Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Geçen sazının telini koparmıştım ösür dilerim hocam senden değerlimi yav çekirge feda olsun sazım saçının bir teline.... tembel olsada çalışkanmış gibi çaktırmamasını sevdim... yağmurunda bana kopya vermesini sevdim her yazılıda...necatiden önce vermiyodu ama şimdi ne olduysa onun yüzü suyu hürmetine bizede yardımcı oluyo....
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl akli hep yemekte olmasini sevdim hee birde satosunu sevdim hiç deiştirmediği avatarını
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl onun imzası cok guzel gerçekten de ama ben sedelinamın en cok beni guldurmesini seviyorummmmmm cok komiksin yaaa
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl onun imzası cok guzel gerçekten deama ben sedelinamın en cok beni guldurmesini seviyorummmmmm cok komiksin yaaa avatardakı kızını gloria nıe ustume bıçakla gelıyon hık gık
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl ama ama ben de seni seviyorummmmmmm çok hem deeee (sedelina seni sevdiğimi soylemiştim bu sardunyamcımm içindi)
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl boş bakışını artos sen o gözün ''boş baktığını'' düşünüyorsan daha ne deyim ki ben sana kankimden işiteceği lafları sevdim
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl boş bakışını Dua et senin hala bakacak bi gösün var artos sen o gözün ''boş baktığını'' düşünüyorsan daha ne deyim ki ben sana kankimden işiteceği lafları sevdim Ben düşünürken icraate geçio hep bu gısss muncurlarini... Seninde du bi düşünem Necatiyi getirmeni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.