Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 4,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

zeynepcim valla sen bu smile ı çok kullanmaya başladın yüzünde kalıcak sonra :P yeşilsuya çikolata sözüm vardıda o yüzden üstüme alındım dedim ;)

hep aynı smile kullanmasına bittimm :P:lol:

Gönderi tarihi:

bunu herkes biliyor sands dediğin şeye bak :D

:huh: peki :D

zeynep önceki avatarımı görmedin sen galiba dilime iğne sokmuştum onu daha çok beğendiysen onu koyayım :D:P

Gönderi tarihi:

sana yorum yap diyen mi oldu :D

üsteki arkadas cok yakında ölecek tırsmaktan ne dediğini bilmiyo cart diye gidecek aniden

Gönderi tarihi:

sen daraldıkca gel ben sana kuintın tarantinoluk yaparım film izleme hırsını sevdim ayrıca gelecek vadediyor

Gönderi tarihi:

moonholland drive ı izleyip (sana 4 defa izleme hakkı veriyorum) birşey anlarsan ( anlamaktan kastım bana konuyu anlatacaksın ne anlattıgını) sana bir tane kitap hediye filmi yapan david linch kapişko forumlardan arastırmak yok izleyip anlamaya calısacaksın

Gönderi tarihi:

felsefi tavrını duygusallığını :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.