Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 16 yıl merhabalar hoş geldiniz... öncelikle şunu belirteyim ki didem olduğunuz gerçekten her halinizden belli güzel bir isim... anlamına bakıorum şuan netten umarım bulurum...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 16 yıl merhabalar hoş geldiniz... öncelikle şunu belirteyim ki didem olduğunuz gerçekten her halinizden belli güzel bir isim... anlamına bakıorum şuan netten umarım bulurum... Sevgili Eren Didem'in türkçe karşılığı:Gözüm'dür... Didem hoşgeldin aramıza
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 16 yıl Sevgili Eren Didem'in türkçe karşılığı:Gözüm'dür... Didem hoşgeldin aramıza Did demek de göz mü oluyor yani? Tşkr bu arada..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 16 yıl Did demek de göz mü oluyor yani? Tşkr bu arada.. Did değil dide Hani şarkıda geçer; NİHANSIN DİDEDEN EY MEST-İ NAZIM BANA SENSİZ CİHANDA CAN NE LAZIM BENİM SENSİN FELEKDE ÇARESAZIM BANA SENSİZ CİHANDA CAN NE LAZIM ... Güzel isim demi,ben de çok beğenirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.