Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 17 yıl Sadece kendisi olduğu için sevdim... Belki de okyanuslar kadar koca bir yüreği olduğu için...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl o başkalarında gördüğü kalbin sahibi olması, ve orda gün boyu güneşe karşı attığım kulaçlar.. bugün benim günüm olmalı... seviyorum işte..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 17 yıl güçlüklere karşı direnmesini bildiği için minik kalbi ile koca dünyaya yeticek sevgiyi taşıdıgı için üstteki iki insanıda çok seviyorum
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 17 yıl Kıymet kadir(kim oluyo tanımam)bilmesini.............................
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl Deger vermesini.................(falla dinliyo bana komşulayı söyledi )
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl Ayrım ,soruşturma,meraklı melahatlık yapmadan önemsemesini..................
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2008 17 yıl İçmedigimi bildigi halde hoşuna giden bir konuyu sürdürmesini....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.