Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

"İcat edilebilecek hersey icat edildi." (Everything that can be invented has been invented.)

Charles H. Duell, Commissioner, Amerikan Patent Dairesi Vekili, 1899

“Radyonun geleceği yok.” (Radio has no future.)

Lord Kelvin, Iskocyali fizik adamı, 1899

"Ucaklar hos oyuncaklar. Ama askeri bir degerleri yok." (Airplanes are interesting toys but of no military value.)

Marechal Ferdinand Foch, Strateji Profesörü - 1911

"Artistlerin konusmalarini kim duymak ister ki?" (Who the **** wants to hear actors talk?)

H.M. Warner, Film endustrisi yoneticisi, 1927

“Patlayıcı maaddelerin uzmanı olarak söylüyorum; bomba hiçbir zaman atılmayacaktır.” (The Atomic bomb will never go off, and I speak as an expert in explosives.)

Admiral William Leahy, Amerika Atom Bombası Projesi, 1943

"Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton agirliginda olacaklar." (Computers in the future may weigh no more than 1.5 tons.)

Popular Mechanics, 1949

"Sound'larını beğenmedim, ayrıca gitar gruplarının modası geçti.) (We don't like their sound, and guitar music is on the way out.)

Bir Plak Firması Beatles’ı reddederken, 1962

"Insanlarin evlerinde bilgisayar bulundurmalari için herhangi bir neden goremiyorum." (There is no reason anyone would want a computer in their home.)

Ken Olson, Digital Equipment Corp. firması başkanı, 1977

Gönderi tarihi:

:lol:

En güzeli de bu:

"İcat edilebilecek hersey icat edildi." :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.