Φ yesilsu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 yalancı hani çikolatamm Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 üstüme alındımmm yeşilsucum hemen adres alayım Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 zeynepcim valla sen bu smile ı çok kullanmaya başladın yüzünde kalıcak sonra yeşilsuya çikolata sözüm vardıda o yüzden üstüme alındım dedim hep aynı smile kullanmasına bittimm Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 peki avatarını sevmedım ama Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 öleceksiniz biliyor musunuz? Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 bunu herkes biliyor sands dediğin şeye bak peki avatarını sevmedım ama zeynep önceki avatarımı görmedin sen galiba dilime iğne sokmuştum onu daha çok beğendiysen onu koyayım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 sana yorum yap diyen mi oldu üsteki arkadas cok yakında ölecek tırsmaktan ne dediğini bilmiyo cart diye gidecek aniden Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 gördüm göçmen kızı yok istemem kalsın bu Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 sands korkmadığımı biliyorsunnn daha başarılı olmanı umardım beni korkutamıyorsunnn Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 evt 2 kez izledim ama korkmadım daha iyi önerebileceğin bi film var mı (korku ) Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 operada ki hayalet moonholland drive kaygısızlar full house kadın programları Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 kadın programları işkence tavsiye et demedim hiç çekemem filmler için saol Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 sen daraldıkca gel ben sana kuintın tarantinoluk yaparım film izleme hırsını sevdim ayrıca gelecek vadediyor Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 film izleme hırsımmı gelecek vadediyor ama bu filmleri en kısa zamanda izlemem lazım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 moonholland drive ı izleyip (sana 4 defa izleme hakkı veriyorum) birşey anlarsan ( anlamaktan kastım bana konuyu anlatacaksın ne anlattıgını) sana bir tane kitap hediye filmi yapan david linch kapişko forumlardan arastırmak yok izleyip anlamaya calısacaksın Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 tamamdır en kısa zamanda Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 derinliğini.....yaydığı pozitif dalgaları.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 felsefi tavrını duygusallığını Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 izmir uleyn izmir daha nolsun Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 barışık bir hali var kendiyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.