Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Güzel annemizin doğum günü kutlu olsun. Minecim canımmm umarım bebeğin ve eşinle birlikte en güzle doğum günlerini geçirirsin. En güzel mutluluk sanırım böylesi özel günlerde hatırlanmak... eee bebişimzde hediyeyi hak ettti ben kır çiçeklerini sevdiğim için bunlarda senin için... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 denız kızı bıede yukardakı pastadan verecen mı yanı masraf etmıyelım o kadar para verecez canım ablam dogum gununu kutluyorum ıyıkı dogdun ıyı kı varsın cunku sen olmasaydın o pıtırcık da olmazdı demı yanı saka bı yana nıce senelere;) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 tabiki sercan ne demek doğum gününü birlikte kutluyoruz form üyeleri olarak ee pastamızı da beraber yeriz artık Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Doğum günün kutlu olsun mine... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 tabiki sercan ne demek doğum gününü birlikte kutluyoruz form üyeleri olarak ee pastamızı da beraber yeriz artık hııı tabı tabı sızlerden kalırsa yerız sımdıye bıtmıstır yav normalde sık sık gelemıyorum ama ne tesadufturkı bugun geldım ve mıneu ablamın dogum gunune rastladım:d bu bır mucıze mı yoksa bu bır ceza mı acaba Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Bir kadın ANNE olduğunda yeniden doğar...Artık yepyeni bir kimliği vardır onun...Ve hayatıda artık sadece kendine ait değildir... Artık sadece kendisi için gülmez Artık sadece kendisi için yaşamaz Artık sadece kendisi için kararlar alamaz... Çocukluğumdan bana kalan en büyük hayal kırıklığı annemin çok nadir gülmesiydi heralde... İşte en zor anlarda bile gülmeye çalışmam bundan. Ama ben annemi anlıyorum artık,polyanayı oynayabilmek,hep gülümseyebilmek,hayat denen mücadelede dimdik durabilmek gerçekten zor. DELİ işi yani MİNEU DİLERİM Kİ O GÜZEL KIZIN DAİMA GÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜR.HEP MUTLU OL ABLACIM... EŞİN, YAVRUN,TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM SANA Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Bir kadın ANNE olduğunda yeniden doğar...Artık yepyeni bir kimliği vardır onun...Ve hayatıda artık sadece kendine ait değildir... Artık sadece kendisi için gülmez Artık sadece kendisi için yaşamaz Artık sadece kendisi için kararlar alamaz... Çocukluğumdan bana kalan en büyük hayal kırıklığı annemin çok nadir gülmesiydi heralde... İşte en zor anlarda bile gülmeye çalışmam bundan. Ama ben annemi anlıyorum artık,polyanayı oynayabilmek,hep gülümseyebilmek,hayat denen mücadelede dimdik durabilmek gerçekten zor. DELİ işi yani MİNEU DİLERİM Kİ O GÜZEL KIZIN DAİMA GÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜR.HEP MUTLU OL ABLACIM... EŞİN, YAVRUN,TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM SANA : radya ablam senı sadece ve sadece alkıslıyorum.bu kadar guzel tanımlanabılır bu duygu====== Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 radya ablam senı sadece ve sadece alkıslıyorum.bu kadar guzel tanımlanabılır bu duygu====== Sen nerelerdesin bakim önce onu de bana Teşekkür ederim ablam Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Sen nerelerdesin bakim önce onu de bana Teşekkür ederim ablam calısıyordum ablam o yuzden ısten cıktım bıraz ıslerım vardı onları hallettım ınsallah gıtmem daha 25 subat-8 mart arasıda olmam sımdıden dıyım cunkuu.. devamını sana yazarım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 calısıyordum ablam o yuzden ısten cıktım bıraz ıslerım vardı onları hallettım ınsallah gıtmem daha 25 subat-8 mart arasıda olmam sımdıden dıyım cunkuu.. devamını sana yazarım Meajını okumadan tahmin ettim ben Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 senın zekana hayranım ablam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Güzel annemizin doğum günü kutlu olsun. Minecim canımmm umarım bebeğin ve eşinle birlikte en güzle doğum günlerini geçirirsin. En güzel mutluluk sanırım böylesi özel günlerde hatırlanmak... eee bebişimzde hediyeyi hak ettti ben kır çiçeklerini sevdiğim için bunlarda senin için... sevgili deniz kızı demek benim doğum günü topiğimi açmak sana kısmet oldu çok tşk ederim canım pasta,hediyeler ve çiçeklerin için, kocaman öpüyorum seni bu arada o porselen bebek aysima büyüyene kadar benim olabilir mi iyi ki varsın canım ablam dogum gununu kutluyorum ıyıkı dogdun ıyı kı varsın cunku sen olmasaydın o pıtırcık da olmazdı demı yanı saka bı yana nıce senelere tekrar tşk ederim sercancım:) tabiki sercan ne demek doğum gününü birlikte kutluyoruz form üyeleri olarak ee pastamızı da beraber yeriz artık en küçük dilimi sercana vericez cesalı o:) Doğum günün kutlu olsun mine... tşk ederim erbayum normalde sık sık gelemıyorum ama ne tesadufturkı bugun geldım ve mıneu ablamın dogum gunune rastladım:d bu bır mucıze mı yoksa bu bır ceza mı acaba cesa cesa mutlu yillar mine oyy oyy askerimizde gelmiş, unutmamış ,saol kardeşim Bir kadın ANNE olduğunda yeniden doğar...Artık yepyeni bir kimliği vardır onun...Ve hayatıda artık sadece kendine ait değildir... Artık sadece kendisi için gülmez Artık sadece kendisi için yaşamaz Artık sadece kendisi için kararlar alamaz... Çocukluğumdan bana kalan en büyük hayal kırıklığı annemin çok nadir gülmesiydi heralde... İşte en zor anlarda bile gülmeye çalışmam bundan. Ama ben annemi anlıyorum artık,polyanayı oynayabilmek,hep gülümseyebilmek,hayat denen mücadelede dimdik durabilmek gerçekten zor. DELİ işi yani MİNEU DİLERİM Kİ O GÜZEL KIZIN DAİMA GÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜR.HEP MUTLU OL ABLACIM... EŞİN, YAVRUN,TÜM SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI VE UZUN BİR ÖMÜR DİLERİM SANA ablacım çok tşk ederim sercanın dediği gibi sadece alkışlıyorum bende Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Minecimm canımm sen de iyi ki varsın YAaaaaaaaa hayırr o Aysima'yaa lütfen dokunma oynarken bozarsın sen şimdi :P Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Minecimm canımm sen de iyi ki varsın YAaaaaaaaa hayırr o Aysima'yaa lütfen dokunma oynarken bozarsın sen şimdi tamam dokunmam mutlu yıllar canım teşekkür ederim suhedacım yaşlanıyoruz artık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.