Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Kiraz'cım dogum günün kutlu olsun ne güzel ki annenle aynı gün kutluyorsun bu mutlu günü. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Aman aman ablası kızıma da açmış topik Aman o burada kusur kalıverseydi Zaten hediyeler ona,pastalar ona,sayesinde benim doğumgünüm kaynadı gitti 13 yıldır Kirazzzzzzzz azcık cadısın ama seni çok seviyorum,buradan da söliyeyim dedim. İyi ki Dünya'ya getirdim seni annem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Dogum gunun kutlu olsun! Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Kiraz'cım dogum günün kutlu olsun ne güzel ki annenle aynı gün kutluyorsun bu mutlu günü. Deniz abLa çok teşekkür ederim düşündüğün için bayan radya unuuutmuuuş biLe benii Heyecan yaptı galba Gerçi o doğum günü kutluyacak yaşı çoktan geçti ama benden meraklı ÇocukLuğunu yaşadı bugün Tekrar çok teşekkür ederim Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Aman aman ablası kızıma da açmış topik Aman o burada kusur kalıverseydi Zaten hediyeler ona,pastalar ona,sayesinde benim doğumgünüm kaynadı gitti 13 yıldır Kirazzzzzzzz azcık cadısın ama seni çok seviyorum,buradan da söliyeyim dedim. İyi ki Dünya'ya getirdim seni annem Anneciiim iyiki gelmişiz dünyayaaaaa İyiki hep vaRsın yanımda hiiiii....ç bırakma beni...! Sen benden daha cadısın anneciim :D13 değil 14 aaa HediyeLer mi duyamadıım? Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Dogum gunun kutlu olsun! Çok teşekkür ederim! Bu arada pastaya bayıldım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Çok şaşırdım Kiraz sende mi aynı gün doğdun Çok güzel,gözümden kaçmış.Yorgun ve yoğunluğun verdiği bir vaziyet-i hal,affola...nice mutlu senelere Kirazcım Pastalarını anneye kaptırma. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 ilk önce kocaman birÖZÜR DİLERİM gerçekten yerin dibine girdim..... İYİ Kİ DOĞDUN KİRAZCIM valla ne diyebilirim ki tüm dileklerin olur inşallah... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 ilk önce kocaman birÖZÜR DİLERİM gerçekten yerin dibine girdim..... İYİ Kİ DOĞDUN KİRAZCIM valla ne diyebilirim ki tüm dileklerin olur inşallah... Çok teşekkür ederim godzi abi Bugün geLdiniz ya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 gecikmiş bir doğum günü mesajı daha kirazcım yeni yaşın kutlu olsun canım, başarı, sağlık ve mutluluk hep sizinle olsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 sey ben gec gelmek o yuzden kutlayamamak. ama sen var annene soylememek duyarsa bana var kızmak ben var dogum gununu kutlamak sen var ıyı guzel gunler gecırmek Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 sey ben gec gelmek o yuzden kutlayamamak. ama sen var annene soylememek duyarsa bana var kızmak ben var dogum gununu kutlamak sen var ıyı guzel gunler gecırmek Ben var ondan önce görmek ha ha ha Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 ee sey ben de var o zaman kacmak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.