Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Recep İvedik 2

Geçemezsen susacaksın

7282659.jpg

Geçemezsen susacaksın 13 Şubat'ta vizyona girecek "Recep İvedik 2"nin başarısından emin olduğunu söyleyen Şahan Gökbakar, filmini eleştirenlere sert çıktı: "Geçemiyorsan susacaksın."

7282630.jpg

Şahan Gökbakar, "Recep İvedik"i eleştirenlere çok sert çıktı. Kendisinden sonra kimsenin gişe rekoru kıramadığını söyleyen Gökbakar, "Susmanın vakti geldi sanırım. Herkes konuşuyor, rekorumu kıramadıysanız susun. Bir filme insanlar gitmiş ve gülmüş, film rekor kırmış. Ben hiçbir zaman samimiyetsiz konuşmam, politik hiç davranamam. İçimden ne geliyorsa onu söylerim...

Herkes hissettiği şeyi söylesin. Ben de bunu beklerim. Ancak hissedilen şey hakarete varmamalı. Bizim filmimiz ve benim rakamım belli. Başarı çok net. Dolayısıyla benim sinirlenmemi, üzülmemi gerektirecek hiçbir şey yok ortada.

Yurtdışını da katarsak 5 küsur milyon insan benim filmime gidip güldü. Ve güldükten sonra çıkıp, verdikleri o parayı helal ettiler. Bunlar beni mutlu ettiği için, arkamda böyle bir güç olduğu için sinirlenmiyorum, mutsuz olmuyorum. Yoksa yapayalnız kalsam, tabii ki üzülürdüm" dedi.

RECEP İVEDİK 2 OFFICIAL FRAGMANI 2009

http://www.youtube.com/watch?v=_VmVPL0MGzo

• Admin
Gönderi tarihi:
Fragmanı gerçekten eğlenceli,ama daha vizyona girmeden izlenilmeden tanıtımının yapılması reklam gibi olmuş :unsure:

Evet Suheda'ya katılıyorum...

Eğer izlediğiniz filmlerin yorumlarını yaparsanız daha faydalı bir bölüm oluştururuz burada...

Bilmem anlatabildim mi? Daha iyiye ve daha güzele ve farklılıkları biribirimizin yorumlarında yakalamak üzere.... :)

Saygılar

Gönderi tarihi:

ben bugün gittim gülmekten mideme sancılar girdi :lol: :lol: o mavi sandık varya mavi sandık.... :ayakvur: :ayakvur: aslında güldüğümüz bölümlerin hep küfürlü bölümler olması düşünüdürücü....düşündüğümüz zaman nasıl anlatsam bir espiriye yada ustaca işlenmiş bir mizahi repliğe gülmüyoruz sadece normal hayatta da kullandığımız küfürlü kelimeleri ekran karşısında başkalarından duyduğumuz zaman kahkaha atıyoruz...:D

Gönderi tarihi:

Film sonuna kadar hiç sıkmadan, sürekli eğlendirerek kendine bağlıyor. Filmin en etkileyici bölümleri ise sonda. O kadar güldükten, sonra gözlerinizi yaşartmayı başarıyor. Sushi sahnesinde çok eğlendim. Kimse kendine kondurmasada herkesin içinde bir Recep İvedik olduğuna ve bazen tüm egomuzu serbest bırakıp, agresif ve kompleksli olamamıza rağmen perdelerimizi kaldırdığımızda da uysal kedi olduğumuza kanaat getirten bir film. Rekoru da kırar diyorum.

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Film bildiğimiz klasik görgüsüz kaba adamın toplum içerisindeki davranışları yer yer abartıldığına inandığım bazı sahneleri olsada bu yıl izlediğim en komik Türk filmiydi diyebilirim..

Benim en çok güldüğüm sahnelerden birisi market kasiyerliği yaparken prezervatif alan adamla olan muhabbeti yarıldım resmen.. :yuvarlan:

Birde tabi sonlarındaki mavi sandık,ama oradaki ninesinin küfründen ziyade o şaşkın yüz ifadesi ile yaptığı yorum kontorlumuzu kaybettirdi bize resmen :cokkomik: öyleki film bitti biz hala arkdaşımla replikleri konuşup katıla katıla gülüyorduk..

İzleyiniz efendim eğleneceksiniz..

Gönderi tarihi:

Bence Filmde en gereksiz sahne recep'in japon lokantasinda kizi beklerken yemek cubugunu kulagina sokup sonra agzinda alip emmesiydi bu kadar igrenc olmaya gerek yoktu bence abartmislar...ama son zamanlarda en cok guldugum filmdi...:D o maun sandik varya maun sandik...:D :D

Gönderi tarihi:

Ben Bu admın yaptığı espirileri çok yapmacık buluyorum,hemde çok ve bir o kadarda abartı.Filme yorum yapmak için izlemek zorunda kaldım :D ve o dakikalar işkence gibi geldi bana.

Bence adamın tipi birkere komedyenliğe müsait değil....Adam küfrediyor bizim millet kahkaha atıyor bunuda alamış değilim.

Son zamanlarda yapılan türk filimlerinin bir çoğunu beğenmedim.

Örn:Barda-banyo- ivedik-gora vb...Yani ailem ile izlemeye utanıyorum.

Bence daha kaliteli ve gerçeğe yakın filimler yapılabilir.Üstelik birde rekor kırıyor bu tür filimler, bunuda anlamış değilim.

tabiki zevkler tartışılmaz ama

benden sıfırın altında sıfır.

Gönderi tarihi:

Recep İvedik(1) i daha bundan 2-3 ay önce izledim,verdiğim zamana yazık demiştim.

Küfür,komedi değildir.

Zevkler tartışılamaz,ikincisini izlemeden de yorum yapmak yakışık kalmaz.

Yalnız,bugün bir haber sitesinde filme ait bazı diyalogları okudum da,yazık dedim.

Bu filmi izlemeyeceğim,bize küfür değil saygı gerek.

Dediğim gibi,tepkim izlememek!

Saygılar...

Gönderi tarihi:

Hiç hoş birşey değil tabi sonuçta sokakta birinin ağzından duyduğumuz zaman tiksiniyoruz küfrü..

Fakat size birşey söyliyeyimmi küfürden ziyade biraz müstehcen ifadeler var bu filmde..birde dikkatimiz çeken bir şey var mesela Şener Şen ve Kenan İmirzalioğlu'nun oynadığı Kabadayı filminde küfür daha fazlaydı hemde ne küfürler..

Fakat onlara hiç değilnilmedi,neden,Filmin formatı gereği olması gerekenmiydi?

Bir çok Türk filminde küfür kullanılıyor Amerikan filmlerinde hayda hayda kullanılıyor ama çeviride müdahale ediliyor..

Biz yanlışımız nerde biliyormusunuz sadece komedi filmi olunca küfre karşı çıkmamız,her çekilen komedi filminden sonra aynı muhabbet küfür edilmiş,tuhaf değilmi?

Birde sinemada dikkatimi çeken birşeyi yazmadan geçemeyeceğim film başlarken şu ibare vardı 13 yaş ailesi ile sınır getirilmiş ama benim izlediğim salonda bırak 13 yaşı 10 yaşına gelmemiş bir sürü çocuk vardı..

peki burada sorumlu kim?bilet kesen kızmı?güvenlikçi genç çocukmu?yer gösteren delikanlımı?mısır satan kızmı?çocuğunu elinden tutup getiren anne babamı?

Filmlere yaş sınırı getirip bunu denetleyen kimse yok nedense..

Gönderi tarihi:

‘Recep İvedik 2’den rekor!

“Recep İvedik 2” en iyi açılış rakamı rekorunu kırarak zirveye oturdu.

Geçen hafta Cuma günü 315 sinemada seyirciyle buluşan Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik 2”si en iyi açılış rakamı rekorunu kırarak zirveye oturdu. Yapımcılığını Faruk Aksoy’un yaptığı film, ilk üç günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlendi. Filmin ilk serisi de 4 milyon 301 bin seyircisiyle Türk Sineması’nın en çok izlenen filmi unvanını elinde bulunduruyordu. Recep İvedik 2, gişede de büyük rakamı buldu. Film ilk 3 gün 10 milyon 55 bin TL hasılat elde etti. Eleştirilere maruz kalan film şimdilerde birinci serisinin rekorunu kırmak için çabalıyor.

İLK 3 GÜN REKORLARI

1- Recep İvedik 2 - 1 milyon 209 bin 453

2- Kurtlar Vadisi Irak - 1 milyon 99 bin 219

3- AROG - 816 bin 304

4- Recep İvedik 1 - 791 bin 536

5- GORA - 716 bin 965

Gönderi tarihi:

210220092150168522651.jpg

Almanya’da da rekora koşuyor

Almanya’da hiçbir Türk filmi ilk haftada bu kadar seyirciye ulaşamamıştı

Recep İvedik 2’yi, Almanya’da 6 günde 189 bin kişi izledi.

Türkiye’de gösterime çıktığı 13 Şubat’tan bu yana 2 milyon 236 bin milyon ile en çok izlenen film rekoruna doğru koşan Recep İvedik 2, Almanya’da da büyük bir başarıya imza atmak üzere. İlk gösterimi geçen çarşamba günü Berlin’de yapılan filmi, 6 günde 189 bin 205 kişi izledi. Almanya’da daha önce hiçbir Türk filmi, ilk haftada bu seyirci sayısına ulaşmamıştı. 12-15 Şubat arasında Almanya’nın en çok izlenen 4’üncü filmi olan Recep İvedik 2, bu sürede 1 milyon 761 bin dolar hasılat elde etti. Filmi Almanya’da gösterime sokan Kinostar adlı şirketi, Recep İvedik 2’yi, hafta başına kadar yaklaşık 300 bin kişinin izleyeceğini tahmin ettiklerini açıkladı. “Recep İvedik 2”nin şimdiden, 2008 yılında gösterilen ilk bölümünden 2 kat fazla ilgi gördüğü öğrenildi. Kinostar film şirketi, Türkçe ve Almanca alt yazıyla gösterilen filmin, 75 sinema salonunun hepsinde kapalı gişe oynadığını belirtti. Filme yer veren Alman haber dergisi “Focus” ise Recep İvedik 2’nin Almanya’da en fazla seyredilen filmler arasında birinci sıraya yerleşmesinin an meselesi olduğunu yazdı.

Gökbakar: Maymunla sekse niye yasak yok

Şahan Gökbakar, önceki akşam Recep İvedik 2’nin halk galasına katıldı. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın filme +13 yaş uygulaması getirmesine sitemde bulunan Gökbakar, “AROG, Kurtlar Vadisi Irak ve benzeri filmlere genel izleyici uygulaması verildi. Bana +13 yaş sınırı getirildi. Bunda bir gariplik yok mu? One Minutes sayın bakanım! Bizim peşimizde değil hırsızların peşinde olmanız gerekiyor” dedi. Gökbakar, AROG filminde Cem Yılmaz’ın maymunlu sahnesini de kastederek “Maymunla sekse niye yasak yok” diye konuştu.

7’inci gününde 2 milyonu geçti

İlk 3 günde 1 milyon 209 bin kişiye ulaşarak gişe rekorunu kıran Recep İvedik 2, en iyi bir haftalık açılış gişe rekorunun da sahibi oldu. 7’inci gününde 2 milyon 236 bin 432 kişi tarafından izlenerek yeni bir rekora imza attı. Film ilk üç günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlenerek en iyi açılış rekorunu elinde bulunduran Kurtlar Vadisi Irak’ı da geçmişti.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

100320090304092645134.jpg

O herkesten farklı konuştu

Orhan Gencebay, Recep İvedik filmindeki sosyal mesajlara dikkat çekti

Recep İvedik 2 filminin galasına giden Orhan Gencebay, filmle ilgili düşüncelerini TRT1'de yayınlanan 'Seyr-i Alem' programında anlattı.

Bir çok kesim tarafından eleştirilen filme Orhan Gencebay destek verdi. Filmdeki aşırılıkların bilinçli bir şekilde yapıldığını söyleyen Gencebay, Recep İvedik için 'Çok sevdiğim bir kimlik' dedi ve filmle ilgili düşüncelerini de şöyle aktardı:

"Çok başarılı bir analiz görüyorum. Halkımızın içinde Recep İvedik gibi insanlar var. Öyle davranan insanların olumsuz yönlerini de sergilediği için birine birileri ders veriyor."

Recep İvedik'in babaannesinin öğütlerinin de önemli sosyal mesajlar içerdiğine dikkatleri çeken Orhan Gencebay, "Ona 3 öğüt verdi. 'Çalışacaksın' dedi. Çünkü Recep İvedik tembel. Bizim tembellerimiz de var bir hayli. İkincisi, 'Saygın biri olacaksın' dedi. Saygın biri olmak için saygın şeyler yapmak lazım. Üçüncüsü 'Evlenip çocuk sahibi olacaksın' dedi. Burada da aile kurmaya davet etmiş oluyor" açıklamasını yaptı.

Gönderi tarihi:

Şahan'ın yürek burkan öyküsü

O herkesi güldürüyor ama onun hayatında da büyük acılar var...

110320090154586947339.jpg

Şahan Gökbakar, son dönemde Recep İvedik filmiyle gündemde. Zaman zaman çok ağır eleştirilere uğrayan Gökbakar, Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun programında hiç bilinmeyen bir hikayesini anlattı.

Civaoğlu programda, insanların acılarını unutamaması durumunda herkesin birer hasta olarak akıl hastanelerine düşebileceğini ifade etti. Bu sözler üzerine babasını 8 yaşında trafik kazasında kaybeden Gökbakar,"Benim mesela hayatımda ciddi anlamda büyük acılar oldu. Bu böyle 'Acıların çocuğuyum'anlamında değil de yaşadım yani. Babam vefat etti. Bu 8 yaşında bir çocuk için ciddi bir travma aslında. Babamla geçirdiğim anları, günleri hatırlayarak ve gülümseyerek onu hatırladım ki hayatımda büyük bir yara olmasın ve ciddi anlamda bir hasta haline dönüşmeyeyim diye. Bu hoşgörü yaratır. Hem insanın kendiyle hem de başkalarıyla barışık olmasını sağlar" diye konuştu.

İnsanların gülerken ağızlarını kapattıklarına da dikkat çeken Şahan, "Ağzımızı kapatmayalım, herkes açık açık gülsün" dedi.

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ikinci bölümede baka bildim artik ve birini fazla komik bulmadiktan sonra ikinciye baktigimda'da öyle olur sandim ama bu filmde nedense cok güldüm ben baya komik Bölümleri vardi. Bos zamanda bakila bilecek bir film.

Gönderi tarihi:

Hayatımda izlediğim hiç de komik olmayan filmlerin başında geliyor.

Hatta iyi ki para verip de sinemada izlememişim.

Abartı bu kadar mı göze batırılır abi yaa.

Mizah dediğin, komedi dediğin inceden olur;

Abartı dediğin, gözünü çıkarmayacak derecede olur...

Filmde 100 tane espri varsa, en azından 99unu ortalama 5-10 saniye önce tahmin edebiliyorsunuz ya hu!

Böyle komedi mi olur...

Hele hele bi "Sandık" muamması yaratayım demiş film boyunca;

Güya millete merak ettirecek içinde ne olduğunu...

Nene cast seçimlerine katılıp kazandığında o kadar övdüler ki;

Bir baktım, o sandık olayında zerre kadar merak uyandıracak bir rol kesemedi.

Hele o iş ortamındaki tavırları resmen abartıydı.

Diyeceksiniz ki "Ee onun komedi olayı da o zaten!".

Yok be abi, bu kadar da değil...

Tamam hadi kaba saba bir adamı canlandıracaktır, onu yansıtacaktır ama

Bu kadar da olmaz hani...

Bir gerçekçi, bir inandırıcı yanı olur,

Sonra izlersiniz...

Dersiniz ki "Ya hakkaten bu olabilecek bir komedi".

Birde kendisini Cem Yılmaz ile karşılaştırıyor...

Birincisi: Cem Yılmaz'ın gişe kaygısı yok.

Adam, yapmak istediği şeyi yapmak adına yapıyor filmlerini.

Kimse izlemezse, gider kendisi izler; zerre de umrunda olmaz yani...

Herkes Hokkabaz'dan falan insanüstü bir komedi bekledi ama adamın derdi komedi yapmak değildi ki!

Sonra da "Cem Yılmaz filmlerinde güldüremiyor" diyorlar...

Recep İvedik midir yani komedi?

Sadri Alışık'ın falan kemikleri sızlar abi, komedi demeyin şu filme...

Basit ve uzun metrajlı bir skeç gibi en fazla...

Abi çok kötü bir film yaaa, valla kelimelere sığmıyor...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.