Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Güzel annemizin doğum günü kutlu olsun. :hug:

Minecim canımmm umarım bebeğin ve eşinle birlikte en güzle doğum günlerini geçirirsin.

En güzel mutluluk sanırım böylesi özel günlerde hatırlanmak...

papatyali_dogumgunu_pastasi.jpg

eee bebişimzde hediyeyi hak ettti :wub::wub:

Poupe_Marie-Antoinette_2-761032.jpg

ben kır çiçeklerini sevdiğim için bunlarda senin için...

cicekler02.jpg

Gönderi tarihi:

denız kızı bıede yukardakı pastadan verecen mı :D yanı masraf etmıyelım o kadar para verecez :D

canım ablam dogum gununu kutluyorum ıyıkı dogdun ıyı kı varsın cunku sen olmasaydın o pıtırcık da olmazdı demı yanı :D

saka bı yana nıce senelere;)

Gönderi tarihi:
tabiki sercan ne demek doğum gününü birlikte kutluyoruz form üyeleri olarak ee pastamızı da beraber yeriz artık :islik:

hııı tabı tabı sızlerden kalırsa yerız sımdıye bıtmıstır yav :unsure:

normalde sık sık gelemıyorum ama ne tesadufturkı bugun geldım ve mıneu ablamın dogum gunune rastladım:d bu bır mucıze mı yoksa bu bır ceza mı acaba :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Bir kadın ANNE olduğunda yeniden doğar...Artık yepyeni bir kimliği vardır onun...Ve hayatıda artık sadece kendine ait değildir...

Artık sadece kendisi için gülmez

Artık sadece kendisi için yaşamaz

Artık sadece kendisi için kararlar alamaz...

Çocukluğumdan bana kalan en büyük hayal kırıklığı annemin çok nadir gülmesiydi heralde...

İşte en zor anlarda bile gülmeye çalışmam bundan.

Ama ben annemi anlıyorum artık,polyanayı oynayabilmek,hep gülümseyebilmek,hayat denen mücadelede dimdik durabilmek gerçekten zor.

DELİ işi yani ;)

MİNEU DİLERİM Kİ O GÜZEL KIZIN DAİMA GÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜR.HEP MUTLU OL ABLACIM...

EŞİN, YAVRUN,TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM SANA :gul::gul::gul::hug::kiss:

ilyadael2.jpg

Gönderi tarihi:
Bir kadın ANNE olduğunda yeniden doğar...Artık yepyeni bir kimliği vardır onun...Ve hayatıda artık sadece kendine ait değildir...

Çocukluğumdan bana kalan en büyük hayal kırıklığı annemin çok nadir gülmesiydi heralde...

Ama ben annemi anlıyorum artık,polyanayı oynayabilmek,hep gülümseyebilmek,hayat denen mücadelede dimdik durabilmek gerçekten zor.

DELİ işi yani

EŞİN, YAVRUN,TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM SANA :gul: : :hug::kiss:

radya ablam senı sadece ve sadece alkıslıyorum.bu kadar guzel tanımlanabılır bu duygu====== :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Gönderi tarihi:
radya ablam senı sadece ve sadece alkıslıyorum.bu kadar guzel tanımlanabılır bu duygu====== :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Sen nerelerdesin bakim önce onu de bana :D Teşekkür ederim ablam :hug::clover:

Gönderi tarihi:
Sen nerelerdesin bakim önce onu de bana :D Teşekkür ederim ablam :hug::clover:

calısıyordum ablam o yuzden ısten cıktım bıraz ıslerım vardı onları hallettım ınsallah gıtmem daha :D

25 subat-8 mart arasıda olmam sımdıden dıyım :D cunkuu.. devamını sana yazarım :D

Gönderi tarihi:
calısıyordum ablam o yuzden ısten cıktım bıraz ıslerım vardı onları hallettım ınsallah gıtmem daha :D

25 subat-8 mart arasıda olmam sımdıden dıyım :D cunkuu.. devamını sana yazarım :D

Meajını okumadan tahmin ettim ben ;):P

Gönderi tarihi:
Güzel annemizin doğum günü kutlu olsun.

Minecim canımmm umarım bebeğin ve eşinle birlikte en güzle doğum günlerini geçirirsin.

En güzel mutluluk sanırım böylesi özel günlerde hatırlanmak...

papatyali_dogumgunu_pastasi.jpg

eee bebişimzde hediyeyi hak ettti

Poupe_Marie-Antoinette_2-761032.jpg

ben kır çiçeklerini sevdiğim için bunlarda senin için...

cicekler02.jpg

sevgili deniz kızı demek benim doğum günü topiğimi açmak sana kısmet oldu :) çok tşk ederim canım pasta,hediyeler ve çiçeklerin için, kocaman öpüyorum seni :hug:

bu arada o porselen bebek aysima büyüyene kadar benim olabilir mi :rolleyes:

iyi ki varsın :wub:

canım ablam dogum gununu kutluyorum ıyıkı dogdun ıyı kı varsın cunku sen olmasaydın o pıtırcık da olmazdı demı yanı

saka bı yana nıce senelere

tekrar tşk ederim sercancım:)

tabiki sercan ne demek doğum gününü birlikte kutluyoruz form üyeleri olarak ee pastamızı da beraber yeriz artık

en küçük dilimi sercana vericez cesalı o:)

Doğum günün kutlu olsun mine...

tşk ederim erbayum :)

normalde sık sık gelemıyorum ama ne tesadufturkı bugun geldım ve mıneu ablamın dogum gunune rastladım:d bu bır mucıze mı yoksa bu bır ceza mı acaba

cesa cesa :lol:

mutlu yillar mine

oyy oyy askerimizde gelmiş, unutmamış ,saol kardeşim :hug:

DELİ işi yani

EŞİN, YAVRUN,TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM SANA

ilyadael2.jpg

ablacım çok tşk ederim :hug::wub: sercanın dediği gibi sadece alkışlıyorum bende :alkis:

Gönderi tarihi:
Minecimm canımm sen de iyi ki varsın :wub:

YAaaaaaaaa hayırr o Aysima'yaa lütfen dokunma oynarken bozarsın sen şimdi :P

tamam dokunmam :(:crying::whistling::shifty:

mutlu yıllar canım :hug:

teşekkür ederim suhedacım :hug:

yaşlanıyoruz artık :(

• 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.