Φ Didem-x Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 MERHABA...Ben Didem... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 hosgeldin gec otur soyle Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 hoş geldin didem aramıza Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 merhabalar hoş geldiniz... öncelikle şunu belirteyim ki didem olduğunuz gerçekten her halinizden belli güzel bir isim... anlamına bakıorum şuan netten umarım bulurum... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 yaaaw şu tanış kaynaş köşesini kaldırın gözünüzü seveyim yaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 merhabalar hoş geldiniz... öncelikle şunu belirteyim ki didem olduğunuz gerçekten her halinizden belli güzel bir isim... anlamına bakıorum şuan netten umarım bulurum... Sevgili Eren Didem'in türkçe karşılığı:Gözüm'dür... Didem hoşgeldin aramıza Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Sevgili Eren Didem'in türkçe karşılığı:Gözüm'dür... Didem hoşgeldin aramıza Did demek de göz mü oluyor yani? Tşkr bu arada.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Did demek de göz mü oluyor yani? Tşkr bu arada.. Did değil dide Hani şarkıda geçer; NİHANSIN DİDEDEN EY MEST-İ NAZIM BANA SENSİZ CİHANDA CAN NE LAZIM BENİM SENSİN FELEKDE ÇARESAZIM BANA SENSİZ CİHANDA CAN NE LAZIM ... Güzel isim demi,ben de çok beğenirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.