Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 Alacakaranlık (2008) - Twilight Tür :Aksiyon / Korku / Romantik Yönetmen :Catherine Hardwicke Senaryo :Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap) Oyuncular :Kristen Stewart, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Cam Gigandet, Nikki Reed, Michael Welch, Justin Chon, Jackson Rathbone, Rachelle Lefevre, Taylor Lautner, Christian Serratos, Ashley Greene, Anna Kendrick Yapımcı :Karen Rosenfelt, Jamie Marshall, Greg Mooradian, Mark Morgan Görüntü Yönetmeni :Elliot Davis Isabella Swan Washington'ın, hiç yağmurun dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu, şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. fakat, gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecenlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward, şimdiye kadar içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak, artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en değer verdiği insan olan Isabella... İki sevgili kendilerini, tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulurlar. Alinti Twilight, Stephenie Meyer'in 2005'de yazdığı aynı adlı romanından o yuzden sinemaya gitmeden uzun zaman once kitabi okuyun ki butun detail lari hatirlamayin yada ilk filme bakin sonra beyenirseniz kitablarini okuyun. Benim tavsiyem bu. Herzaman Vampirler, Melekler aslinda insanliktan cikan hersey benim kucuklugumden beri ilgimi cekmisdi. Twilight cikmadan seyreticegime emindim. Ben hosuma gitti herkese tavsiye ederim. Erward ilk biraz tuaf gelebilir ama davranislarini gide gide daha iyi anliya bileceksiniz. Aslinda tur olarak korku demesemde olur . Aksiyon ve Romantik bir Film. Kacirmayin. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Ben de dun izledim bu filmi Hoşuma gitti begendim ama bu seri bir film oldugundan tabii sonu şimdilik sizi kesmeyebilir... Onun dışında başrol oyuncularını çok begendim rol için çok uygundular, çok yakışmışlardı filme... Ha tabii ben bu arada bu filmi ustuste iki kezzledim. İkincisini hızlı çekim yaptım yani bi çeşit kısa film haline donusturdum filmi Filmdeki ayrıntılar ikinci kez izlendiginde daha da belirgin hale geliyor... Başta da dediğim gibi bu bir seri film ve film, Stephenie Meyer'in aynı adlı romanından uyarlanmış... Kitaplarını okumak için; 1. kitap, Twilight (Alacakaranlık) 2. kitap, New Moon ( Yeni Ay ) 3. kitap, Eclipse ( Tutulma ) 4. kitap, Breaking Dawn ( Şafak Vakti) 5. kitap, Midnight Sun ( Geceyarısı Güneşi ) Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gerçektende çok hoş bir film özellikle kitapları okumaya başlayınca bağımlılık yapıyor ve mart ayında çıkacak olan breaking dawn içn sabırsızlanıyorum o yüzden internetten ingilizce olarak okumaya başladım.Aslında kitabı okumadan filmi anlamak biraz zor çünkü fazla detaylı anlatılmamış. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 1. kitap, Twilight (Alacakaranlık) 2. kitap, New Moon ( Yeni Ay ) 3. kitap, Eclipse ( Tutulma ) 4. kitap, Breaking Dawn ( Şafak Vakti) 5. kitap, Midnight Sun ( Geceyarısı Güneşi ) Kitaplari suan okuyorum bir ve ikiyi bitirdim 3. ye baslicagim yanliz kitaplar herzaman gibi Filmden daha iyi oluyor Filmde malesef butun detaillere yer yok ama hem Kitaplari okuyun hemde Filmlere bakin New Moon yazin Amerika'da cikacak onu bekliyorum suan umarim burdan gitmeden cikar Edward'tu Kitaptan taniyorsaniz filmden daha cekici bulacaksaniz Jacob'a dikkat edin onunda Rolunu giderek entrasant olcak buarada Jacob'u Taylor Lautner ni denistirmeyi dusunuyorlardi New Moon icin ama anladigim kadariyla devam edebilir demis Yonetmen bencede kalsin alistik ona bir kere Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ya ben bunu ızledım ama bana sacma geldı belkıde vampır olayını sevmedıgımdendır.bu varpır konusu... ne bılıyım ıste ya sevmıyorum flım hakkında bılgı ıcın tesekkurler angel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.