Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl sen benden farklı mı yazıyorsun :Do da iyi ya... farklı yazıyorum tabe ''dfasfsdgsfgrfg dfsgfgdfsgdsfgdsfhdsthdtlkjglyuğkjluokljukj gjögjökgokjöofyjoptyljpoğtyjty fgjmtygjtgoşjktgojgtfypj föjhfojytojktğyokjtgj'' böyle şeyler yazmıyorum senin gibi güle güle golgicim, alohaaaaaaa
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl teşekkür edeim adında ki sıcaklığını sevdim kendişini de tanıyınca severim
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl thanks tanışalım o zaman tanışalım canım marcusu da tanımıyorum onu da tanıyınca severim mutlaka
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl saflığını temizliğini kalbini muhabbetini şahsiyetini güzel kalbini herşeyini sevdim birtek onu ağlatan o adamı sevemedim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Al al yanaklarını. Melül melül bakışlarını. Bide yürekten gülüşünü sevdim cok bilgili olsunu sevdim
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl valla kisiligini sevdim ( turkcen berbat bir topic yasdimi bir kac kere duzeltiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.