Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sıcaklığını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 oww öğretmen olmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bunun nesini sevıyım ayolll hep mahalleyı karıştırırrr yolcam seniii (yumoya)yaw bu 60 sanıye yuzunden karışıoooo..offf Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 gizemli bir şekilde dolaşmasını sevdim.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sedoş dalaşma kız deli bak krkup kaçıracan milleti denizimu avrilini sevdim kızzzz nico ileti sayını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 daha tanışamadığm garip bi kişilk olmasını [nicomedias] Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bende sevdım de,neyını sevdım bulamadım..sevılecek yanında yok ama yaw yumoya yazdıydım denızmu araya gırmış yanlış anlar felan hani korktum ayolll Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yok ya yanlış anlamaz iyidir o inan bak ya sedoş erkek olduğunu söleme kapmasınlar seni benimsin nahaha Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yok ya yanlış anlamaz iyidir o inan bak ya sedoş erkek olduğunu söleme kapmasınlar seni benimsin nahaha hahahaaaaaaaaaa çatladım gıı ne erkeği dur benıı kurban etmeeeeeeee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 niye gıııı olsun bilmesinler bak sen kız gibi davran beni ara 0.532...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 daha tanışamadığm garip bi kişilk olmasını [nicomedias] evt ben çok "garip" biriyimdir. o daha önce de söylendi bana.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 garıp olmasını,daha önce soyleyen oldu mu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bende sevdım de,neyını sevdım bulamadım..sevılecek yanında yok ama yaw yumoya yazdıydım denızmu araya gırmış yanlış anlar felan hani korktum ayolll yok canım niye yanlış anlim yf walla hep sizin aranıza da hrp ben giriyom hea cana yakın olmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 doğallığını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 garıp olmasını,daha önce soyleyen oldu mu bu forum oyunlarınada bir yazdığın zaman çıkamıyosun... evet daha önce söyleyen oldu.......garippp 2 gündür giz(em)li şekilde gezmesini sevdim(dikkatliyimdir de aynı zamanda ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yaptırdığı estetıkleri,hiç anlaşılmıoooo (yumoya) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 evt ben çok "garip" biriyimdir. o daha önce de söylendi bana.... hadi ya cidden garipmiydn walla arklar dioduda inanmıyodm demkki harbi insan sarrafıyım anlayışlı olmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 bu forum oyunlarınada bir yazdığın zaman çıkamıyosun... evet daha önce söyleyen oldu.......garippp 2 gündür giz(em)li şekilde gezmesini sevdim(dikkatliyimdir de aynı zamanda ) gizemlimi,haa şu mesele.ya bı kere öyle gırdım düzeltmeye üşenıyorum ondan inanki.. şu aralar kafam çok dağınık,diğer konulara toparlayamıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 saçlarını dümdüz maşallah Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 gizemlimi,haa şu mesele.ya bı kere öyle gırdım düzeltmeye üşenıyorum ondan inanki.. şu aralar kafam çok dağınık,diğer konulara toparlayamıyorum evet birkaç yazını okudum, kafanın dağınık oluşunu az çok anlayabiliyorum. ne kadar kafası dağınık olsada neşeli gözükebilmesini sevdim.(varmı böyle bir cümle ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 hadi ya cidden garipmiydn walla arklar dioduda inanmıyodm demkki harbi insan sarrafıyım anlayışlı olmasını insan sarrafı olmasını sevdim.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 ıyı dost olabılme ıhtımalını sevdım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 cinliğini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 cinliğini yüreğini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ focal Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sevilmeyecek gibi değilki sevililecek özelliğini sıralamaya kalksam çok uzun sürer ama avatarını beğenmedim onu ifade etmiyor o çok daha güzel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.