Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 16 yıl merhabalar uzun zamandır yoktum aranızda neleri kaçırdığımı çok merak ediyorum.. yazımı tamamladıktan sonra forum da bi gezintiye çıkıcam.. özlemişim burayı
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl merhabalar uzun zamandır yoktum aranızda neleri kaçırdığımı çok merak ediyorum.. yazımı tamamladıktan sonra forum da bi gezintiye çıkıcam..özlemişim burayı Sana sadece hoşgeldin demek yeterli sen nasıl olsa burayı biliyorsun tek başına dolaş bence.......................ama tekrardan hoşgeldin
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl hoşgeldin ayrışık öğecik olarak kalmaman iyidir.Forum da iyidir koppması zordur buradan dimi
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 13 yıl merhabalar uzun zamandır yoktum aranızda neleri kaçırdığımı çok merak ediyorum.. yazımı tamamladıktan sonra forum da bi gezintiye çıkıcam.. özlemişim burayı sende ben gibisin.....nerelerdik ??????
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl Yazar ben niye çooook uzun zaman sonra dönüyorum bu foruma anlayamadım demekki bende büyük bir yeri varmış Tekrardan Merhaba arkadaşlar
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl ben niye çooook uzun zaman sonra dönüyorum bu foruma anlayamadım demekki bende büyük bir yeri varmış Tekrardan Merhaba arkadaşlar Hoşgeldiniz Hep bekleriz
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl Yazar hoşgeldin ayrışık öğecik olarak kalmaman iyidir.Forum da iyidir koppması zordur buradan dimi evett.. geç bir cevap oldu 6 yıl geçmiş ama olsun sonuçta yine buradayım Saygılar.
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl Admin ben niye çooook uzun zaman sonra dönüyorum bu foruma anlayamadım demekki bende büyük bir yeri varmış Tekrardan Merhaba arkadaşlar Ha ha ha buda ilk oldu ozaman yeşilsu.... ikinci defa aynı sayfaya düşmek kimseye nasip olmaz.... Tekrar hoşgeldin...
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl Yazar başka bir sayfa aramıyordum aslında burayı arıyordum buldum.. Hoşbuldum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.