Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 merhabalar uzun zamandır yoktum aranızda neleri kaçırdığımı çok merak ediyorum.. yazımı tamamladıktan sonra forum da bi gezintiye çıkıcam.. özlemişim burayı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 merhabalar uzun zamandır yoktum aranızda neleri kaçırdığımı çok merak ediyorum.. yazımı tamamladıktan sonra forum da bi gezintiye çıkıcam..özlemişim burayı Sana sadece hoşgeldin demek yeterli sen nasıl olsa burayı biliyorsun tek başına dolaş bence.......................ama tekrardan hoşgeldin 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 tekrardan hosgeldin 1 Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 hoşgeldin ayrışık öğecik olarak kalmaman iyidir.Forum da iyidir koppması zordur buradan dimi 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 yeşilsu yeniden görebilmek ne güzel tekrar hoş geldin 1 Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 merhabalar uzun zamandır yoktum aranızda neleri kaçırdığımı çok merak ediyorum.. yazımı tamamladıktan sonra forum da bi gezintiye çıkıcam.. özlemişim burayı sende ben gibisin.....nerelerdik ?????? 1 Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 ben niye çooook uzun zaman sonra dönüyorum bu foruma anlayamadım demekki bende büyük bir yeri varmış Tekrardan Merhaba arkadaşlar Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 ben niye çooook uzun zaman sonra dönüyorum bu foruma anlayamadım demekki bende büyük bir yeri varmış Tekrardan Merhaba arkadaşlar Hoşgeldiniz Hep bekleriz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Hoşbuldukkk hep gelicem Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 hoşgeldin ayrışık öğecik olarak kalmaman iyidir.Forum da iyidir koppması zordur buradan dimi evett.. geç bir cevap oldu 6 yıl geçmiş ama olsun sonuçta yine buradayım Saygılar. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 ben niye çooook uzun zaman sonra dönüyorum bu foruma anlayamadım demekki bende büyük bir yeri varmış Tekrardan Merhaba arkadaşlar Ha ha ha buda ilk oldu ozaman yeşilsu.... ikinci defa aynı sayfaya düşmek kimseye nasip olmaz.... Tekrar hoşgeldin... 1 Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 başka bir sayfa aramıyordum aslında burayı arıyordum buldum.. Hoşbuldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.