Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Su yorum farkimizi iyi anlamak icin lütfen bu konu hakkindaki kendi yorumunuzu yazarsaniz sevinirim. Diyorum ki, Hrant Dink'in öldürüleceğinden önceden haberi olan ve göz yuman Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek neden şimdi Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ? Nasıl oldu da, H.Dink'in öldürülmesinden sonraki 1 saat içerisinde flaması, pankartı hazır vaziyette toplanan kalabalık 'Hepimiz Ermeniyiz' diye yürüdü ? Neden, iddianamenin dayandığı 'darbe günlükleri'nin yazarı olduğu iddia edilen Özden Örnek Paşa tutuklanmadı ? Neden, faili mechulleri yapanları 'devlet için kurşun atanlar'a sahip çıkan Tansu Çiller tutuklanmadı ? Bu soruların hepsi ve daha başka sorular Ergenekon Davası mantığı içerisinde... Herkese dokunanlar neden bunlara dokunmadı ? Bu soruların cevabını verebilirmisiniz ? Bunlara bir cevabınız yokmu ? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 ihanet belgesine 27 bin imza. Yurt icinden ve yurt disindan olmak üzere toplam 27 bin kisi Ermeni kardeslerinden özür dileme imzasi atmislar.Adlari Türk kalpleri ne oldugu bilmeyenlerin sayisi önemli degil.Türkiyede imza atanlarin illere göre dagilimi söyle;Istanbul.Ankara ve Diyarbakir ilk ücte geliyor.Yurt disindan ise en fazla katilim Almanyadan,ABD-ingiltere ve Fransa'dan olmus.Ihanet kampanyasi devam ettigi icin bu sayilar degisecektir de ilginc olan, Almanya ve Diyarbakir'dir.Cünkü Diyarbakir Kürdistan'in bassehri,Almanya ise PKKlilarin merkezidir.Bunun ne anlama geldigini anlayan anlar. Bu arada Ermenistan hükümeti bu imza kampanyasini cok büyük bir dikkatle takip etmektedir.Eger ilerki yillarda bu kampanyayi tertip edenlere bir vesile ile herhsngi bir ödül verilirse kimse sasmasin.Cünkü bu dünya cikar dünyasidir. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Bunlara bir cevabınız yokmu ? Sn Dogrucudavut, defalarca söyledim ve anlattim, benim konuya bakis acimin siyasi bakis acima göre olmadigi ve tek istegimin ülkemizdeki kirli islerin ortaya cikarilmasi ve derin devletin tasviye edilmesi. Sormus oldugunuz sorularin aynisini ülkemizdeki diger katledilenler icinde sorabiliriz ve ora da da benzeri sorumlularin diger hükümetler ve siyasiler tarafindan korundugunu ve hatta terfiye edildigini görecegiz. Tabiiki bu tip olaylar kafa karsitiriyor ve birde bizleri umutsuzluga götürüyor. Ben burada ne AKP'yi destekliyorum nede baskalarini. AKP zaten benim dünya görüsüme ters bir siyasi cizgi. Ama digerleride bana göre AKP'den farkli degiller. Olan olaylarda herkesin parmagi var. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Bunlara bir cevabınız yokmu ? Tasfiye ve çıkar.... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 DP-MSP-DYP-AP-ANAP-RP-SP-FP=AKP(ceket degistirmis)Bu nedenle sizin israrla AKP yi ayri bir partiymis gibi göstermeniz ve savunmuyorum deseniz bile savunmaniz apacik ortada.Hemen her defasinda gecmis iktidarlari öne sürüyorsunuz,halbuki gecmis iktidarlarda ayni partinin farkli versiyonlariydi. saygilarla Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 ihanet belgesine 27 bin imza. Yurt icinden ve yurt disindan olmak üzere toplam 27 bin kisi Ermeni kardeslerinden özür dileme imzasi atmislar.Adlari Türk kalpleri ne oldugu bilmeyenlerin sayisi önemli degil.Türkiyede imza atanlarin illere göre dagilimi söyle;Istanbul.Ankara ve Diyarbakir ilk ücte geliyor.Yurt disindan ise en fazla katilim Almanyadan,ABD-ingiltere ve Fransa'dan olmus.Ihanet kampanyasi devam ettigi icin bu sayilar degisecektir de ilginc olan, Almanya ve Diyarbakir'dir.Cünkü Diyarbakir Kürdistan'in bassehri,Almanya ise PKKlilarin merkezidir.Bunun ne anlama geldigini anlayan anlar. Bu arada Ermenistan hükümeti bu imza kampanyasini cok büyük bir dikkatle takip etmektedir.Eger ilerki yillarda bu kampanyayi tertip edenlere bir vesile ile herhsngi bir ödül verilirse kimse sasmasin.Cünkü bu dünya cikar dünyasidir. saygilarla Inaniyorumki sizin övgüyle bahsettiginiz Roni Margulies Israil'in Filistin'lilere karsi yapmis oldugu insanlik sucunu kinarkende aynen Israil vatanperverleri tarafindan benzeri suclamalara ve ithamlara maruz kalmistir. Onunda kalbinin ne oldugu sorgulanmistir. Durus gösterenlerin tümünün sonu malesef aynidir, onlar devamli digerleri tarafindan susunuz busunuz gibi yalan yanlis suclamalara maruz kalirlar. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Sn Dogrucudavut, defalarca söyledim ve anlattim, benim konuya bakis acimin siyasi bakis acima göre olmadigi ve tek istegimin ülkemizdeki kirli islerin ortaya cikarilmasi ve derin devletin tasviye edilmesi. Sormus oldugunuz sorularin aynisini ülkemizdeki diger katledilenler icinde sorabiliriz ve ora da da benzeri sorumlularin diger hükümetler ve siyasiler tarafindan korundugunu ve hatta terfiye edildigini görecegiz. Tabiiki bu tip olaylar kafa karsitiriyor ve birde bizleri umutsuzluga götürüyor. Ben burada ne AKP'yi destekliyorum nede baskalarini. AKP zaten benim dünya görüsüme ters bir siyasi cizgi. Ama digerleride bana göre AKP'den farkli degiller. Olan olaylarda herkesin parmagi var. Ben AKPyi destekliyorsunuz yada siyasi bakıyorsunuz diye bir şey söylemedim. Sadece, herhangi bir olay, bir bulmaca gibi biraz akıl yürütelim. Bu soruların cevabı sizce nedir ?Bu derin devlet tasfiye ediliyorsa geriye kalanlar kimler ? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Tasfiye ve çıkar.... Biraz daha açabilirmisiniz ? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Inaniyorumki sizin övgüyle bahsettiginiz Roni Margulies Israil'in Filistin'lilere karsi yapmis oldugu insanlik sucunu kinarkende aynen Israil vatanperverleri tarafindan benzeri suclamalara ve ithamlara maruz kalmistir. Onunda kalbinin ne oldugu sorgulanmistir. Durus gösterenlerin tümünün sonu malesef aynidir, onlar devamli digerleri tarafindan susunuz busunuz gibi yalan yanlis suclamalara maruz kalirlar. Olabilir. Türkiyedeki durumla ilgili ne gibi bir paralellik kurdunuz Roni Margulies ile ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Olabilir. Türkiyedeki durumla ilgili ne gibi bir paralellik kurdunuz Roni Margulies ile ? Paralellik olaylar aynisi olamasada cok. Anlatmak istedigim cogunluga ait olanlarin devletin yanlisina karsi bir durus göstermesidir. Ülkemizde bir cok Roni Margulies'ler mesela azinliklar konusundaki görüsleri nedeniyle vatanhaini ilan edilmislerdir. Ama konu sadece azinliklarla sinirli degil. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Paralellik olaylar aynisi olamasada cok. Anlatmak istedigim cogunluga ait olanlarin devletin yanlisina karsi bir durus göstermesidir. Ülkemizde bir cok Roni Margulies'ler mesela azinliklar konusundaki görüsleri nedeniyle vatanhaini ilan edilmislerdir. Ama konu sadece azinliklarla sinirli degil. Roni Margulies'in emperyalizme karşı bir duruşu var. Sizin dedikleriniz kimler ve karşı durdukları nedir ? Orhan Pamuk yada özürcülerden bahsediyorsanız, onların duruşu taban tabana terstir Roni ile... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Roni Margulies'in emperyalizme karşı bir duruşu var. Sizin dedikleriniz kimler ve karşı durdukları nedir ? Orhan Pamuk yada özürcülerden bahsediyorsanız, onların duruşu taban tabana terstir Roni ile... Biraz kafa yorarsaniz ne demek istedigimi ve kimlerden bahsettigimi iyi anlayacaksiniz. Tabii önce niyet önemli. Birde sizin taban tabana ters diye behsettiginiz sahislar ile Roni arasindaki farklililari biraz acarsaniz iyi olur. Neye dayanarak taban tabana terstir diyebiliyorsunuz? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Biraz kafa yorarsaniz ne demek istedigimi ve kimlerden bahsettigimni iyi anlayacaksiniz. Tabii önce niyet önemli. Birde sizin taban tabana ters diye behsettiginiz sahislar ile Roni arasindakileri biraz acarsaniz iyi olur. Neye dayanarak taban tabana terstir diyebiliyorsunuz? Bunu söylemiştim. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Bunu söylemiştim. ??????????????????????????? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 ??????????????????????????? Roni Margulies'in emperyalizme karşı bir duruşu var. Sizin dedikleriniz kimler ve karşı durdukları nedir ? Orhan Pamuk yada özürcülerden bahsediyorsanız, onların duruşu taban tabana terstir Roni ile... Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Roni Israil'in Filistinli'lere karsi yapmis oldugu saldirilari kiniyor ve kendisi de Yahudi asilli. Diger taraftan bir durusu yorumlarken icin illaki ayni olaylarinmi yasanmasi ve kinanmasi gerekli? Konuyu anlamazliga getirmeye hic te gerek yok. Türkiye'deki Roni'ler de mesela hala cözülmemeis bir Kürt sorununa karsi bir durus göyteriyorlar ve onlar bu dusruslarindan dolayi vatanhaini ilan ediliyorlar aynen Yahudi asilli Roni'nin de Israilliler tarafindan ilan edilmis olabilecegi gibi. Emperyalizme karsi olmak demek azinlik haklarinada sahip cikmak demektir. Gerisi balon laflardir. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Roni Israil'in Filistinli'lere karsi yapmis oldugu saldirilari kiniyor ve kendisi de Yahudi asilli. Diger taraftan bir durusu yorumlarken icin illaki ayni olaylarinmi yasanmasi ve kinanmasi gerekli? Konuyu anlamazliga getirmeye hic te gerek yok. Türkiye'deki Roni'ler de mesela hala cözülmemeis bir Kürt sorununa karsi bir durus göyteriyorlar ve onlar bu dusruslarindan dolayi vatanhaini ilan ediliyorlar aynen Yahudi asilli Roni'nin de Israilliler tarafindan ilan edilmis olabilecegi gibi.Emperyalizme karsi olmak demek azinlik haklarinada sahip cikmak demektir. Gerisi balon laflardir. Sizin sınıf bilincini ve ezilen-ezen ilişkisini iyi incelemeye ihtiyacınız var. İsrail ve ABD emperyalizmi ezendir, filistinliler ezilendir. Dolayısı ile Roni ezilenlerin yanında olmuş, emperyalizme karşı bir duruş sergilemiştir. Ülkemize gelirsek, Kürt sorunu dediğiniz terör sorununun arkasında emperyalizm vardır. Kürt sorununa yani teröre destek çıkmak emperyalizm ile birlikte hareket etmek demektir. O yüzden, bizdekilerin tavrı gerçek bir sosyalist ile taban-tabana zıt bir duruştur çünkü işbirlikçidir, ırkçıdır, geri düzeni savunmaya yöneliktir. İlerici değildir. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Bu derin devlet tasfiye ediliyorsa geriye kalanlar kimler ? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Hrant Dink'in öldürüleceğinden önceden haberi olan ve göz yuman Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek neden şimdi Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ? Nasıl oldu da, H.Dink'in öldürülmesinden sonraki 1 saat içerisinde flaması, pankartı hazır vaziyette toplanan kalabalık 'Hepimiz Ermeniyiz' diye yürüdü ? Neden, iddianamenin dayandığı 'darbe günlükleri'nin yazarı olduğu iddia edilen Özden Örnek Paşa tutuklanmadı ? Neden, faili mechulleri yapanları 'devlet için kurşun atanlar'a sahip çıkan Tansu Çiller tutuklanmadı ? Bu soruların hepsi ve daha başka sorular Ergenekon Davası mantığı içerisinde... Herkese dokunanlar neden bunlara dokunmadı ? Bu soruların cevabını verebilirmisiniz ? Bu sorulara neden cevap vermediniz ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Sizin sınıf bilincini ve ezilen-ezen ilişkisini iyi incelemeye ihtiyacınız var. İsrail ve ABD emperyalizmi ezendir, filistinliler ezilendir. Dolayısı ile Roni ezilenlerin yanında olmuş, emperyalizme karşı bir duruş sergilemiştir. Ülkemize gelirsek, Kürt sorunu dediğiniz terör sorununun arkasında emperyalizm vardır. Kürt sorununa yani teröre destek çıkmak emperyalizm ile birlikte hareket etmek demektir. O yüzden, bizdekilerin tavrı gerçek bir sosyalist ile taban-tabana zıt bir duruştur çünkü işbirlikçidir, ırkçıdır, geri düzeni savunmaya yöneliktir. İlerici değildir. Olur ögreniriz, artik irkciligida baskalarinin üzerine attik. Kürt sorunu terörmüs, onuda ögrendik. malesef bir defada olsun haksiz cikmadim yaa, defalarca söyledim, biz sorunlu ve inkarci toplumuz, öyle yetistirlimisiz, kendimizi dev aynasinda ve digerlerini devamli haksiz görürüz. Biz her zaman her yerde hakliyizdir, demisimdir. her seferinde bir kezde olsun yanilayim demisimdir ama olmadi. Bakiyorum devam bu halimizeeeeeeeee Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Olur ögreniriz, artik irkciligida baskalarinin üzerine attik. Kürt sorunu terörmüs, onuda ögrendik. malesef bir defada olsun haksiz cikmadim yaa, defalarca söyledim, biz sorunlu ve inkarci toplumuz, öyle yetistirlimisiz, kendimizi dev aynasinda ve digerlerini devamli haksiz görürüz. Biz her zaman her yerde hakliyizdir, demisimdir. her seferinde bir kezde olsun yanilayim demisimdir ama olmadi. Bakiyorum devam bu halimizeeeeeeeee Karşınızdakini suçlayacağınıza neden sorulara mantıklı cevap vermeye çalışmıyorsunuz ? Neden, dediklerimi çürütmeye çalışmıyorsunuz ? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Hrant Dink'in öldürüleceğinden önceden haberi olan ve göz yuman Trabzon Emniyet Müdürü Ramazan Akyürek neden şimdi Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ? Nasıl oldu da, H.Dink'in öldürülmesinden sonraki 1 saat içerisinde flaması, pankartı hazır vaziyette toplanan kalabalık 'Hepimiz Ermeniyiz' diye yürüdü ? Neden, iddianamenin dayandığı 'darbe günlükleri'nin yazarı olduğu iddia edilen Özden Örnek Paşa tutuklanmadı ? Neden, faili mechulleri yapanları 'devlet için kurşun atanlar'a sahip çıkan Tansu Çiller tutuklanmadı ? Bu soruların hepsi ve daha başka sorular Ergenekon Davası mantığı içerisinde... Herkese dokunanlar neden bunlara dokunmadı ? Bu soruların cevabını verebilirmisiniz ? Bu sorulara neden cevap vermediniz ? Anlatmaya calistik ama anlasilmamis hala, bana göre bunlar tasviye edileceklerin icinde degiller, en azindan su anki durumuyla öyle gözüküyorlar. Ilerideki gelismeler gösterecek. Diger taraftan size göre neden, faili mechulleri yapanları 'devlet için kurşun atanlar'a sahip çıkan Tansu Çiller yillar önceden de tutuklanmadi? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Karşınızdakini suçlayacağınıza neden sorulara mantıklı cevap vermeye çalışmıyorsunuz ? Neden, dediklerimi çürütmeye çalışmıyorsunuz ? Ciddiye alinacak bir söylem olmadigina göre cürütecekte bir sey yoktur. Yoksa sorunlu bir toplumuz dermiydim? Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Anlatmaya calistik ama anlasilmamis hala, bana göre bunlar tasviye edileceklerin icinde degiller, en azindan su anki durumuyla öyle gözüküyorlar. Ilerideki gelismeler gösterecek. Diger taraftan size göre neden, faili mechulleri yapanları 'devlet için kurşun atanlar'a sahip çıkan Tansu Çiller yillar önceden de tutuklanmadi? Tansu-Özer Çiller çetesi hiç bir zaman ABD çıkarlarına aykırı bir iş yapmamıştır. Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Ciddiye alinacak bir söylem olmadigina göre cürütecekte bir sey yoktur. Yoksa sorunlu bir toplumuz dermiydim? Neden ciddiye almaya değer değil söylediklerim ? Sizce neresi yanlış ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.