Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 çok gezmesini sevdim, hiç durmuyo valla yerinde maaşallah Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 kadir kıymet bilmesini sevdim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Tek bir sebep göstermek yeterse.... Sadece kendisi olduğu için .... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 yeni avatarını yeni olacak avatarını (artık deiştir bea ) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Tekrar eskisi gibi foruma katılımını arttırmasını sevdim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Tekrar eskisi gibi foruma katılımını arttırmasını sevdim topic seçiyorum... Tekrar eskisi gibi foruma katılımını arttırmasını sevdim topic seçiyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu avatarı çok seviyorum be golgi, insan kendi gözünden vazgeçip başka avatar koyamıyo beaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 her zaman söyleyecek güzel sözleri olmasını sevdim Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu avatarı çok seviyorum be golgi, insan kendi gözünden vazgeçip başka avatar koyamıyo beaa senin avatarı ben gördüm internette bea... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 senin avatarı ben gördüm internette bea... bu çok doğal Alıntı
Φ masum_serseri Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bilmemkı yenı geldım ben Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 tanımıyooommm daa yenı gelmıs baksanıza hele bır meydun ıle karsılassın (perı kızıda tabee) sora buluruz bır seyler... Alıntı
Φ peri_kızı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 imzasını sevmekle başlıyımm Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 oda sureklı denısıyor bende tıpkı senın ımzanda hayat ıcın dedıgın gıbı hayat hergun yenıden başlar başlar başlar oda sureklı denısıyor bende tıpkı senın ımzanda hayat ıcın dedıgın gıbı hayat hergun yenıden başlar başlar başlar Alıntı
Φ peri_kızı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ee o saman en değişken mizyal Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 yeni aktindin aramiza severim zamanla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.