Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Bende diyorum kutlamadık mı ablamın yaş gününü Acaba dedim deilye hergün bayram misali mi Sen ablaya deli mi diyosun bakimmmmmmmm... hımmmmmm eyvah eyvahhh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Sen ablaya deli mi diyosun bakimmmmmmmm... hımmmmmm eyvah eyvahhh aaa hiç öyle der miyim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 aaa hiç öyle der miyim o zman ne diyosun hımm süleee çubuukkk ıslık çalma şeytan gelir Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Bitmeyen yaş günü Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Bitmeyen yaş günü Bu 40 ların az daha büyüğü yokmuydu Hiç moralim bozulmuyor hiçççççç 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2009 o zman ne diyosun hımm süleee çubuukkk ıslık çalma şeytan gelir durr yaa hevesimi kırma gerçek hayatta çalamıyoruz herlade ne diyordum ben ya BİTMEYEN YAŞ günü bencede ben diyorum deliye yani bize hergün yaş günü Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 ya sımdı nasıl desem bılmıyom kı kızar mı acaba gecmıs bayramın mubarek olsun dıyecemmm ama lafı hemen cevırıyım gecmıs dogum gunun kutlu olsun ablam kusura bakma.gec bır kutlama oldu ama Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 ya sımdı nasıl desem bılmıyom kı kızar mı acaba gecmıs bayramın mubarek olsun dıyecemmm ama lafı hemen cevırıyım gecmıs dogum gunun kutlu olsun ablam kusura bakma.gec bır kutlama oldu ama Ben sizlere kızabilirmiyim hiç... Teşekkür ederim ablam Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 ablacım çok geç oldu biliyorum ama doğum günün kutlu olsun... çocuklarınla ailenle mutlu bir yıl geçirmen dileği ile mcx kocaman Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 ablacım çok geç oldu biliyorum ama doğum günün kutlu olsun... çocuklarınla ailenle mutlu bir yıl geçirmen dileği ile mcx kocaman Görünüşe bakılırsa benim bu doğum günü bi dahakine kadar kutlanacak Teşekkürler ablacım hepiniz çok tatlısınız 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 ablam cok gec oldu cok ozurrrrr mutlu yillar =) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2009 Görünüşe bakılırsa benim bu doğum günü bi dahakine kadar kutlanacak Teşekkürler ablacım hepiniz çok tatlısınız bı tek ben unutmamısım demekkı bak sımdı buna sevındım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 ablam cok gec oldu cok ozurrrrrmutlu yillar =) Hiç sorun değil ablam,düşünmeniz yeter... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Teşekkür ederim... 39 mum'lu bir pasta koymadığın için de ayrıca teşekkür ederim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Teşekkür ederim... 39 mum'lu bir pasta koymadığın için de ayrıca teşekkür ederim Daha 30'larında gencecik bir kız sayılırsınız. Cıvıl cıvıl birisiniz ve inanın 20'likler sizi kıskanıyor Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Daha 30'larında gencecik bir kız sayılırsınız. Cıvıl cıvıl birisiniz ve inanın 20'likler sizi kıskanıyor Bunu kızıma hemen okutmam lazım. Sokakta"bana abla diye seslen rici derim" dediğim de, şöle ( )kaşını kaldırıyor... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Bunu kızıma hemen okutmam lazım. Sokakta"bana abla diye seslen rici derim" dediğim de, şöle ( )kaşını kaldırıyor... Eee, boşuna kaş kaldırmasın, İzmir'in havasından mı suyundan mı bilinmez yaş iki yılda bir alınıyor, dünyaca meşhur bayanları tarafından Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Eee, boşuna kaş kaldırmasın, İzmir'in havasından mı suyundan mı bilinmez yaş iki yılda bir alınıyor, dünyaca meşhur bayanları tarafından 1 Alıntı
Φ Lady Soul Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Görünüşe bakılırsa benim bu doğum günü bi dahakine kadar kutlanacak Teşekkürler ablacım hepiniz çok tatlısınız O zaman kutlamaya ara vermeyelim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 ben de dedim ablamın doğum gününe daha var yanlış hatırlamıyorsam aralıkta diye... bi baktım ki kutlamaya devam ettirmek içinmiş edelim tabi 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.