım. Bölücülerin AKP'ye saldırmış olsa hadi varoşlarda oy potansiyelini paylaşıyor ondan oldu, MHP olsa zaten normal diyeyim. Ama CHPnin bölücüler tarafından saldırılmaya yetecek ne oy potansiyeli var ne de bildiğim arada büyük bir husumet var. Saldırının nedenini tam olarak anlayan varsa açıklarsa sevinirim. Ben altında karmaşık bir durum seziyorum. Saldırabilecek, yakmaya çalışabilecek kadar önemli durum nedir?

Saygılar...

Gönderi tarihi:
Ben bu saldırının sebebini tam olarak anlayamadım. Bölücülerin AKP'ye saldırmış olsa hadi varoşlarda oy potansiyelini paylaşıyor ondan oldu, MHP olsa zaten normal diyeyim. Ama CHPnin bölücüler tarafından saldırılmaya yetecek ne oy potansiyeli var ne de bildiğim arada büyük bir husumet var. Saldırının nedenini tam olarak anlayan varsa açıklarsa sevinirim. Ben altında karmaşık bir durum seziyorum. Saldırabilecek, yakmaya çalışabilecek kadar önemli durum nedir?

Saygılar...

saldırıyı gerçekleştiren halka dünyahepimizin arkadaşımız yakın sanırım (kendisi onlara gazi halkı diyor -yeni bir ulus heralde-). meseleye hakim biri olarak size şimdi bir açıklama yapar diye tahmin ediyorum(gerçi ben bir kaç soru sordum ama cevap gelmedi).

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.