Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Gloria'nın sevdiğim özelliklerini saymak baya yer tutar,kısaca herşeyini sevdim.. Y/K ;dedikoduyu bi Mine yapar onun da sesi çıkmıyo ne zamandır merak etme..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Y/K ;dedikoduyu bi Mine yapar onun da sesi çıkmıyo ne zamandır merak etme.. İyi bare. Tavırlarını, espritüelliğini sevdim, ağabeğimin. Gloria, görüş ve düşüncelerini sevdim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Ben de senin görüş ve düşüncelerini sevdim sevgili Y/K (Ha bu arada hayırdır Taurusla aranızda bişe mi var
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Gloria abim cvap versin ben karışmıyim Gloria Abin mi? Yoksa Taurus Ablan mı hangisi ? (Araya virgül koymazsan boyle anlaşılır işte) sıcakkanlılığını sevdimmm... Gece yağmurumun dost tavırlarını seviyorum
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Gloria Abin mi? Yoksa Taurus Ablan mı hangisi ? (Araya virgül koymazsan boyle anlaşılır işte) Üzgünüm üstad, bir daha olmaz! Varolan hataları en güzel dille anlatımını sevdim.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Üzgünüm üstad, bir daha olmaz! Varolan hataları en güzel dille anlatımını sevdim. Hatalarını düzeltirken, eleştiriye maruz kalırken, kırıcı olmamanı sevdim ben de senin
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl İnsanların birbirlerini sevdiği ne kadar çok yön var aslında.. Kimbilir insanların daha nelerini sevicez ama iletişim kuramuyoruz.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl (Ha bu arada hayırdır Taurusla aranızda bişe mi var Gloria abim cvap versin ben karışmıyim Gloria Abin mi? Yoksa Taurus Ablan mı hangisi ? (Araya virgül koymazsan boyle anlaşılır işte) 2 dk. Yok oldum neler yapmışsınız bee.. Abin bi cevap yazacak o Gloria'ya ama sevildiğine dua etsin..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Anne sıcaklığını yerim ben seni bende senin ilerde anne olma ihtimalini sevdim
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl kağıttan yaptığı sandalı Yüzme bilmemesini Sardunyam ablacım inşallah
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl Sevgi yüklü espri yapabilmesini Esprilerime sevgi yükleyebilmesini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.